- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Nekem ilyen van,és melegszik a telefon, töltés közben.
-
Ha valakit érdekel, a Telekom durván akciózza a Samsung Galaxy S4-hez szánt vezeték nélküli töltő padot. Eredeti ára 10k-tól kezdődik, de most 3k-ért meg lehet kapni.
Akcióznak egy Nokia féle wireless töltőt is, de azzal vannak érdekes tapasztalatok Nexus 4 esetében. pl.: [link] ; [link]
Én vásároltam egy Samsung félét, és tökéletesen működik a Nexus 4-gyel. Hátránya, hogy a Nokia-val ellentétben nem adnak mellé se USB kábelt, se töltőfejet.
Egy 2A-es Samsung töltőfejjel használom, és 20 perc alatt töltött 5%-nyit.
-
Bembee12
aktív tag
válasz
#59070464 #59590 üzenetére
Egyedül a 0515 után volt galiba (trebuchet fc), de másnap a 0516 már jó volt. Azért van nexus-om, mert elvárom a napi frissítést xD
llletve az xposed-sdk22-t újra fel kell rakni recoveryből minden frissítés után, de az 1 percet se vesz igénybe, maga az xposed app, meg a modulok megmaradnak frissítés után. -
Bembee12
aktív tag
Nekem eddig semmi különösebb bajom nem volt cm12.1-el (gyári kernel)
Wifi tether-t használok rajta napi kb 1-1,5 órát, semmi sem szakad meg, play se fc-zik...Mi a titkom? Minden cm frissítést egyből felrakok. Így megvan a napi újraindítás is, memory leak kizárva.
Azért remélem hegesztenek rá Android M-et (majd, ha kijön a végleges), legalább cm-ből legyen rá official M. -
gyuri2008
veterán
Szerintetek ez a töltő Qi Samsung Wireless Charging Galaxy Note3 : Input (5V - 2A)jó a nexus 4 telefonhoz?
Tölteni tölti, de 99% nem megy tovább.
Amúgy mennyi idő alatt tölti fel a Qi töltő a telefont?
Ha jó akkor nem adom el a töltőt. -
törölt tag
Aki használ hotspotot vagy usb tethering-t (én igen gyakran), tapasztalt hálózat eldobást? Ilyenkor a Nexus-ról sem tudok megnyitni semmit Chrome-ban, nem csak a rácsatlakoztatott desktop gépen. Nálam okozza stock 5.1.1 és CM 12.1 is. Tehát a készülék, de inkább szolgáltatóra(?) tudnám visszavezetni a hiba okát (Telekom). Úgy jön helyre a dolog, hogy data connetion off / on (hotspot, usb tethering off / on tehát nem hozza helyre). Ráadásul usb tethering bizonyos weboldakat be sem tölt a rácsatlakoztatott desktop gépen (IE sem a Firefox helyett).
Érdekes dolgok ezek.
-
Cseri0058
őstag
Mi vajon megkapjuk majd az új droidot?
-
niof
veterán
válasz
forintuser #59574 üzenetére
Köszi, de most nem váltanék ROM-ot, az Euphoria-val nagyon jóban vagyok.
Talán jön majd ápdét... De ha esetleg sokáig nem, akkor lehet váltok. De most kicsit még várok.
-
Tjoke
tag
válasz
adamfriday #59565 üzenetére
Oké köszi akkor valszeg arról van szó h már lejárt a mobilnetem, kössz az infót.
-
BakoB
újonc
Sziasztok
Tegnap este óta folyamatosan akad a Nexus 4, állandóan a Google-szolgaltatasok leallt hibat irja ki, minden aprosagon megfagy. Eleg gyorsan lemerul valamint durvan melegszik is a telo. .. 5.1 van rajta jelenleg.
Valakinek hasonlo elmeny tapasztalat?
Koszi elore is
-
-
DMG
senior tag
válasz
#97543424 #59566 üzenetére
Ahhoz nem a gyárit kell rootolnod, hanem felrakni azt a rom-ot amit szeretnék.
Az első posztban úgy rémlik, egész részletesen le van írva, hogy lehet főzött rom-ot felrakni, érdemes azt átfutni, hogy utána konkrétumokra tudjál rákérdezni, mert így elég hosszú lenne leírni az alapoktol, és felesleges is, ha már össze van foglalva.
-
törölt tag
Egy kis segítség kellene! Szeretném rootolni a gyári 5.1-et mert ez a rendszer nem tetszik.és néztem hogy van hozzá pl.lg rom és azt szeretném felrakni.Tudna valaki ebben segíteni?
-
DMG
senior tag
aki gyári romot használ, már midnenkinek megjott az 5.1.1 OTA-n? Nekem nem akar. És gondoltam megpróbálkozom egy kernel cserével ha felment hátha, csak addig nem akarok szórakozni, hogy megússzam a teljes újrahúzást, mert most nincs rá érkezésem.
-
niof
veterán
A legutolsó Euphoria-t. Csak a felébresztést és az ébren tartást tiltottam le a GP szolgáltatásoknak, semmi mást. Hét végén kezdődött a jelenség, de fogalmam sincs mitől?... Lehet hogy a hétvégén újrahúzom az egészet úgy ahogy van, mert eddig csak dirty flash-el volt feltéve mindig. Lehet eddig bírta.
-
t181
senior tag
válasz
gyuri2008 #59552 üzenetére
Azért ennyi, mert az aktuális használatból számol, ami Nálad most kb annyi, hogy nyomkodod, újraindítod, leteszed az asztalra. Ő azt feltételezi (vagyis Én feltételezem azt, hogy Ő ezt feltételezi
), hogy non-stop ezt fogod csinálni. Most, ha még egy 1 órán, esetleg 2 órán keresztül nem nyúlnál hozzá, rögtön mást mutatna. Csak magától nem gondolja azt, hogy a nap hátralévő részében esetleg már hozzá sem nyúlsz.
-
Ricardo
titán
válasz
gyuri2008 #59552 üzenetére
Ilyet akkor csinál, ha éppen igénybe van véve. Hiszen ez csak egy becslés, hogy a jelenlegi használat mellett mennyi idő van még hátra.
Egyszer amikor nem piszkálod, csak van az asztalon, vedd fel és nézd meg. Nekem jelenleg 75%-on van és 1nap 12 órát ír a hátralévő időre
-
t181
senior tag
-
hudyfiu
senior tag
válasz
gyuri2008 #59540 üzenetére
Ha a twrp fent van akkor nem kell ilyeneket csinálnod sztem.
Nekem is sikerült kinulláznom így a telót nemrég de a mountolással sikerült felmásolnom egy rendszert és twrp alól tudtam telepíteni.Mondjuk nem is bántam utólag hogy totál leformáztam mert gyorsabb is lett a telefon
Amit ez előtt küldtél képet azt próbáld meg erőltetni.
Valamit a twrp mountnál állíts át és akkor látszani fog a saját gépben a teló.
Most nem tudom megnézni mit kell pontosan. -
-
gyuri2008
veterán
válasz
DeathAdder #59524 üzenetére
Szerintem töröltem az egész rendszert
Ki sem bírom kapcsolni,mindig a recovery jön be. -
-
gyuri2008
veterán
niof Valamit jól el szúrtam csak a recowery jön be
-
niof
veterán
Szerintetek az mitől lehet, hogy kb 2 napja a play szolgáltatások 2-3 percenként fc-zik? Más tapasztalt ilyet? A romot már 3* újraraktam, cache törlés is volt, és csak a root-ot tettem vissza. De ez előtt ilyen nem volt.
-
törölt tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy ilyen telefont,és olyan segítség kellene,hogyan tudom megváltoztatni 5.1 gyári szoftver alatt a lezáró képernyő opcióit?
-
gyuri2008
veterán
Vissza raktam a 4.4.4,azóta állandóan frissíteni akarja 5.0.1-re,hogyan tudom kikapcsolni?
-
mcgeri1
tag
Nekem csak egyszer fordult elő amióta az új rom van. Elhanyagolható a sosem működőikhez képest
-
mcgeri1
tag
válasz
Ricardo #59501 üzenetére
Én is 5.1.1-et használok gyárit. Sokkal jobb mint az előző 5.x.x verziók. Nálam ami hiba előjött: fényerő furcsán működik. Gyári alkalmazással értesítő sávból bekapcsoltam a zseblámpát és kikapcsolni már nem akarta, csak restart segített.
Ami idegesít is az a kamera. Többször csinálta már hogy elindul a kamera rámegyek hogy fényképezés, de semmi kiszürkül a gomb és ennyi. Restart ezen is segít. Azt legalább javították, ha hosszú idő után kapcsolom be mobilnetet nem indul el, csak repülő üzemmódba váltás után.
Adroidpolicon volt hír, hogy Nexus 6-ra jön újabb verzió, amibe proximity sensort javítják, reméljük megkapjuk hamar mi is
-
AcCEsS
senior tag
Valószínűleg ez lehetett nálam is a megoldás, mert az utolsó újratelepítés óta semmi de semmi gondom nincs a CM12.1-el. Hagytam az ébresztést a francba, és azóta (vagy emiatt) atomstabil a rendszer. Az ébresztés meg nem érdekel, mert mintha javították volna. Mellékelek egy képet az akkuidőről (kb 1 nap, majd kb. 1.5nap) A hétvégén nem volt sokat piszkálva a teló, de a Play Szolgáltatások wake leszívta volna, ha gond van vele.
-
Ricardo
titán
Nekem eddig nincs gondom az 5.1.1-el. Igaz még csak most lesz egy hete hogy felkerült. Majd kiderül, hosszabb távon hogy teljesít.
Hogy a Lollipop jobb e a JellyBean-nál , vagy sem, azt nem tudom, mert hozzám már az 5-ös rendszerrel került. Egy két apróság (néha elég bosszantó apróság), volt az elődöknél (5.0.1, 5.0.2, 5.1), de úgy látom próbálják ezeket javítani, és az irány jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- iPhone 16e - 128 gb - One függő - Vadi új
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- SzoftverPremium.hu
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max