Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Györ, Baross Gábor út.
Többször mentünk oda dolgozni, de a Waze mindig a Baross Gábor híd közepére () visz.
Térképen jól mutatja pedig a célt (25. szám, Rossmann, mcdonalds, stb van ott). -
eurolac
senior tag
Általában csak olvasni szoktam a topikokat, ritkán szólok hozzá főleg csak akkor, ha valakinek segíteni tudok.
Itt viszont én is megjegyezném: ha lehet Csilla jöjjön már vissza.Azonos hangerőn az új lányt alig lehet hallani és nem informatív, nagyon gépies. Na,.. hiányzik Csilla!
-
puritan
csendes tag
válasz
eisento #13045 üzenetére
Arra alapoztam, hogy elmegy a GPS jel, mert ezt írta ki a telefon: "Nincs GPS jel" Az autócska meg állt egy helyben a térképen, pedig a valóságban haladtunk.
Ha van GPS, de nincs hálózat, azzal még úgy, ahogy elnavigál, mert a térképinformácíót már indulásnál letöli, legfeljebb nem fog szólni, ha trafi áll a sarkon, meg dugó van előtted. -
puritan
csendes tag
válasz
eisento #13045 üzenetére
Azt el kell még mondjam, hogy a Waze frissítést észre sem vettem. Bizonyára azért, mert tegnap kapta meg a telefonom az Android 9-et, és akkor frissűlhetett a Waze is. Egyébként Xiaomi Note 5-ről van szó.
Nekem mindegy hogy mitől javult meg, csak maradjon is így.Csillát meg küldjék vissza, mert ennek az új csajnak rettentően tenyérbemászó hangja van.
-
eisento
addikt
válasz
puritan #13043 üzenetére
Ez nem hinnem, hogy a keszulek hibaja hanem a keszuleke/android verzio... Regebbi droidnal volt ez meg nexus 5-nel nalam hivasnal elment a jel mert hivaskor kilotte a netet. Aztan jott asszem a 8-as droid es azota semmi baj ( igaz azota 9-es droid meg uj telo oneplus 5)
-
puritan
csendes tag
Ma pozitívan csalódtam a Waze-ben.
Már hónapok óta az volt vele a fő problémám, hogy ha navigálás közben bejött egy telefonhívás, akkor elvesztette a gps jelet, és csak nagyon-nagyon sokára, vagy 10 perc után találta meg ismét. Volt olyan eset is, amikor azt írta ki, hogy a hálózat nem elérhető, és onnantól csak a telefon újraindítása segített. Ismeretlen helyen, csúcsforgalomban azért ez elég idegesítő tudott lenni.
Ma viszont Miskolc - Budapest - Miskolc úton teljesen hibátlanúl működött. Ahogy kell. Ahogy eddig is kellett volna...
A telefonbeszélgetés alatt is működött, és egy percre sem veszítette el a jelet. Póbáltam bluetooth-os fülhallgatóval, és kihangosítva is.Csilla viszont hiányzik... Ez az új csaj, mintha törné a magyart, a hangsúlyai is borzasztóak, a számokat alig érteni.
-
asdf_
veterán
válasz
MunezXBK #13027 üzenetére
Az eltűnés után kipróbáltam mind a két új hangot, gyakorlatilag hallhatatlanok maxi hangerőn is, pedig jóhangú készülékem van. Valaki rootolt telefonnal ki tudna varázsolni és fel tudna tölteni pár sample-t a két hangból (már ha valami emészthető formátumban van a telefonon)? Erősen úgy érzem, életében nem foglalkozott még hanggal, aki ezeket a file-okat kiengedte a kezei közül.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Waze-hoz honnan tudok letölteni hangutasítasokat? (Pl.: roma, Csilla, Star wars...stb)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest