Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
purti
csendes tag
Bár kisebb nehézségek árán, de én is B561-en vagyok TL10-el.
Nekem eddig nem volt komolyabb problémám vele, bár a beállítások között néha eltévedek.
Végre megszűnt az a hiba is, hogy állandóan eldobja a Wi-fi jelet s már nem kell több másodpercet várni, hogy megtalálja a csatlakozást.Akku nem tűnt fel, hogy kevesebbet bírna.
Bár nem tudom, hogy pontosan mik voltak a 6-os android újításai, összességében nekem nincs gondom a rendszerrel.
Nem találkoztam fagyással, újraindulással, akadással vagy röccenéssel. -
peanar
senior tag
Szia. A csájniz verziójú pl-te10-es telefonok gyári ota kiadású rom-ja, frissítése.
Felraktam, de nem volt egyszerű, mert a legkisebb változtatásra is bejelzett, nem akart felmenni. Olyanra, olyanért kuruttyolt amiért a lolli még nem.
Felrakás után fél napig bírtam, az én igényeimnek (ami pusztán annyi, hogy normálisan működjön a telefon) nem felelt meg és ezért hirtelen felindulásból vissza tettem az utolsó KK romot
Ez a hátránya a hatalmas konkurenciának, egymás után fossák ki az újabbnál újabb telefonokat, romokat (ez más téren is igaz) persze tesztelni már nincs idő, mert nehogy később adjanak ki valamit, mint a konkurencia.
Ez ellen sajnos nincs mit tenni, ezt az ütemet diktálja a vásárlói társadalom.Egy szó mint száz, a mályvacukor sz*a, a honor (6+) jó
-
ntomka
nagyúr
Felraktam, működik rendben. Ugyanúgy C900-asként azonosítja a készüléket, szóval jó az esély rá, hogy ebből lesz a végleges verzió a többi EU régióban is: képernyőkép.
ツ Headphones on - World off
-
Tim72
tag
B351【EMUI3.1_Android5.1】 a legfrissebb. Azon az oldalon is az van. (B200 a korábbi verzió)
Nekem is B200 van fent. Érdekes módon megint eltűnnek a contactjaim (Szeptemberben volt már egy ilyen, de mikor letöltöttem a frissítést megijedt és rendbejött), illetve mebolondult 2-3 napi hamar merült a telefon..
Valakinek volt hasonló problémája?
Nem tudjátok hogy lehet a contactocat viszahozni? Hisuite sem látja...
Timót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest