Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtappi
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémába futottam bele, hogy több ismerősöm szólt, hogy többször kerestek úgy hallották mintha kicsöngene, de nálam a telefon nem jelezte a hívást, nem fogadott sem volt. Az az érdekes, hogy hogy ugyanezekről a számokról van amikor jelzi a hívást. Hívásszűrés, fekete lista nincs.
Próbálkoztam a gyári visszaállítással, de nem változott a helyzet.
Találkozott már valaki ilyesmivel? -
darkmann
őstag
-
Caranita
aktív tag
Én utoljára ilyet évekkel ezelőtt Iphone 4-en tapasztaltam, akkor egy sim csere megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Micsurin #29504 üzenetére
Visszavitted végül a telot?
Nekem megérkezett ma (de lehet már tegnap) kicserélték az alaplapot, töltőcsatlakozót, akkumulátort, hátlapot és ujjlenyomatolvasót. (amiket leolvastam a szerviz papírról)
A garancia viszont nem hosszabbodott meg a főpanel cserével.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
ANDROID???
addikt
válasz anonymus89 #29608 üzenetére
Pedig meg kell, legalább a főpanelre (és az újonnan beszerelt alkatrészekre) vonatkozóan.
-
anonymus89
addikt
válasz ANDROID??? #29609 üzenetére
Akkor valszeg azert nem mert most lesz 23-an 1 eves a telo es a fopanelra 1 ev jar.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
rosejbli
senior tag
válasz anonymus89 #29610 üzenetére
Viszont 20k feletti javításnál a beszerelt alkatrészre adnak 6 hónap garit.
-
Micsurin
nagyúr
válasz anonymus89 #29608 üzenetére
Héten nem volt időm beszaladni, Hétfőn tudom bevinni. Pedig egyre rondább szerintem egy A4-est betudok tolni már a résbe lazán könnyed szerrel. Héten szerintem meghalni se lenne időm.....
Nem aprózták el nálad az már biztos, lap csere esetén tuti onnantól számítva +1 év garit kellet volna adjanak.Nem láttam, a két éven túlra nem fognak tolni, szép is lenne.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Samus
addikt
Lassan szerviz lesz. Az akku kezdi beadni a kulcsot. Úgy merül, mint fejsze a mélyvízben. A kijelzőn is megmaradtak a foltok, szóval muszáj lesz... 11 hónapos készülék. Nem tudom, hogy a gyorstöltés vágja haza az akkut, vagy ennyire gyér a minősége...azt is bánom, hogy 389 ROMról feljebb mentem. A kamera ellenfényben csapnivaló fátyolos képeket lő, árnyékből lőve kiég az égbolt. Volt ez szebb is...most is tudok szép képeket lőni, de eleinte könnyebb volt. És piszok mód melegszik ebben a melegben. Szó szerint forró a kijelző és a fémkeret.
Tokzémához: homokszórt MSVII-t használok a kezdetek óta, a keret hibátlan. A tok kopik, de szép színe van alatta (olyan, mintha kék üveg lenne), sajnos a sima, nem homokos kék nem ilyen szép (feleségem Redmi Note 4 telefonjára ilyet kért).
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
rosejbli
senior tag
A cafele fólia lötyis része alá már most bekerült egy macskaszőr, pedig még csak 2 napja van rajta. Van valami olyan fólia, ami azért a képernyő széléig kíér fólia, de nem kell ilyen cuccot alányomni?
-
Klaya1986
aktív tag
válasz rosejbli #29617 üzenetére
Én egy vastag fóliát használok, ami a sima fóliáktól jóval merevebb és ellenállóbb, de vékonyabb mint az üvegfólia. Ez sem ér ki teljesen a kijelző széléig, viszont nem is levegős körben. A képeken még körbe kb fél mm levegős, de ezek frissen felrakott állapotban készültek. Már fél éve van fent, hibátlan. Ettől jobb szerintem nincs. Ha érdekel valakit, később rakok ki linket. Aliexpresses...
-
anonymus89
addikt
válasz rosejbli #29611 üzenetére
Nemrég beszéltem a Huawei szerviz központtal úgy tájékoztattak nincs összeghatár.
Tehát ha valakinek 1 éven belül alaplapcserét kell végrehajtani hiába adnak rá 1 év garanciát értelemszerűen az eredeti 2 év lesz a hivatalos garancia.
Minden alkatrészre ami benne található 2 év garancia vonatkozik mert nem bontható a készülék.Azaz az én esetemben mivel 1 éven belül történt alaplap csere így nem fog meghosszabbodni marad a 2 év.
Tegnap visszaraktam a 6.0-át és innentől kezdve nem a gyári töltőjével fogom tölteni hanem gyengébbel majd fater honor 7 töltőjével meglátjuk 2 kártyával, szinkronizálással (emailek, alkalmazások értesítései) bluetooth kapcsolattal milyen SOT lesz a végeredmény.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Klaya1986
aktív tag
Kicsit off. Ki milyen telefonra cserélné a honor 8at, ami nem jelentős visszalépés? Nem akarok hatalmas összegeket költeni, 80k max, de nem találtam semmi olyat, ami nem nagyobb 5.5 colnal, jó az aksi, használható proci (döcögésre, akadozásra érzékeny vagyok 😀) Meg vagyok maximálisan elégedve a honor 8al, maximum az aksi lehetne kicsit combosabb. De valóban nincs értelmes alternatíva?(használt telefon is játszik)
[ Szerkesztve ]
-
Klaya1986
aktív tag
válasz Lackooo84 #29625 üzenetére
Nekem elsődleges telefonnak kellene. Egyébként kb egy éve néztem mi lehet a G2 utódja, a 4x is köztük volt. Aztán végül egy j5 2016 lett belőle, de 4 hónap után ment a levesbe Így lett egy Honor 8, ami kb hibátlan számomra, csak hát a kiváncsiság. De ettől lényegesen gyengébb telefont nem szeretnék már.
-
antal750
aktív tag
válasz Klaya1986 #29629 üzenetére
Nézd meg a xiaomikat.. Jó kis telók. Most is jött több féle ki belőlük. Szerintem a legjobb ár értékű telók. Asszonykámnak A1 van hát nagyon szépen döcögés nélkül megy. Legujabb 8-s gyári androiddal. Az ára pedig 60000ft alatt van. Nem is lassabb a h8-tól
[ Szerkesztve ]
-
Klaya1986
aktív tag
válasz antal750 #29631 üzenetére
Nézegettem, de ami hardverben a redmi 5plus rendben is lenne, de nekem már nagy. A redmi 5 méretben még oké, talán hardverben is, de azok az éjszakai képek amiket a mobilarena teszten láttam... Hát elvette a kedvem. Ennyire jó a honor 8, feladja a leckét ebben az árkategóriában.
-
ngaben94
csendes tag
Köszönöm a választ Mindkettőtöknek! Ha jól sejtem, akkor a javítás után minden lényeges alkatrész új lesz a telefonban?
-
PaLa85
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani olyan weboldalt vagy bármit ahonnan emberi áron tudnék kijelzőt kerettel+hátlapot venni ? Elejtettem és szeretném magamnak megjavítani, mert szervizes árak enyhén szólva is elvannak szállva. Előre is köszönöm aki segíteni tud !
-
balazs0102
senior tag
válasz antal750 #29637 üzenetére
h8 at már én is lecseréltem volna mi6ra ha lenne benne b20..mi8 van még se infra se előlapi ujjlenyomat olvasó..
h8 cseréjével kapcsolatban én is nehéz helyzetben vagyok. B20 fontos, infra fontos (miben nap használom), előlapi ujjlenyomat olvasót preferálom, jó fotós képesség is fontos. egy jó Xiaomi-t kipróbálnék de egyelőre"friss hardvert" tekintve ezeknek csak a p20pro felel meg...
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz balazs0102 #29639 üzenetére
En nem vetnem el. Eg a h10-et se.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Klaya1986
aktív tag
Én p10 re se váltanék. Hazsnaltam azt is próba erejéig. Semmivel nem jobb, mint egy honor 8 szinte. Külső is hasonló. Ilyen lite verziós telefonok meg alapból kilōve nálam.
-
TaRka94
senior tag
Srácok, múltkor volt bent a TMX-nél a telefonom, akksi csere minden meg volt de ugyanolyan kaka. Most teszteltük, asszonynak a p10 lite-ja merült 4%ot enyém 96ról 69re. Csere utalványt kérelmeznék ha vissza küldöm szerintetek adnának?
-
anonymus89
addikt
válasz TaRka94 #29645 üzenetére
Elolvastam áprilisig visszamenőleg a hozzászólásaid nem láttam a rendszerről használati statisztikákat.
Most kicseréltek Neked mindent esetleg tehetnél fel a képernyő időről a szoftver/hardver használatról képet.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
TaRka94
senior tag
válasz anonymus89 #29646 üzenetére
-
anonymus89
addikt
válasz TaRka94 #29648 üzenetére
Nekem az jön le, hogy a telo elég sok időt fordít cellakészenlét vételével viszont végig zöldben vagy ami stabil térerőt mutat. Ez valószínűleg az állandó mobilinternet kapcsolat miatt is lehet mert wifit alig használsz.
A kijelzőidőd elég kevés viszont a facebook alkalmazás majdnem több időt tölt a háttérben, mint amennyit a telefonod használod.Tehát legutóbb pontosan mit cseréltek a készülékben?
-
1stVikman
senior tag
Régebben olvastam itt, hogy valaki vett tripod-os szelfibotot.
Beruháznék egyre én is, de az összefoglalóban nem találtam erről ajánlást.
Hirtelenjében ezeket találtam:
Huawei Honor
Xiaomi
BlitzWolfA Blitzwolf és a Honor (ha már a telefon az ) között vacillálok, de érdekelne mások véleménye, esetleg tapasztalata a témában.
Melyiket lenne érdemesebb, mennyire stabil a tripod, mennyire hordozható stb. ?
Előre is köszi: Vikman
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság