- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Elhagytam a töltőmet, legalább is egyelőre sehol sem találom. Ha nem lesz meg, kénytelen leszek venni egyet. Megtenné valamelyikőtök, hogy megnézi a típus számot. Pontosan olyat szeretnék - már ha tudok - mint amit eredetileg is adnak az N4-hez.
Tudom, hogy standard microUSB meg minden, de úgy emlékszem ez valami 1,2A-t adott le. Azzal is tisztában vagyok, hogy számítógépről is lehet tölteni, de nem mindig van nálam gép, plusz arról lényegesen lassabb.
Köszi előre is.
-
KrissszG
tag
válasz
szponzor #25954 üzenetére
Még nem próbáltam, de lehet, hogy adok neki egy esélyt. Köszi a tippet!
Alapból a beépített fényerő szabályozótól vártam volna, hogy tegye a dolgát, de úgy látom gondok vannak. Ma is, szépen süt a nap. Fel akartam hívni valakit, hát bizony várnom kellett míg láttam valamelyest a feloldó képernyőt.Ez a Lux nem zabálja nagyon az akksit, van tapasztalatod?
-
KrissszG
tag
válasz
C.Brigante #25922 üzenetére
Neeeeem, nem vagyok közterület-felügyelő... gondolom erre gondoltál a "közterületes" alatt
És, hogy válaszoljak az érdemi kérdésedre is... igen, nagyon zavar. Különösen az, hogy lassan állítja erősebbre a fényerőt. Ez akkor klassz igazán, ha hív valaki, kint tűz a nap, és csak bámulom a kijelzőt, mert olyan lassan ad rá fényerőt, hogy azonnal nem látom, hogy ki az.
-
KrissszG
tag
OFF
Van valami app, amit érdemes használni ezekhez a mobilarena fórumokhoz - telefonra? Vagy inkább böngészőből használjátok?
-
KrissszG
tag
válasz
vadsertes #25912 üzenetére
Még nagyon új, 1 hetes, és még nem tudtam rá fóliát venni, így az van rajta, amivel érkezett. Tudom, hogy az nem kifejezettem képernyő védő fólia, rajta vannak a + - felrajzolások is. Viszont legalább valami, amíg jobb nincs. Ezen pedig ki van vágva a bal felső sarokban lévő szenzornál (és az előlapi kameránál is) a fólia, szóval elvileg az nem takarja be.
-
KrissszG
tag
válasz
petipetya #25906 üzenetére
Wow, szép lista, gratula!
Gondolom azért nem mindegyik a sajátod volt?!
Nos igen... sok mindenre kell/lehet/érdemes figyelni manapság, ha az ember új telefonra vált.Engem a "láthatóságon" kívül még az zavar, hogy szerintem lassan (megint csak a Nexus S-hez képest) lényegesen lassabban alkalmazkodik szegény N4, így erős napsütésben bizony lomhán ad neki egy kis fényt, hogy lássam a kijelzős. És mint írtam is, akkor sem kényeztet el túl sok fényerővel).
Engem sajnos zavar, és meg is lepett, nem számítottam, hogy pont ilyen problémám lesz egy ilyen csúcs készülékkel... -
KrissszG
tag
Köszi a választ!
Nem örülök, hogy másnak is hasonló a baja, de legalább megnyugtat, hogy nem egyedi jelenség.
Látni én is látom, de a tökéletessel köszönő viszonyban sincs.A Nexus S, amivel összehasonlítottam hagyományos LCD... a N4 IPS... es is lehet különbség.
A lassú reakció (amikor az automatikus fényerő szabályozó a fényviszonyoknak megfelelően állítja) pedig szerintem OS probléma. -
KrissszG
tag
válasz
petipetya #25902 üzenetére
Uhh... akkor úgy látom nem egészen egységes a vélekedés. Van aki nagyon elégedett és tökéletesen jól látja, van aki hasonlóan "halvány" világítást tapasztal.
Arra gondolok, hogy a 4.3-as gyári Android teszi. Sajnos 4.2-vel nem használtam, egyből ment rá a 4.3-as OTA.Nekem egyébként megfelelne a gyári ROM + Kernel páros, nem tervezek custom-ot feltenni. Sajnálom, HA a fehér csak custom kernellel fehér.
-
KrissszG
tag
válasz
Lacee1986 #25898 üzenetére
De kint is, vakító napsütésben? Nem halvány? Mert okés, egy szobában, alacsony fény mellett... ott erősnek érzem, de pont ma nézegettem, kint egy iPhone5 mellett, hát az alma nyert. Ráadásul a fehér is fehérebb volt azon, mint a N4-en. (megjegyzem határozottan Android párti vagyok, csak épp ez meg egy Nexus S volt eddig amivel össze tudtam hasonlítani).
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Új Nexus 4 tulaj vagyok. Minden nagyon szép, minden nagyon jó (gyári 4.3-as ROM van fent), kivéve egy dolog, a fényerő. Egyrészt szerintem nagyon lassan állítja a fényerőt ha automatára teszem. Lassan igazodik a külső fényviszonyokhoz. A másik pedig, hogy szerintem nem is elég fényes. Előtte egy Nexus S-em volt, őszintén mondom ez a N4 elbújhat mellette.
Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
Van valami mód amivel objektíven le lehetne mérni a készülékem fényerejét, valamint egy másik N4-est is, hogy tudja, csak az enyém halványabb, vagy ez tényleg ennyit tud?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ASUS 18W USB ADAPTER