Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bara17
tag
Sziasztok!
Az normálisnak számít, hogy ha szivargyújtóról vagy notebookról töltve a telefont aktív használat mellett (pl. navigáció) gyorsabban merül minthogy töltődne? (kb 1 éves telefon)
Köszi a választ.
-
Micsurin
nagyúr
Könnyen okozhatja anyum G4c-je is így lett "világtalan", járólapra képmagasságból.
Ha NINCS külsérelmi gariztasd hátha.@bara17 Igen, főleg Notebookról és USB-ről. 5V 2A-val töltve könnyen ehet többet mint amit felvesz. Én ehhez már a Nexus 9-es időkből hozzászoktam.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
fecs
senior tag
válasz Micsurin #29553 üzenetére
Zeki: Igen, bekapcsolt GPS-szel nem talál infót a teló.
Ok, köszi.
Rootolt a teló, úgyhogy a gariztatás előtt csinálok egy factory reset-et. B401-ről frissíteném is B405-re, mert a root miatt nem akartam ráengedni az OTA-t. Hogyan is kell rootolt B401-ről elindulni B405 felé?[ Szerkesztve ]
Pixel 6a
-
tami92
aktív tag
válasz 7Heads Drago #29531 üzenetére
Nekem 2 frissítés óta ezt csinálja. Felraktam a B405-öt és azon nem volt problémám. Múlthéten megint használtam volna a hotspotot, és kb. 2 perc után megint kikapcsolta magát. Én még nem tudtam rájönni, hogy mi okkozza ezt.
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Carline
őstag
válasz Lackooo84 #29561 üzenetére
Igen, az az. Nem tudom, hogy az mókolás-e. Pláne a gari szempontjából. Azzal nem tudsz semmi hardvereset tönkretenni.
De a bl kód megvonás és nyitás miatti gari visszautasítással nálam elvágta magát a gyártó. (ahogy a samsung a knoxxal). Most xiaomim van (ők nem problémáznak a nyitott bl.re /még... / )Következőnek majd jön a nem a telefonhoz adott töltő és kábel miatti megvonás??? De nem adok ötleteket nekik.
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Micsurin
nagyúr
MSVii tokkal milyenek a tapasztalatok? Keret kopik vele?
Miért nem találok olyan fekete érdeset? Csak mattotr találok.Cafele kábel az összefoglalóból jó a gyors töltés mellé? Kezd hullani a gyári kábelem.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi a válaszokat! Akkor rendelek eggyet, a hátlapi védő üveg valami kegyetlen ronda már, és úgyis csak suliba kell, meg motoron ha nem a tartón van hanem a táskába bedobva.
Még a Brotecht cuccon agyalok, mivel a caffele kezd vállalhatatlanul kinézni a szélek felé, meg eleve ha leadom a kijelzővel ővek kell majd rá valami.
Rájöttem a Swift pont olyan retek szó tippeket ad fel mint a swype
-
Micsurin
nagyúr
válasz fant0mi #29568 üzenetére
Nálam egy két hete behülyült, átraktam magam swiftre, de az még butább mint a swype hülyén.
-
Milánka
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja van Honor 8-am (újonnan, boltból, akciós vétel volt).
Dual SIM-mel használom.
Szeretem; gyors, kényelmes, tud mindent, ami nekem kell.
Akkuval is meg vagyok elégedve.Folyamatosan rakom fel a havi patch-eket (most 405), de egy valami nem akar javulni:
random vannak bejövő hívások, melyek csak 1 másodperig csengenek.
Először azt gondoltam, nem hallom meg zsebben. Aztán figyeltem melóhelyen az asztalra kitéve.
Megjelenik a bejövő hívás és rögtön vége is.Mintha mindkét SIM-nél probléma lenne ez (nem esküszöm meg)...
Valaki tapasztalta már?
Toljam én is az FR-t?Köszi!
-
fecs
senior tag
GPS jel hiányában lehet, hogy gariztatni kell a készülékemet. B401-es root-olt romon, ha csinálok egy factory reset-et, akkor a gyári recovery visszatelepül és eltűnik a root?
Pixel 6a
-
Micsurin
nagyúr
Srácok én vagyok biomassza vagy tényleg nincs már homok szórt MSVii tok a telonkra az összefoglalós linkeken ? Vagy a Matte lenne az ? (Hülye megnevezés lenne mattnak hívni!?)Ua az az Allis eladó: Szintén MSVii tokok, kimondottan H8 és H8 litera. Itt listázza a homok szórt tokot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
Köszi a válaszokat, azt, hogy egy 8 dolcsis tok mennyit bír igazábl letojom ha a telo keretét nem koptatka és bír fél évet én már jól vagyok vele és megérte, ha elkopik kuka és csere!
-
Taktoj
aktív tag
Hello használtan vettem egy 6x t, van rajta 8gb firmware. Kell ez nekem? Ha nem hogyan tudom törölni? Korábban nem volt huawei telóm, ezért ronditanek ide. Kösz a választ
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
rosejbli
senior tag
Na megjött a szervízből a teló. Felraktam rá a cafele fóliát és alányomtam egy egész lötyit. Gondolom érdemes hagyni pihenni pár órát, hogy ne nyomjam egyből ki alóla. Tapasztalataitok alapján egy éjszakát ha áll az elég?
-
nrg_52
addikt
válasz rosejbli #29583 üzenetére
Pont ma raktam fel h9-re, a negyede kellett a lotyinek, valoszinuleg utana kell meg huzni egy het mulva kb. Nem vagyok benne biztos hogy neked nem kell-e majd ugyanugy a tobb lotyi dacara, majd elmondod. En kb 2 perc mulva letoroltem rola, nem volt idom t0k0lni vele. 😀
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
varjúdombi
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagyon hülye problémába futottam, és képtelen vagyok rájönni az okára. Van egy SoundMAGIC ES18S fülhallgató, amit egyszercsak nem érzékel párom honor 8-a és az én huawei p9-em sem. Más telefonnal vagy pc-vel viszont szuperul működik. Továbbá a huawei p9-el és a honor 8-cal minden más fülhallgató tökéletesen működik. Biztos valami nagyon egyszerű oka van ennek, de jelenleg nem tudok rájönni. Valakinek tipp esetleg? -
Sanki
addikt
válasz varjúdombi #29589 üzenetére
Nem ennek a fülhallgató csatlakozóján van egy kis kapcsoló?
-
Sanki
addikt
válasz varjúdombi #29591 üzenetére
Húzd ki és kapcsold át, majd dugd vissza és teszteld.
-
Lackooo84
nagyúr
Esélyes Honor 8-ra is a GPU turbo.
The Truth is out there...
-
clon
aktív tag
-
clon
aktív tag
válasz Lackooo84 #29599 üzenetére
Igen meg a Honor legelső telefonja is. Ne csináljunk úgy mintha egyértelmű lenne, hogy kap pl. turbo-t mikor a H8 Pro szerepel minden listán. A lassan 2 éves H8 már semmilyen újdonság esetén nem merül fel, ami nem jelenti azt nem kapja meg de azért nagyobb lenne a pozitív PR ha terv lenne, hogy kap valamit és be is írják a listába...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home