- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kismércse
tag
válasz
Gregorg #7122 üzenetére
Tehát INNEN leszeded a B131-et (én is innen töltöttem, meg szerintem sokan mások).
Ezután ha letöltötte, akkor kicsomagolod a .zip fájlt. Lesz benne egy META-INF mappa, meg egy UPDATE.APP fájl.
Az SD kártyádon, vagy a belsőmemórián (tök mindegy, az a lényeg hogy a gyökérkönyvtárban) létrehozol egy dload nevű mappát. Ebbe a mappába bemásolod a már fent említett META-INF mappát és az UPDATE.APP fájlt.
Ha ez meg van, akkor kapcsold ki a telefonod. Utána benyomod egyszerre a bekapcsgombot, hangerő fel és hangerő le gombot, és tartod egy darabig nyomva. Addig, amíg be nem jön a frissítő menü. Innen már magától csinálja, 5-10 percnek mondanám az időt. Többször is végig megy a százalék, szóval ne ijedj meg, hogy látszólag többször neki lát.Most látom, az is jó megoldás amit csari írt.
-
malnabokor
senior tag
válasz
Gregorg #1200 üzenetére
Nincs is 4k videofelvétel, 1080p60-at tud max. Videóban rosszabb a hasonló árú konkurenciánál, mert nincs OIS. Képeknél amennyire én látom a tesztekből (mert csak holnap érkezik meg a telefon
) az automatika nem a legjobb, hibázik, viszont manuális beállításokkal, odafigyeléssel jó képeket készít (pl nézz szét az XDA fórum kamerás topikban) .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest