Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Donki Hóte #16442 üzenetére

Ez sajnos ilyen, pontosabban hétről hétre rosszabb.
    Én kb egy hete Balatonmáriafürdőről indultam Kaposvárra, időben indultam az általam eddig már 5-6x megjárt útvonalat, (tavasszal költöztünk ide, sokmindent ismerek, de sokmindent még nem) és az általam ismerten lezárt, előtte bejelentett útszakasz lezárásáról tudomást sem véve arra akart vinni, de ezzel még nem is lett vona gond. Mivel tudtam, merre akarok menni, gond se volt belőle. Aha, hogyne...
    Tervezéskor és induláskor fogalma se volt a lezárt útszakaszról, ami össz 300m, nekem viszont a táblák előtt el kellett fordulnom, onnantól csendben áttervezett, és ha már ezt megtette, nem csak azt a 300m-es szakaszt akart kikerülni, hanem mindjárt a célig másképp akart vinni, viszont onnan már a harmadik útvonalat akarta, csak épp szokás szerint fogalma sincs dolgokról..
    Megkerültük a nagy belváros közepét, és 300m kerülő után azon az úton akart vinni, ahol szintén útépítés van, de ott legalább több km hosszan, lámpától lámpáig 3-400m-enként megállsra kényszerítve az autósokat, buszokat, teherautósokat, tehát egy fél órás késés garantált, és erről meg végképp fogalma sincs, úgyhogy bent Marcali közepén keringóztem, mire kiderült, mit akar, 10 km megtétele után eszméltem rá, hogy merre akar vinni, de akkor már 15 perccel későbbi időpontot írt, mint amikorra oda kellett érni, úgyhogy hátraarc, és indultam az eredeti útvonalon.
    Akkor lettem igazán lelkes, amikor egy sima kis faluban egy enyhe jobbkanyart még megpróbált egy kisebb úton abszolváltatni, tök vlogikus lett volna a házak között lavírozni, index, fék, kanyar, gyorsítás, majd a sarkon index fék kanyar, gyorsítás, majd a következő sarkon megint index fék kanyar, majd gyorsítás kombóra váltani, ráadásul úgy, hogy az a szakasz 50m-rel hosszabb lett volna. Na azt már nem vettem be, mentem a kétszámjegyű úton tovább 50-nel, és saccra ezzel 20 másodpercet nyertem.
    Szerintem a rendszer valami spirálba került, és egyre beljebb jut a tervezési mizériával..
    Halvány foglama se volt, mit kellene csinálni...

Persze visszafleé Kaposváron is dugóba keveredtünk egy gyors útépítés miatt, terjesen természetes, hogy a rendszernek erről se volt fogalma... Pedig azt se előtte 15 perccel ásták ki... És as sorban senkinek sincs waze, senki se jelenti, stb stb stb. Hát persze...

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés