Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
noorbertt #10199 üzenetére
Nem, csak ettől nem alszom jobban, pedig te úgy látszik altatnál, nem akarsz segíteni a megvilágosodásomban. :-)
Amúgy a waze csak akkor működik (elvileg), ha van netkapcsolat.
Ha az van, akkor van Google Play (ha nincs, akkor fel kell rakni), akkor meg simán letöltöd, telepíted, innét, ni!. -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Telefonra felraktam az Android autót. Szeretném a Google map helyett a wazet használni, hogyan lehet ezt beállítani?
Köszönöm -
gilfoyle
őstag
Azt hol lehet kikapcsolni, hogy ne dobja fel a barátokat, amikor elindulnak? Törölni kell őket?
-
junkpod
veterán
válasz
Tesztelo.hu #10186 üzenetére
Veled akarta tesztelni milyen a kerülő út forgalma.
-
SZATA
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #10186 üzenetére
Talán mert az magasabb rendű utca, és a XV. utcából lassabbnak érzékelte a jobbra kanyarodást. Lehet, neked épp' szerencséd volt ott.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Szerintetek a minap miért a piros útvonalon tervezett, és miért nem a kéken? A XV. utcában tovább egyenesen semmilyen akadály nem volt, és nem is földút. Amikor arra mentem tovább, újratervezés után 1 perccel rövidebb út lett belőle. De akkor miért nem ezzel tervezett eredetileg is fél perccel korábban? (Ha van Waze win, akkor ez egyértelműen Waze lose.
)
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Winner_hun #10181 üzenetére
komoly márkából árban a JVC KW-M730BT van a legalján, jókat is írnak róla, de 350 euró körül van (itthon 140e).
a kérdés az, hogy kínai vonalon érdemes/szabad-e próbálkozni fele annyiért. mert kínálat van dögivel -
Tesztelo.hu
senior tag
A sebességhatár szerintem túl vékony/kicsi lett, nehezen olvasható. (Nyilván attól függ, milyen messze van a teló a szemtől, de a korábbival jól olvasható volt, közelebb meg nem tudom tenni.
-
fant0mi
őstag
válasz
Winner_hun #10181 üzenetére
Az ETA idopont es a manoverjelzesnel az utcanevek kiirasanal is normal a betustilus (nem felkover). Teljesen jol olvashato igy is, tobb szoveg kifer igy, nekem jobban tetszik.
-
Winner_hun
félisten
-
modd3r
őstag
válasz
Sixkiller6 #10178 üzenetére
Aha. Android Auto, vagy Mirrorlink.
-
Sixkiller6
őstag
megpróbálom itt feltenni a kérdést.
régebbi autót vezetek, tennék bele egy 2dines androidos középkonzolt.
van vmi mód arra, hogy a telefonom waze-jét átvarázsoljam oda? -
havri1
félisten
Busz = BKV? Elég szűk látótered van. Azért "BKV-zom", hogy legyen mit tenni az asztalra vacsorára.
(#10175) Winner_hun: Köszi, megnézem. Nem a pontok érdekelnek, teljesen felesleges, csak furcsálltam, hogy 3 év alatt ennyi gyűlt összesen össze.
IE be sem tölti
FF működik.
Bejött amire gondoltam. Sok megszakítás van benne, ahol gyenge a net, ott nem rögzít. -
air
nagyúr
Jött frissítés.
Javított valamit az ismert hibák közül?
Pl. a késést? -
havri1
félisten
válasz
fant0mi #10172 üzenetére
Értem, akkor ha dugóban állok, sokat nem ad.
Régebben a weblapon belépve, meg lehetett nézni merre jártam az elmúlt x napban. Ezt most nem találom. Arra tippelek, hoyg annyira gyenge a wifi a buszban, hogy van, maikor gyak nincs kapcsolat. Néha írja is, hoyg hálózat keresése. Ekkor átváltok mobilnetre. Viszont van, hogy egész nap nem panaszkodik, de baromi lassú a net. Lehet nem számolja el rendesen a "teljesítményt". Gondoltam lecsekkolom, hogy valóban jártam e arra, ahol tudom jártam
Láttam az AZ című filmet, és elkapott a gépszíj -
havri1
félisten
Az normális, hogy alkalmanként 200-250km-t vezetek (busz, heti 5 alkalom), és egy egy ilyen alkalom után, 150-300 pontot kapok csak?
Állandóan fut a waze, tehát 7-8 óra vezetés alatt van meg.
Tudom, hogy nem a pont a lényeg, csak most, hogy aktívabban használom, feltűnt. Öcsém is használja már régóta, de ő 2 év alatt 300e pontot gyűjtött össze, én meg 3 év alatt 70e-t -
eisento
addikt
Lehet, hogy leirtad de attol az meg nem szentiras. naponta ujrainditom a telot ha van frissites miutan frissitett akkor is megvan a restart. Reggel 7kor keltem az ejszaka alatt frissitette (asszem az idojaras appot) fel 9 korul indultam el a wazeval, szoval bele.... az ujrainditasodat.
-
N_Johnny
csendes tag
válasz
Winner_hun #10122 üzenetére
A napokban volt alkalmam ismét arra járni, és tesztelni a változásokat. Mind a négy módosításod tökéletes. Köszönöm a Horányba látogató túristák nevében is.
-
Winner_hun
félisten
A térképszerkesztő csak nálam nem megy napok óta Firefox alatt? Ide irányít át.
We're sorry, but something went wrong.
If you are the application owner check the logs for more information.Chrome alól jól működik
-
eisento
addikt
válasz
VegyesTamás #10156 üzenetére
Ennel mar csak az a jobb, amikor kifagy te meg mesz mint aki jol vegezte dolgat. A nyaron fordult elo tudtam az utvonalat de csak beroffentettem a waze-t mar csak megszokasbol is, megyek na mondom lassan szol a waze, hogy fordulj jobbra es nem szolt megyek tovabb ranezek hat csontra kifagyott a kepernyo
D meg szerencse hogy csak pestre mentem milyen gaz lenne ha mesz kulfoldre es elnezel egy kanyart, mint a dumb es dumberbe
-
kayman
senior tag
válasz
Winner_hun #10152 üzenetére
Írásra természetesen ad, minden netes funkció működik.
-
kayman
senior tag
válasz
Winner_hun #10152 üzenetére
Az alkalmazásengedények - mikrofon jogosultságok - waze be volt pipálva.
-
kayman
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam sokféle keresőszóval, de nem találtam ilyen hibát.
Nem is kimondottan Waze hiba, lehet inkább telefon specifikus vagy más.A jelenség az, hogy a hangutasítás nem működik.
Új a készülék, csak ezen nem megy. Xiaomi Mi A1
Rányomok a mikorofonra (google hangfelismerő) és egyből ezt dobja:
" Nincs hálózati kapcsolat"
" Próbálkozzon újra"
"Google"Vagyis valami blokkolja a hangfelismerést.
Waze-n kívül a funkció természetesen villámgyorsan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest