Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Ennél e telefonnál nem jelentkezik az a probléma (mint pl. az OP3-nál), hogy a doze miatt nem jönnek meg az értesítések?
-
Andris_2
aktív tag
Ezeknél a 2.5D-s kijelzőknél a sima képernyővédő fólia is problémás vagy csak a TG?
-
Andris_2
aktív tag
válasz Luck Dragon #2082 üzenetére
Szerintem a fekete is jó, csak ahhoz fekete telefon kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Gyári kék tokot lehet valahol kapni?
-
Andris_2
aktív tag
válasz Darksiders84 #3204 üzenetére
Egy fórumtárs azt írta, hogy az edigitalban vett, de csak személyesen lehet megrendelni.
-
Andris_2
aktív tag
Az arany színű telefonon vajon kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok? Akinek ilyen van mi a tapasztalata?
-
Andris_2
aktív tag
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Arról van valakinek infója, hogy a kék 64 gb-os verzió mikortól lesz kapható?
-
Andris_2
aktív tag
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Az ikonszámláló menüpontnál fel lehet valahogyan venni új alkalmazást? Pl. a Facebook-ot?
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Az ujjlenyomat-kezelés menüpontban van egy olyan, hogy alkalmazás-zár elérése.
Ezt azt jelenti, hogy alkalmazás megnyitása csak ujjlenyomattal lehetséges? Ha igen, hol lehet ezt beállítani? Esetleg mappára is be lehet állítani? Köszi![ Szerkesztve ]
-
Andris_2
aktív tag
Szerintem is megérte azt a 8.800,- Ft különbséget a 64 gb-os verzió, főleg hogy volt kékben, amit egyébként is szerettem volna.
Egyébként ez csak az edigiben van limitált darabszámban, ha elfogy lehet nem is lesz több, szóval érdemes rá lecsapni ha valaki ilyet akar. Legalábbis a Honor ügyfélszolgálat ezt írta nekem -
Andris_2
aktív tag
Tudtok olyan boltot, ahol van készleten gyári kék tok?
-
Andris_2
aktív tag
Tényleg nagyon vigyázni kell erre a telóra, az előző G2-esem három év alatt sosem ejtettem le, ez viszont már egy hét alatt kicsusszant a kezemből, pedig tok is van rajta. Szerencsére nem lett baja, lapjára esett és nem nagyot, de így is koppant rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! A HiCare-ben az e-mail címem előtt egy "VIP" logo látható, alatta pedig "normál tagság".
Ezzel él a 3 hónapos kijelzőcsere garancia? -
Andris_2
aktív tag
A fejlesztői lehetőségeknél átállítottam az animáció sebességet 0,5x-re (azt olvastam ez pörgősebbé teszi a telefont). Ez alatt milyen animációt kell érteni? Nagy változást én nem tapasztaltam...
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Aki kijelzővédő nélkül használja a telót, az mit tapasztal, mennyire karcolódik?
Nekem egy olcsó fólia van rajta, de nagyon szívesen levenném és legszívesebben nem is tennék fel rá másikat... -
Andris_2
aktív tag
Corsa02, headhunter86: köszi, akkor azt hiszem rövidesen megszabadulok a mostanitól..
-
Andris_2
aktív tag
válasz trigorin #6081 üzenetére
Nekem a Honor 8 előtt LG G2-es telóm volt, szerintem ahhoz is gyorstöltő volt, mert az is kb. 60 perc alatt töltötte fullra a telefont. Azt 3 évig használtam és amikor eladtam, akkor is elég jó volt még az aksija, nálam átlagos használat mellett reggeltől estig bírta. Szóval ez alapján én nem félek attól, hogy különösebben károsítaná az aksit.
-
Andris_2
aktív tag
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Már másodjára járok úgy rövid időn belül, hogy a galériában több képet akartam törölni egyszerre, de egy bizonyos fényképnél lefagyott a galéria alkalmazás és mindaddig lefagyott annál a fényképnél (akkor is ha csak azt az egyet akartam törölni) egészen addig, amíg a telefont újra nem indítottam. A galéria alkalmazás kilövése önmagában nem segített. Más is tapasztalt már ilyet? Vajon mi lehet a gond?
Egyébként néha a Chrome is fagyogat nálam... -
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Honor8-hoz melyik power bank a jobb?
Xiaomi Power Bank 2 10000 QC2 vagy BlitzWolf BW-P3 10000 QC3 ? -
Andris_2
aktív tag
válasz 1976ramones #27087 üzenetére
Szia! Ezt írták:
"We are deeply sorry to tell you that because the items in your order contains battery, it could not be shipped to your country right now ."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest