- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Televan74 #11 üzenetére
Én nem rég vittem végig a gamecube változatát (ami mellesleg gyárilag 60 fps-sel fut)
amúgy a negyedik és az utolsó 2 kivételével szerintem tök jó kis játékok voltak a maguk idejében, főleg az 5 magyar szinkronnal
Ezt is igen várom, addigra már csak elérhetőbb lesz a ps5 is. -
Televan74
nagyúr
Húsz éve játszottam a Harry Potter and the Philosopher's Stone -nal. De ahogy nézem sokat nem veszítettem azóta! Evolution of Harry Potter Games 2001-2021 Remélem ezt nem szúrják el!
-
king1989
csendes tag
Szerintem te az Avalanche Studios-ra gondolsz de ezt az Avalanche Software fejleszti.
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon félek attól, hogy az Avalanche most se tud majd egy koherens játékot összerakni. Lesz egy jó kis sandbox és mellette egy gagyi, érdektelen és repetitív sztori, mint az eddigi összes játékukban.
-
3L1T3
addikt
Nagyon örülnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest