Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lecs@
addikt
-
dud998
őstag
Megmondom őszintén, elfelejtettem a melegedést nézni. Viszont tényleg gyors. Amúgy egész éjszaka tölti a tellót, és nem kapcsol ki. Csak ha leveszem róla. Amúgy én is a gyári telefontöltővel használom. Nincsen fólia a telefonon. Nem volt az N4-en sem. Nem kellett.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
RocknRoller
aktív tag
Köszi, átállítottam, majd megnézem, hogy így mit fakít.
#9968 zsirfecske:
Én is decemberben vettem, karácsony előtt 1héttel kb. Nekem is rendesen működött, egészen eddig. Azért valljuk be, elég idegesítő tud lenni, ha állsz a Moszkva közepén és nulla a térerő. 5 percen keresztül. Ugyanez Blaha, stb, tehát nem a sztyeppe széléről van szó. És rohadtul kéne a net, mert mondjuk megnéznéd, hogy keletiből v nyugatiból indul hamarabb vonat.
Vagy rokonnak van névnapja, de nem küldi el a nyomorult a szöveges üzenetet, amit persze csak a következő nap veszel észre, kellemetlenséget okozva. Engem ez kifejezetten zavar.
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
Lecs@
addikt
válasz mmarta #10471 üzenetére
Én mindegyikben amit használtam, telepítettem. SlimKat letöltő oldalon is ott a Photosphere modul Zip, nem véletlenül : [link]. AOKP - ban is benne van. PA Gappsnál is ott van . De már szinte mindegyik CM11 / AOSP - on ( custom ) működik. Csak egy példa még, gúgli adta : [link]
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
-
-
zsirfecske
addikt
válasz mmarta #10856 üzenetére
ez is jónak tűnik, de vastagabb, cserébe gondolom sokkal jobban véd, főleg a sarkaknál számíthat. majd írj róla pls.
amúgy a sima változatnak egyre jobban tetszik a mérete, itt egy neo hybrid mellé is odateszik. spigen is nyilván jobban véd, de pl a szintén vékonyka cruzerlite-os dobálós videó után nyugodtabb vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz mmarta #11777 üzenetére
köszönöm! tényleg nem tűnik vészesen nagynak, de sajna nekem ez az ablakos design kevésbé jön be.
Draken:
amint megjön a diztronic-om (jövő hét eleje) lesz egy felesleges sárga kínai google bumperem. ingyen akár, ugye csúnya koszo(lódó)s felső élen felkopós. vagy ha mást érdekel, esetleg csak kipróbálni hogy milyen a gyári bumper (kb. ugyanaz ugye), szóljon. -
DeathAdder
veterán
válasz mmarta #12262 üzenetére
Amint lesz kis időm nekem is repül fel a SlimKat
Szóval érezhetően jobb a fekete?
Just486 - Értem, de mi a helyzet a G2-vel? Ha jól tudom egyazon kijelzőről van szó, mégis teljesen más színeket ad (erről ugye volt már szó, elkalibrált színek stb..), de jelen esetben a fekete sokkal feketébb. főleg itt látható jól
Nem láttam még élőben G2-t, ezért csak a videókra hagyatkozhatok. -
-
mmarta
senior tag
válasz mmarta #12629 üzenetére
Ide töltöttem fel, leszedhető.
-
HREH
senior tag
válasz mmarta #12780 üzenetére
Köszi, megpróbálom!
Tényleg létezik ilyen, hogy X % töltöttség alatt nem kapcsol be?(#12778) radicspeter1 Idézet a cikkből: A multimédiás vonalra rátérve rögtön egy hiányossággal kezdjük: a készülékből kimaradt az FM-rádió.
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz mmarta #12780 üzenetére
Recovery szerint 99% a töltöttség, bekapcsolom, és ugyanúgy lefagy a 4 kis körnél....
Mi az istennyila van??szerk: Rányomtam recoveryből egy wipe dalvik cache-t, meglássuk.
Most legalább kiírja, hogy android frissítése folyamatban, de bejön az app drawer, meg a goggle keresősáv egy fekete háttér előtt, és 3 sec mulva kikapcsol.[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Emilchen
tag
-
Emilchen
tag
-
MartOOn
addikt
válasz mmarta #13929 üzenetére
Most rendelted vagy mar meg is jott? Erdekelne hogy teljesen fedi a hátulját vagy marad egy kis csik? Koszi!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
nbarnabas
tag
válasz mmarta #13963 üzenetére
Én még a peremére is kíváncsi lennék. Maga a fogása miatt is, meg gondolom a tartósságának sem tesz jót, ha mindenbe beleakad (még nem használtam sosem skint).
Nekünk is kellene custom hátlap mint O+O-hoz. Bár akkor meg lehetne izgulni, nehogy gyengébb antennákat kapjunk.
-
bigrock
addikt
válasz mmarta #13965 üzenetére
Nekem volt fent SW Carbon fólia, hát nem mondom, elpöcsöltem vele vagy 2 órát, amíg sikerült felrakni hőlégfúvóval, persze arra is vigyázni kellett, hogy nem sérüljön meg a teló burkolata. Amúgy gyönyörű lett, és a fogása is nagyon jó volt, csak sajnos amikor leejtettem a telót, a sarkán nem védte meg a sérüléstől. Azóta Ringke Slim tokom van, persze egyszer sem esett le...
-
Davzone
senior tag
válasz mmarta #13963 üzenetére
Én is sima build prppal csinaltam, es azota a Rayman Fiesta Run és a CSI:Hidden Crimes azt irja nem kompatibilis a készülékkel.
Fel vannak telepítve és futnak is csak épp frissiteni nem tudom play storebol őket...
Probáltam 370el 400 439 445 mindnél ugyan ez.
Minden stock.
Multi DPI store az nem jó mert stock recoverym van.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Davzone
senior tag
válasz mmarta #13970 üzenetére
Alapba ugy telepitettem. Aztan elkezdtem probalgatni a dpiket. Most mar visszarakva 480ra sem jo. Ha jon a 4.4.3 ugyis terveztem egy factory resetet. Mar latom itt az ideje. De sajna jobb az egesz ui fellingje 420on
Lehet a multi dpi playstore lesz a megoldas csak akk kell twrp.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
atillaahun
veterán
válasz mmarta #13970 üzenetére
Értem.
És arra van mód szerintetek hogy az àtírt DPI értékeket újraindítás nélkül alkalmazni tudjam?
Nem lehet a build.prop-ot újratölteni valahogy a rendszerben? Esetleg hot reboot-al? Az elméletileg csak a systemui-t indítja újra. ...kicsit szeretném tesztelgetni ezt a megjelenést most hogy megjött a monitorom is a Slimport-hoz. -
siofok
őstag
válasz mmarta #15158 üzenetére
és mi alapján szokod a francot feltenni? úgy értem,hogy mi indokolja?neked amugy megvan a slimkat legujabb romjának a kernele?hogy ha kell,vissza tudjam tenni. mert én is a slimkatet rakta fel tegnap.eddig kopp-kopp,ezzel nem dobta el a térerőt eddig.
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- OLED TV topic
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest