Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz slice14 #13207 üzenetére
2 év bolti garit ír. Én vettem anno ott telefont, még a Samu Wave-et. Minden rendben volt, segítőkészek voltak, minden rendben volt.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
vackor22
csendes tag
válasz slice14 #13207 üzenetére
Ausztriában már több helyen 325€ körül van az ára... (2 év gyártói garival) https://geizhals.at/google-nexus-5-16gb-schwarz-a1025573.html
-
egy23
csendes tag
válasz slice14 #13405 üzenetére
Nem tudom, hogy megoldódott már a problémád vagy sem, de azért leírom hogy mindenki tudja miért történt az a telefonoddal az ami történt.
Szóval bootloader nyitás után (fastboot oem unlock) a bootloader összekuszálja a /data és a /cache partíciókat biztonsági okokból, a misc partícióra meg azt az értéket írja hogy legközelebbi normál bootkor csináljon a recovery egy factory resetet ami formázza a /data és /cache partíciókat.
A problémád oka az hogy ezt a wipeot nem vártad meg és flasheltel egy twrp recoveryt, ami ezt a parancsot nem tudta értelmezni. Így a telefon újraindult, amint beléptél twrpbe.
Erre a megoldás hogy vagy azután flasheled twrp-t hogy a telefon felbootolt már egyszer bl nyitás után vagy twrp-ben csinálsz egy factory resetet.
Area figyelj oda hogy twrp-ben menj arra a wipe menüben hogy format data (megerősítésként be kell írni hogy yes). Ez megformázza a /data partíciót. Aztán csinálj egy normál wipeot (amikor csak elhúzod a csúszkát) és ez megformázza a /cache partíciót is.
Erre azért van szükség mert normál wipenál (mikor a csúszkád húzod) a /data partícó nem kerül megofrmázásra hanem minden mappa és fájl törlődik róla kivéve a /data/media mappa (ami a belső tárhely a gépen), de mivel bl nyitáskor maga a fájl rendszer is megsemmisül a /data partíción ezért a normál wipe nem jó.
Normál wipenál nincs semmi gond a /cache partícónál ott valóban formáz a recovery.
Az egész azért van így megcsinálva mert minden ami a belsőtárhelyen van az igazából a /data partícón van a media mappában és ha romot cserélsz és csinálsz egy faktory resetet a rom flashelése előtt akkor nem fog törlődni a belső tárhelyen lévő adat. Mert a /data/media mappán kívül minden más fájl és mappa törlődik normál wipenál. Format datánál meg fájlrendszer szinten újrahúza az egész /data partíciót
-
Jadro
veterán
válasz slice14 #13457 üzenetére
A Light Flow nálam nem volt százas. Pl beállítottam hogy gyorsan villogjon, erre kb 5X villant gyors egymásutánban majd olyan 20 mp szünet. Light manager már rendben volt teljesen. (Cataclysm rom volt fent.)
Jelenleg a Mahdi beépítetten tudja, úgyhogy ez kipipálva.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
DeathAdder
veterán
válasz slice14 #13493 üzenetére
Érezhetően jobb GNex után
Egyébként Light Flow-t használok én is custom rom alatt, szépen működik, eddig egyszer se fogott ki rajtam, h nem jelez, de néha valóban bugos.
Olyan történik, hogy néha meg-meg villan valamilyen színben egyszer kétszer, de nem úgy pulzál mint szokott, hanem mintha rángatóznaAmúgy TB visszaállítást sikerült megoldani?
Ha nem sejtem mi lehet a bajSMS-ket hangoutsba én simán visszapakoltam sms backuppal
-
Picco
addikt
válasz slice14 #13712 üzenetére
"Nekem pl a callblock hiányzik., de azért nem fogog + appot feltenni a play-ből."
Eloszo: kerlek meg veletlenul se vedd kotekedesnek, oszinte kivancsisag vezerel!
Lehet en vagyok eltajolva, de okostelefon=olyan appokat tolok ra amilyeneket akarok hogy tetszesem szerint bovitsem a szamomra szukseges funkciok tarhazat. Ertem en h kevesebb app mindig jobb.(frequency pro app nekem sokat segitett a programjaim redukalasaban) De konyorgom, mar tobbszor is olvastam itt h: "igen, kene, de ezert nem teszem fel xy appot." Ebben mi a logika?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz slice14 #13841 üzenetére
uhh, ha ezt is hozzateszem(regen meg probaltam elmagyarazni, mert sok embernek nagyon tetszett a nex4em) akkor teljesen osszezavarodnak, h ez valami mesetelefon
en is remelem, de project ara-val a sarkunkba meg ezzel a google silver line pletyivel, tenyleg csak a remeny marad szerintem. ha lesz is meg nexi, szvsz mar mas lesz a koncepcio mint eddig
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
HREH
senior tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest