Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
http://hup.hu/cikkek/20140619http://hup.hu/cikkek/20140619/z_launher_androidra_a_nokia-tol/z_launher_androidra_a_nokia-tol
Rootolt teloval nem is megy?
-
törölt tag
válasz gdavid007 #17048 üzenetére
Nekem az összes bumperról az a véleményem, hogy pont attól a minőségérzettől foszt meg ami miatt megvettem a készüléket. Nem szeretem egyiket sem. Nem azért veszek egy olyan készüléket ami tetszik, hogy utána bármivel is beborítsam. Sima becsúsztatós bőrtokot használok, mert az is védi, ki nem esik belőle, ha meg használom, nem ejtem el. Legalábbis nem szoktam. Az iPad-om is bőrtokban van, szeretem kézbevenni, megcsodálni minden alkalommal, hogy milyen szép.
Persze megvan a bumperekre is az igény, de akkor egy gagyi lakkozott Samu is megtenné, ott is van hardver, bumperral meg nem is olyan csúnya
-
drinker
tag
válasz dozsabalint #17038 üzenetére
"behullámosodott" ezt hogy kell érteni? Én is most vettem egy spigen neo hybridet, de ha tönkreteszi a tok a telefon hátlapját, (mint a Lumia 800-akat a gyári tok) akkor inkább hanyagolom.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz #27813376 #17053 üzenetére
Alapvetően én is ilyen véleményen voltam mint te. Sima ki be húzható bőrtok. Aztán olyan gyönyörű mikrokarcos lett az egész kijelző a sok kis nagyon apró porszemtől a húzásnál, hogy hagytam a fa..ba , vettem inkább neo hybridet. már úgyis mindegy neki.. így legalább utcán is tudom használni 1kézzel, nem kell fogni a bőrtokot.
[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
Youtubnal miert nem lehet 1080p-re tenni a felbontast?
Nexus 5-nel is irtak h csak 720p enged
Ötlet?? -
HREH
senior tag
Ha toolkitből visszaflashelem a gyári image-t, akkor 100%-ban visszakapom a full gyári beállításokat? (out-of-the-box lesz?)
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
mmarta
senior tag
válasz rootkiller #17056 üzenetére
Én ezt használom, egy xda-s csinálja (nem kell a pro, free is módosítja rendesen). Valóban hangosabb lesz a teló. Felrakod az appot, beállítod a hangerőt, elmented. Készít egy volume zip fájlt az sd-re, recoveryben flasheled a zipet.
[ Szerkesztve ]
-
-
[P]laci
senior tag
Uraim és hölgyeim elérhető a Android 4.4.4 (KTU84P) factory image!
-
siofok
őstag
És miket javít?mert azt nemtudttam kibogarászni. :-)
Nálad slimnél nem jelentkezik,hogy néha ha rádugod töltőre,nem tölt,vagy nagyon lassan?led,stb. Azt jelzi h tölt.most olvastam fórumán is eggy ilyen kommentet,de válasz nem jött rá.vagy az angol nemtudásommal elsiklottam felette.OnePlus nord 2t
-
dozsabalint
senior tag
válasz adamka1313 #17078 üzenetére
Illetve új radio. Akiknek esetleg hálózati gondjaik voltak....
-
slice14
veterán
Ez gyors volt.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
noname626
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy hete csatlakoztam a klubhoz, és az első hosszá-szólás alapján el is végeztem a kötelezőket. (bl, nyitás, root, GB)
Ám egy idegesítő hiba lépett fel. Mégpedig, hogy a legfrissebb kamera app megfagy amennyiben 16:9-es képarányra állítom.
Van valami ötlet, hogy ez miért lehet? Vagy én bambáztam el valamit?
(ha frissítések eltávolítása után próbálom, akkor működik.)
Segítséget előre is köszönöm! -
HREH
senior tag
4.4.4 sikeresen felrakva NRT-vel, jön a root + twrp
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
slice14
veterán
válasz csipuka #17080 üzenetére
Most a hétvégén és a jövőhét elején nem lesz időm feltenni a frissítést, mert nem leszek itthon. De tuti hogy image-ból teszem majd fel, mert tiszta install a biztos. Bár ez tényleg szo**tás hogy 3 héten belül jött a frissítés.
Van aki a héten döntötte el, hogy frissíti 4.4.3-ra image-ből?Amúgy a SU 2.00 ugyanúgy megrootolja, mint a 4.4.3-mat?
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
válasz dozsabalint #17079 üzenetére
M8974A-2.0.50.1.13 (mint előző) nálam pl nem volt az igazi. Tegnap beszéltem egy háromnegyed órát az nappalinkból, de a felénél kértem pár perc szünetet és visszaraktam a M8974A-1.0.25.0.17-est. Utána sokkal jobb volt a minőség.
Persze lehet kipróbálom majd a mostani legfrissebbet (M8974A-2.0.50.1.16)
-
ToMmY_hun
senior tag
Kint van a 4.4.4-es frissítés.
Ami változott a régihez képest:
Project: platform/build
27aae42 : “KTU84P”
7f83b7c : MR2.1 – Version 4.4.4. Here we go! DO NOT MERGEProject: platform/cts
b8e2dab : DO NOT MERGE Update for version bump
6da2c75 : CTS test for OpenSSL’s early CCS issue (CVE-2014-0224)
a3b762f : Disable host side holotests also
8e02f46 : CTS report MUST not display raw performance numbers. bug:13347703
510cfbc : media: Refactor and improve robustness of AdaptivePlaybackTest
e502d40 : Fix a concurrency bug in OpenSSLHeartbleedTest.
3a90060 : hardware: consumerir: Increase test pattern length
c070509 : hardware: consumerir: Fix time discrepancy
1856a4e : CTS test for Heartbleed vulnerability in SSLSocket.Project: platform/external/chromium_org
76d1172 : Backport “Recycle old V8 wrapper objects on navigations”
afae5d8 : Block access to java.lang.Object.getClass in injected Java objectsProject: platform/external/chromium_org/third_party/WebKit
3fb1c1e : Fix Java Bridge wrapper properties cleanup for multi-frame pages
b13a6de : Cherry-pick “Export WebCore::forgetV8ObjectForNPObject”Project: platform/external/chromium_org/third_party/openssl
e2f305e : Cherrypick “OpenSSL: add CVE fixes from 1.0.1h”Project: platform/external/openssl
dd1da36 : Fix Early CCS bugProject: platform/frameworks/base
63ade05 : Add EventLog event for logging of attempts to call java.lang.Object.getClassProject: platform/frameworks/webview
7a7dce8 : Sanitize selector Intent when handling intent: scheme.C programmers never die, they are just cast into void.
-
Davzone
senior tag
4.4.4-et rootolja a CF autoroot?
Feltolnám a factory imaget(mivel OTA ugysem megy fel a modok miatt) de egyből kéne rootolni isMotorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
slice14
veterán
válasz lord.lakli #17096 üzenetére
Én még a Lenovo-rol olvastam valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest