- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
-
KrissszG
tag
válasz
vadsertes #25912 üzenetére
Még nagyon új, 1 hetes, és még nem tudtam rá fóliát venni, így az van rajta, amivel érkezett. Tudom, hogy az nem kifejezettem képernyő védő fólia, rajta vannak a + - felrajzolások is. Viszont legalább valami, amíg jobb nincs. Ezen pedig ki van vágva a bal felső sarokban lévő szenzornál (és az előlapi kameránál is) a fólia, szóval elvileg az nem takarja be.
-
kovsol
titán
válasz
vadsertes #25892 üzenetére
Prábáltam három töltővel is.
Egy samsung galaxy S4, S2 is van a háztartásban. Az s4 nek 2A -es töltője van arra raktam rá több órát. Semmi.
Egy alcatel töltőre is rádugtam az 1A. Ami van neki sajátja az ugye amcsi dogaszos. Az 1,2A lenne.Az aksi kábelét leszedtem vagy 1,5-2percre. Többször is megismételtem, semmi.
Az LG szervíz mellett dolgozom, szerintem hétfőn beviszem megkérdezem mennyiért csinálnák ezt meg. Gondolom láttak már ilyet, mert úgy fest ez széria hiba. Most felrakom töltőre egész éjjelre. Megyek melózni. Kíváncsi vagyok reggel mikor hazajövök lesz-e bármi változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged