- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
purti
csendes tag
Bár kisebb nehézségek árán, de én is B561-en vagyok TL10-el.
Nekem eddig nem volt komolyabb problémám vele, bár a beállítások között néha eltévedek.
Végre megszűnt az a hiba is, hogy állandóan eldobja a Wi-fi jelet s már nem kell több másodpercet várni, hogy megtalálja a csatlakozást.Akku nem tűnt fel, hogy kevesebbet bírna.
Bár nem tudom, hogy pontosan mik voltak a 6-os android újításai, összességében nekem nincs gondom a rendszerrel.
Nem találkoztam fagyással, újraindulással, akadással vagy röccenéssel. -
peanar
senior tag
Szia. A csájniz verziójú pl-te10-es telefonok gyári ota kiadású rom-ja, frissítése.
Felraktam, de nem volt egyszerű, mert a legkisebb változtatásra is bejelzett, nem akart felmenni. Olyanra, olyanért kuruttyolt amiért a lolli még nem.
Felrakás után fél napig bírtam, az én igényeimnek (ami pusztán annyi, hogy normálisan működjön a telefon) nem felelt meg és ezért hirtelen felindulásból vissza tettem az utolsó KK romot
Ez a hátránya a hatalmas konkurenciának, egymás után fossák ki az újabbnál újabb telefonokat, romokat (ez más téren is igaz) persze tesztelni már nincs idő, mert nehogy később adjanak ki valamit, mint a konkurencia.
Ez ellen sajnos nincs mit tenni, ezt az ütemet diktálja a vásárlói társadalom.Egy szó mint száz, a mályvacukor sz*a, a honor (6+) jó
-
ntomka
nagyúr
Felraktam, működik rendben. Ugyanúgy C900-asként azonosítja a készüléket, szóval jó az esély rá, hogy ebből lesz a végleges verzió a többi EU régióban is: képernyőkép.
-
Tim72
tag
B351【EMUI3.1_Android5.1】 a legfrissebb. Azon az oldalon is az van. (B200 a korábbi verzió)
Nekem is B200 van fent. Érdekes módon megint eltűnnek a contactjaim (Szeptemberben volt már egy ilyen, de mikor letöltöttem a frissítést megijedt és rendbejött), illetve mebolondult 2-3 napi hamar merült a telefon..
Valakinek volt hasonló problémája?
Nem tudjátok hogy lehet a contactocat viszahozni? Hisuite sem látja...
Timót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hunt: Showdown
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest