Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
válasz tamasgal #1107 üzenetére
Nekem is megjött. Hogy rakjam fel csak simán nyomjak rá a frissítésre vagy előtte mentsek le róla mindent és állítsam a telót alap állapotba?
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
pászka
tag
válasz tamasgal #929 üzenetére
Nekem is csak megyeget.. Viszont a szélén a fémborítást csinálhatták volna egy kicsit tartósabbra mert néhányszor már sajna kicsúszott a kezemből és eléggé meglátszik rajta. Viszont az elején és a hátán le van üvegezve az karcmentes.
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
sunone
aktív tag
válasz tamasgal #849 üzenetére
Megérkezett!
Gyönyörű, méltóságteljes készülék!13 napot utazott a TinyDeal németországi raktárától, DHL és Posta segítségével.
Nano simet raktam bele, adapter segítségével, igen passzintos lett, elsőre nem is nagyon akarta megenni a kártyát.Gyári frissítéseket, engedhetem neki, vagy álljak meg valamelyik verziónál?
EU-s készülék, PE-TL10, 142-es rommal..Első tapasztalat, dél-pesti agglomerációban, reptér közelében stabil 4G jön, itt a korábbi SonyZ3C-m csak kapkodta a levegőt., Wifi ügyileg,még 3/4 rovátka térerőt mutat ott, ahol a lenovo yoga tabletem már lehal.
[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
válasz tamasgal #676 üzenetére
A playen vannak különböző appok erre a célra, de a legegyszerűbb, ha kikapcsolásig lemeríted, majd kikapcsolt állapotban teljesen feltöltöd.
Ezt néha illik is megcsinálni (formázni az aksit).
Egy régebbi huawei készenléti allapotban max másfél napot bírt. Formázás után most pl. 67%-on van és 4nap 18órája vettem le a töltőről.
Persze mindennapi használat mellett nem lehet ekkora különbséget észrevenni!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest