Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #29802 üzenetére
Nem tudok olyan topikat mutatni ma ahol ne egymás torkát tépnék.
@nrg_52: Hosszan nyomsz csak rá... kijelöli az egészet. Tapasztalat.
Csak én nézek mindig mindent asztali nézetben? Engem a mobilviewok idegesítenek.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ANDROID???
addikt
válasz Micsurin #29803 üzenetére
Nekem is asztali nézet megy folyamatosan, mert van amit egyszerűen sz.r mobilnézettel böngészni, mondjuk úgy a net fele
Nekem, is megy a beillesztés a linkelés, de majd mások is megtanulják nincs ezzel gond. Ez olyan mint a f.sbúk használata messenger nélkül, mobil nézettel nem lehet csak messengerrel, az meg szopikálja az akkut -
Muad Dib
csendes újonc
Segitséget kérnék!
Magyarul használom a telefont, és szeretnék betűtipust cserélni. Mi lenne a menete?
Elöre is köszönöm!Samsung: Note 20 Ultra 5G, S20+ 5G, Tab S8 Ultra 5G Watch 4C 46, Buds 2 Múlt : Honor: 8, Samsung: A8 2018, S9+, Huawei: M2 10.0, M5 10.8
-
r.mark
csendes tag
Sziasztok! Nekem augusztus óta van honor 8, a páromnak pedig most vettem használtan. Februárban, Euronics-ban eladott telefon az övé, és teljesen rendben van, viszont egyik nap összehasonlítottam a sajátommal, és azt vettem észre, hogy az ő display-e sokkal kékesebb. Lehetséges ekkora szórás a gyártásban, vagy az, aki eladta nekem a páromét hazudott, és cserélve volt a kijelző? Előre is köszi a választ mindenkinek.
Márk
-
Drughi
addikt
válasz r.mark #29811 üzenetére
KIjelző kalibrálás?
Mivel futószalagról jönnek le, gyakran eltérő gyártóktól származó alkatrészekkel vannak összerakva, így két azonos telefon is lehet "különböző"
pl: 2 éve vettem egy Xiaomi telefont és úgy kellett a webshoppal oda-vissza leveleznem, hogy a megfelelőt kapjam, amiben a jobbik panel volt.
-
r.mark
csendes tag
Színkalibrálással is az ő legsárgábbja kékebb az én legkékebbemnél. De ha ilyen nagy a gyártói szórás, akkor oki. Próbáltam vm appot találni, ami esetleg felismeri a display típusát, de eddig egyik sem vált be.
Márk
-
PpenoO
őstag
Telefon egy fbn megnyitott videóba belefagyott, pontosabban csak a kép, alsó gombok még működtek. Újraindítás után 3x%al kevesebb töltöttséget mutatott. Töltőre raktam, 60%on levettem, utána 3-4 óráig nem változott pedig használtam a telefont. Szerintetek?
Azóta feltettem éjszakára, meglátjuk mit produkál a nap végéig. -
mantequilla
aktív tag
Mikor telefonos boltokban nyomkodok akkor szoktam latni talan sony-n meg lg-n hogy mikor a kozepso visszagombot megnyomom egy pillanatra 4 szines gomb megjelenik a visszagomb helyen. Ezt meglehet valahogy csinalni honorra? Nagyon tetszik
-
Vesporigo
aktív tag
Végre rászántam magam egy BlitzWolf BW-PF2 Power Bankre. Az lenne a kérdésem, hogy milyen hosszú a hozzá adott USB kábel?
-
Micsurin
nagyúr
TMX Update:
Anyuméban: Akku, kijelző hátlap. Csillagos ötös.
Nálam: Hátlap. - Igaz, az, hogy egy papírlap befér a keret és a kijelző között akkora az illesztési hézag az tuti nem hiba. Marha igényes gyártó, ez volt az utolsó HW-m azt hiszem.- Erős kettes, max.Kíváncsi vagyok mikor lesznek átvehetőek.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Brotecht AirGlass milyen gyorsan jön meg ? Kéne kettő marha gyorsan.
-
Lugi01
tag
válasz ANDROID??? #29827 üzenetére
Sziasztok!
Tavaly augusztusban GSM boltban vásárolt Honor 8-am akksija elkezdett gyengélkedni. 30% körül gyakorlatilag visszaszámlál lemerülésig. Kérdésem az lenne, hogy ez garis problémának számít-e és ha igen, mi a menete? Visszaviszem, ülnek rajta 2-3 hetet és cserélik benne az akksit? Esetleg Huawei Mo-hoz is lehet menni vele?
Köszi!
-
Micsurin
nagyúr
TMX Update:
Nem volt időm írni csak most "este" bocsi!
Beugrottam BME-re újrajavítási miatt, egy ponton ment el a nyelvizsga... , meg motorolajért rohangáltam. Majd lehetett menni a laptopért a szervizbe mert az meg "rázott" nem volt valami földelve és érezted, hogy rezeg a keret. Nagyon adta.Elég érdekes a sztori... munkalap szerint:
Anyumén: Hátlap, Akku, kijelző.
De. Volt a kereten az infra mellet egy marha szép és erőteljes karc, konkrétan a tiszta fémig fel volt sértve a keret (Kicsúszott az autóban a tartóból fejjel le a váltóboxhoz...) na, az nincs ott. És celofános volt az USB aljzat.Enyémen: elvileg csak hátlap csere volt a munkalap szerint. De celofános a kijelzője, és nincs ott a hajszál karc amit anno a pulcsi cipzár okozott. És hibátlanok az élek.
Összességében hatalmas Respect a szerviznek, mindezt egy hét alatt. Azt nem értem miért hiányosak a munkalapok mondjuk....
Valaki amúgy a körútról Ph!-s mivel múltkor szidalmaztam a vöröskét, ma meg furcsán kedves volt.....
Overall:
2. TMX kaland a Honorokkal (enyémmel). ---- 2. Teljesen elégedett átvétel, kiváló munkát végeztek megint!@ANDROID???: Elözőleg mikor írtam nem voltak kézben a telok, csak láttam a munkalapokat a TMX.hu-n. IMEI + átvételi / munkalap szám párosnak a kódjával le lehet kérdezni mi van a telokkal, ott láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz mtappi #29834 üzenetére
Mit kaptál a H8 helyet ?
#298036:
Akkor nagyon renomét akarnak javítani vagy csaka Huawei megtesz valamit amit a többi gyártó nem.... a körmükre néz és pírit.[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
válasz Micsurin #29833 üzenetére
A leírásod alapján rákerestem a telefonomra a tmx oldalán. Ez alapján tegnap javították, de még nem kaptam értesítést.
Csak annyi van a lapra írva, hogy alkatrész csere, de hogy melyik az nincs...https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Bencexx
csendes tag
Sziasztok!
Láttam, hogy többen is írtátok a gyroscope-os hibát. Nálam is jelen van sajnos... A kérdésem az lenne, hogy ez minden egyes Honor 8-nál jelen van 6os android felett? Ha csak random telefonokat érint, akkor érdemes szervízbe küldeni a telefont ezzel a hibával a két év lejárta előtt? (cserejegy reményében )
-
szultan
csendes tag
Sziasztok!
1,5 év óta egészen tegnapig asszony is és én is tökéletesen meg voltunk elégedve a telefonnal.
Tegnap viszont asszony Honor8-a megadta magát teljesen.
Kék alapon fehér Honor felirat, ami kb. 1/2 percenként elsötétül, rezeg 1-et, majd újra kék alapon fehér felirat.
Összefoglalóban leírt mindenféle módon megpróbáltam újraindítani:
2 gombos módszer: hangerő gomb + és a power gomb egyszerre nyomva
3 gombos módszer: hangerő -, hangerő +, power gomb egyszerre nyomva.
Csökkentett / Biztonságos mód nem lehetséges, mert az animációig nem jut el a telefon.Fastboot: Hangerő lefelé gomb nyomása közben csatlakoztatni kell a telefont a számítógéphez.
Ezzel odáig jutok, hogy megjelenik a zöld robot, de onnantól kezdve semmi.
A PC nem ismeri fel a telefont, "USB-Eszközt nem lehet felismerni" üzenet van csak csatlakozáskor, és az eszközkezelőben az USB-vezérlők-nél egy Unknown Device, és a telefonon sem jelenik meg semmi, csak tölti.Ez után megpróbáltam az én Honor8-amat (ami elvileg rendesen működik) csatlakoztatni, de ott is ugyan ez a jelenség.
Természetesen "HDB engedélyezése a HiSuite számára", "USB hibakeresés", "Mindig kérdezzen USB-hez csatlakozáskor" (illetve ezek minden kombinációja) engedélyezve.
Próbáltam előlapi és hátlapi USB-n, illetve telepítettem a Sanki által a 8273-as hsz-ben linkelt Microsoft-os MTP Portin kit-et is, de ez sem oldotta meg a problémát (talán azért mert nekem nem a Portable Devices-nél jelez hibás MTP USB eszközt, hanem az USB vezérlőknél ismeretlen eszközt).Pár hónapja még gond nélkül készítettem mind a kettőről HiSuite-al biztonsági mentést, a PC mind a 2 telefont gond nélkül felismerte.
1 hónapja 2018.05.25-én lett mind a kettő 405-ös verzióra frissítve.Most PC-n a HiSuite első indításkor jelezte hogy van újabb verzió, amit megpróbált frissíteni, de ez nem jött össze, az új verzió telepítésekor folyamatosan hibát jelzett.
Ez után eltávolítottam a régi verziót, letöltöttem a szerintem legújjabbat a consumer.huawei.com-ról, ami valami 5. akármi volt, de indítás után egyből frissített egy 8. akármire sikeresen és az működik is.Mi lehet a megoldás???
A válaszokat előre is köszi.
-
Samanbacsii
őstag
Viber, Signal, Whatsapp értesítések engedélyezve, engedélyek megadva, képernyő zárólás után nem törlődnek mégsem jönnek meg az üzenetek csak ha megnyitom az appokat. Mi lehet a gond? okosórára átmennek a jelzések...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Samanbacsii #29840 üzenetére
Beállítások - alkalmazások - fogaskerék - speciális hozzáférés - optimalizálás mellőzése - adott appok engedélyezése.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
1 hete én is leadtam a telefont indokolatlanul nagy merülés és melegedés miatt. ma visszakaptam, és a javítási lapon:
kiadott alkatrész: akkufedél, ujjlenyomat olvasó, Blue, FRD-L09 Spare for Assembly
helyette: 02350USM, előlap + akku, FRD-AL10, front cover + LCD FPC Assembly + Battery, Blue, BYDEz azt jelenti, hogy kicseréltek mindent? ha igen, akkor az IMEI miért nem változott, és nem indult újra a garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest