Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
405 a fedélzeten! Honor jól tolja most a frissítéseket!
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
norberto9
aktív tag
Mikorra várható az Oreo?
-
Corsa02
őstag
válasz mati12 #29355 üzenetére
Ez azért nincs teljesen így, a Nagy Honor Topic-ban ezt írta a képviselet:
Némi további információ a frissítésekkel kapcsolatban:
Honor 8, a júniusi frissítésekkel az alábbiakat kapja meg:
-Háromujjas képernyőfotó
-Új virtuális gomb az alkalmazásváltóba, amivel azonnal aktiválható a többablakos nézetMeg ugye elvileg valamikor a nyáron jön az Oreo is....
The Truth Is Out There --->
-
west76
aktív tag
válasz Corsa02 #29356 üzenetére
Nem kötekedésként, de beszéltél te már valaha ügyfélszolgálatosokkal, bármilyen területen is? Ha igen, akkor tudhatnád, hogy a legtöbb "szakmai" kérdésre vagy nem tudják a választ, vagy nem mondhatják, esetleg ezek ötvözete. Értelmetlen beszélni velük kicsit is mélyebb szakmai kérdésekről. Na én ezért sem megyek abba a topicba, mert lényegi információt ott megtudni lehetetlen. Az ügyfélszolgálatosokat nem azért tartják, hogy valós segítséget nyújtsanak, hanem azért, hogy a kedves vevő megnyugodjon, hogy beszélhetett valakivel. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
válasz west76 #29357 üzenetére
Ezt az információt tényként közölték a topicban!
Mivel beszéltem már ügyfélszolgálatossal, tudom, hogy inkább nem mondanak semmit, ha nem biztos valami, vagy fogalmuk sincs. (ahogy egyébként te is írod) --> de itt ezt tényként közölték, tehát tudják!Tehát, ha hazudtak, akkor utánnuk hazudtam…
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo
aktív tag
válasz adam22 #29338 üzenetére
Hasonlokat tapasztaltam en is es mig nem olvastam, hogy masnak is van ilyen baja, azt hittem csak en vagyok hulye es bekepzelem, korabban sz@rszungon, szifonon (meg a kicsiken sem) nem volt ennyi elgepelesi problemam... kivancsisagbol radugtam toltore a galaxy-t es barmennyire is szidtam anno negyed annyi elgepelest sikerult azon abszolvalnom, immaron teljesen azonos korulmenyek kozott...
Ez egyebkent csak a honorokra jellemzo, vagy globalisan huawei para? (beleertve a bt bizonytalan mukodeset, csatlakoztatas elott pl. celszeru egy restart, illetve a jelerossege sem acelos)
H8 volt az elso olyan androidos eszkozom, amire azt mondtam, hogy igen, ez hasznalhato, jo kis cucc, de ezek az aprosagok (na meg meg a fotozas... belterben automatan homaly... igaz a sz@rszung is, ellenben barmilyen szifonommal nem akadtam bele ilyen bosszanto dologba), szoval ezek az aprosagok elbizonytalanitanak, foleg azert mert nincs mas markara amit meg mernek venni droid fronton es ez elszomorit kicsit...
-
darkmann
őstag
válasz Vertigo #29359 üzenetére
Nekem, és rajtam kívül többeknek itt a topikban nem jelentkezett az általad leírt problémák egyike sem (BT, fotózás, stb...), szóval szerintem nem kellene általánosítani. Folyamatosan frissítem, mióta megvan a teló, és egyik frissítés sem okozott semmilyen problémát eddig. Persze minden frissítés után töröltem a cache-t. Ha szoftveresen nem orvosolható a probléma, akkor add le szervízbe, hátha megoldják.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
Samanbacsii
őstag
Bootloader nyitás hivatalosan mehet még? Az összefoglalóban az ingyenes nyitásnál a linkek nem élnek már. Hol van működő leírás?
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Carline
őstag
válasz Samanbacsii #29362 üzenetére
Ez működik még majd 2 hónapig, utána befejezik a kód megosztását: [link]
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
mati12
senior tag
válasz Corsa02 #29358 üzenetére
Józan ésszel gondolkodva is kamu szagú ez az egész. A nyáron lesz két éves a Honor 8,melyik gyártó csinál főverzió váltást egy két éves készüléken...? Arról nem is beszélve,hogy egy verzió váltást követően meddig kell
még csiszolgatni az új szoftvert mire minden tökéletes lesz és minden úgy működik ahogy kell. Azt meg ugye senki nem hiszi el,hogy az esetlegesen nyáron megkapott Oreot még fényesítgetik majd egy több mint két éves készüléken. Szerintem bátran kijelenthető,hogy a Honor 8 már semmilyen szoftveres változtatást nem fog kapni,jön még egy, jobb esetben kettő Google biztonsági csomagot tartalmazó frissítés majd szépen azok is elmaradnak.[ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
válasz mati12 #29366 üzenetére
...de én nem mondtam, hogy az Oreot mondták biztosra, hanem, hogy a következő frissítésben lesz szoftveres változás is 2 plusz funkció keretében...ennyi. Tehát az nem igaz, hogy szoftveresen nem változtatnak már semmit.
Az Oreo az még mindig nincs hivatalosan megerősítve...ez így van.
-
malnabokor
senior tag
válasz mati12 #29366 üzenetére
“Melyik gyártó csinál főverzió váltást egy két éves készüleken...?”
Samsung (S7), - elérhető
Apple (ezt nem kell magyarázni)
Google (Nexus 5X, Nexus 6P (2015!)) - elérhető
HTC (HTC 10) - megerősítve
LG (G5) - megerősítve
OnePlus (OP3) - elérhető
Sony (Xperia X Performance) - elérhető
Xiaomi (Mi 5) - beta elérhetőTehát kb mindegyik kisebb-nagyobb gyártó a Huawei/Honor-on kívül. Ha nem kapná meg a P9 és Honor 8, akkor bátran kijelenthető, hogy a Huawei lenne az egyik legpocsékabb szoftertámogatással rendelkező gyártó.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
clon
aktív tag
válasz malnabokor #29370 üzenetére
Ez egy komoly ám de "sovány" lista a megjelent telefonok típusához képest Arról nem is beszélve, hogy egy márkán belül is alig akad olyan ami 2 év után kapott főverziót.
A almát ki lehet venni mert saját telefon saját rendszer így az teljesen más.
Ha jól emlékszem a Nexus 5X és a 6P guugli referencia telefon teljes támogatással (nem tom' mi volt a hivatalos megnevezése de talán érthető a lényeg) így azokat sem kellene belistázni, mert ha a guugli a saját maga által támogatott telefonjára sem ad ki 2 év után főverziót az maga ciki lenne (arról nem is beszálve mekkora pénzt kértek értük megjelenéskor).Azért ha a listát vesszük akkor ezek nagy része megjelenéskor jelentősen magasabb árkategóriába tartoztak mint a H8 megjelenésekor.
-
sayCet
aktív tag
Valaki itt játszik Pubg-t? A laggot már úgy ahogy megoldottam, de van itt más. Letekeri a fényerőt néha, és baromi idegesítő tud lenni. Nincs valami teljesitmenycentrikus mód?Ötleteket szívesen veszem.
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
malnabokor
senior tag
A felvetés az volt, hogy "melyik gyártó csinál főverzió váltást egy két éves készüléken" és kilistáztam, hogy ha(!) tényleg nem lenne Oreo, ahogy a kolléga gyanítja, akkor a Huawei-n kívül mindegyik.
A a gyártók csúcskészülékei kapnak hosszabb támogatást (2 verzióváltás), a középkategória jellemzően egy nagyobb rendszerfrissítést él meg. A P9/Honor 8 megjelenésekor középkategóriásnak volt szánva?
(Azt már meg sem említettem, hogy a Samsung S6-ra is bejelentették az Oreo-t pedig az már több mint 3 éves készülék...).
A listában van még egy közös, hogy majdnem mindegyik készülék a H8 előtt jelent meg.És nem ellened, vagy bárki ellen menne a hozzászólás, csak szerintem még ha nem is érdekel annyira valakit a frissítés, nem érdemes egy gyártót más gyártók szoknyája mögé bújtatni, ha valahol lehetne javítani a szolgáltatás minőségén, pláne egy olyan gyártót, ami elvileg Top 1 szeretne lenni pár éven belük.
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
mati12
senior tag
Természetesen a tényekkel nem lehet szembe menni,de én akkor is úgy gondolom (bár ne lenne így mivel nekem is H8-am van),hogy a Honor 8 Oreo hajója már akkor elment amikor érthetetlen okok miatt lekerült a frissítésre jelölt Huawei készülékek listájáról. Ezek a "jólértesülések" pedig nem mások mint bizakodó optimista fantáziálgatások Honor 8 tulajdonosok tollából.
[ Szerkesztve ]
-
rosejbli
senior tag
válasz mati12 #29374 üzenetére
Igazság szerint én ha jönne sem biztos, hogy felraknám az oreot, mivel most teljesen jól működik a telefon és mint ahogy az előzőekben is le lett írva valószínűleg a verzióváltás több szoftveres problémát fog hozni, ami a telefon kora miatt, már későn vagy egyáltalán nem lesz javítva.
-
Carline
őstag
válasz mati12 #29374 üzenetére
Ahogy a P9, Mate 8 AL-10, DL-00 kínai verziójára, úgy a Honor 8 ugyanilyen verzióira is ott van a FirmwareFinderen az Oreo.
Az hogy kikerül-e L09, L29-re az más kérdés, de hardverileg igenis kompatibilis, mert már van rá.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Micsurin
nagyúr
Plussz a H8 enyhén nép telefonná vált, nem csak itthon lett piszok népszerű... egyik talán legnépszerűbb HW telo is talán....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Dwatti
addikt
Sziasztok ! Nem sokára 2 éves lesz a telefonom általában ilyenkor szoktam készüléket váltani de úgy néz ki nem találom az utódját . H9-H10 nem győzött meg illetve nem érzem hogy annyival jobb lenne.
Egyenlőre megvagyok elégedve a Honor 8-al. Idáig semmi gond nem volt vele, első androidos telefon amit én részemről hibátlannak mondhatok. Lehet még a 3. évet is kihúzom vele . BlackBerryvel voltam ennyire megelégedve az 3 év után csak a szoftver fejlesztés leállása miatt került a fiókba.
Ti gondolkodtatok már a váltáson és milyen készülékre ?[ Szerkesztve ]
-
Csabikavagyo
tag
Sziasztok!
Arra az információra lennék kíváncsi,hogy ki hány nap alatta kapta vissza a készülékét amit postai úton küldött be javításra. Illetve mennyi idő múlva kapott a TMX-től valamiféle értesítést.
Fél év után meguntam az akksi hülyéskedését és beküldtem pénteken,de a posta nyomkövetésben még az sem látszik,hogy megérkezett volna.
-
nrg_52
addikt
válasz Csabikavagyo #29380 üzenetére
Olyan 1 het alatt kaptam meg a csereutalvanyomat.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
TaRka94
senior tag
Én is most akarom beküldeni, remélem nem g*ciznek
-
1976ramones
tag
Szia! Párom p8lite-ját kedden feladtam és pénteken már kezemben volt
-
lappy
őstag
Video felvételekor hogyan lehet hogy hang nélkül vegyen fel? A némitás be van kapcsolva, de megis van hang benne
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy meg sem nyikkan a GPS a telefonomon. Egy ideje nem használtam, most megprobáltam, viszont egyetlen alkalmazás sem találja a helyadatokat hiába van bekapcsolva a GPS. Ha kikapcsolom, utána vissza akkor feldob egy ilyen üzenetet:
Viszont hiába nyomok rá arra, hogy helyadatok bekapcsolása csak eltűnik és nem történik semmi. Valalinek esetleg vmi ötlet?
Köszi.
-
Tocika
aktív tag
válasz Dwatti #29378 üzenetére
Én is az elsők között vettem a telót és nekem sincs vele semmi problémám ,csak már egy újra vágyok.
Nekem 3 készülék jöhet szóba.
1. Honor 10 Szerintem nem hozott akkora előrelépést mint vártam.
2. Onplus 6 Eddig ez a nyerő csak még nem tudom milyen képeket csinál... várom a tesztet
3. Xiaomi Mi7/8 31.én jelenik meg utánna döntökMás gyártó készülékei ebben a kategóriában nagyon drágák. más 180eft Onplus is húzós...
-
Micsurin
nagyúr
Srácok kifogtok röhögni, de ma a telefon a tanktáskában annyira fölmelegedett, hogy kellemetlen volt a tapintása. A kis illesztési hézag elment a hőtől nyaralni. Szerintem nem melegítették eléggé fel mikor ragasztották...
Sehol sincs rajta már hézag, csak a lazább power gomb a szépség hiba, de azt a P8-nál már megszoktam.
A kamera meg mindig ott van a szeren! (Hétvégi termény még.)
Legutóbbi update hivatalosan ugyan csak bizt.patch volt, de érezhetően javult a SOT, bő fél - háromnegyed órát.
A vicc, hogy Jurassic a GPS-t is használja, eléggé zabál, de jól álta a mai napot a telo!
Ellenben a keyboard egyre gyökerebb, amiket művel. Főleg a javaslatok terén.(swype)
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
peti85
senior tag
válasz Micsurin #29396 üzenetére
A Swype nekem is hülyeséget ajánl fel mostanában. Pedig nagyon szeretem és nem nagyon akarom lecserélni De mint tudjuk a fejlesztése is megszűnt, de nem tudom mi lehetne alternatíva. Úgy megszoktam az ékezetes dedikált "gombokat".
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
malnabokor
senior tag
Nem tudom, hogy az EU (L09 és L19) is megkapja a júniusi frissítésben, de L02-re végre javították és hozzáadták a kezdeti dátum megadása lehetőséget a mobiladat figyelőnél. De azért valószínű, hogy nálunk is lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest