- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
AcCEsS #59361 üzenetére
Időközben (a múlt hét pénteken) érkezett még egy Nexus4 a családba. Persze teljes gyalu, és már ment is fel rá az aznap kiadott (05.15) CyanogenMod. Ezúttal direkt a CM saját gapps csomagját tettem fel, tehát nem kísérleteztem egyéb mikro, mini, piko stb. nevű "idegen" gapps csomagokkal: Ez ment fel: [link] Visszatöltöttem mindent Titaniummal, és a "normál" beállításokon kívül nem piszkáltam bele semmibe. Pl. hagytam a Play Szolgáltatások "wake up" értékeit is. Egyelőre lesz@rom! Jelenleg 69 óra az uptime, és minden rendben működik! Egy reboot, egy lefagyás, egy FC sem volt! Emellett a másik telón tovább tesztelem a stock romot is, ha valami változás áll be ebbe a stabil működésbe, meg fogom írni nektek!
u.i.: A CM saját gapps csomagja egyébként nem nagy, kb. a mini gapps alternatíváknak felel meg, viszont az általánosan elérhetőknél újabb! 05.03 És még egy fontos dolog, hogy a 05.13-án kiadott CM verzióban volt 3 lehetséges memory leak javítás!
Prevent possible memory leak in SpanSet (android_frameworks_base)
Fixed memory leak in ExtractEditLayout finish() (android_frameworks_base)
Context leaks in EditText causes out of memory (android_frameworks_base)Basszus, a maiban is volt: Fix context leak (android_frameworks_base)
-
adabra
senior tag
válasz
AcCEsS #59364 üzenetére
Szerintem a 4.4.4 volt a legstabilabb. Én hónapokon keresztül használtam minden gond nélkül egy Purity ROM-ot.
Egyébként most 5.1.1 -es Chroma-t használok a saját kernelével. Alapvetően ezzel sincs bajom (nincs spontán reboot vagy FC), de Chrome (böngésző) néha csinál furcsa dolgokat. -
heidricha
őstag
válasz
AcCEsS #59342 üzenetére
A mostanság elérhető 5.1.1-ekkel elég sok bajom van.
Chroma, Euphoria, SAOSP, minddel volt valami baj egy napon belül, SAOSP-pal pl. csak pár órát bírtam, már az első boot is csak másodikra sikerült.
Fagyás is volt pont ma reggelre, igaz, előtte kernel csere. Ébresztés helyett a nagy sötétség, bekapcsoláskor kiderült, hogy minden appot újra kell fordítani. Mint a Dalvik törléskor.
Fogyasztás is elég tré. Használatban nem rosszabb, mint máskor, de standby alatt nagyon gáz, 4-8% per óra, nincs beragadva semmi, sem akksi stat, sem WLD nem ad támpontot.
Utolsó több napot kibíró ROM a Chroma 0428 volt (mármint nálam), fenn is van, a következő fagyás, tárcsázó FC, mifene most szokásos őrületek után megy is vissza. Azzal még egyik gond sem jelentkezett, amik mostanság mindennaposak.
-
kukker01
csendes tag
válasz
AcCEsS #59332 üzenetére
Igen, van lehetőség vezérelni a visszajelző LED-et. Gyárilag nem nagyon használja sajnos, külön app-ot kell feltenni hozzá a google play-ről. Én ezt használom: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager. De van még pár fenn a play-en. Nekem is gyári 5.1, nem root-olt firmware-em van, és tökéletesen működik.
-
heidricha
őstag
válasz
AcCEsS #59272 üzenetére
Majdnem off...
Ilyen van az Euphoria-ban, működött szépen már amikor az volt feltéve.
Amúgy mi az oka/értelme, hogy a helymeghatározás teljesen le van tiltva? Nyilván azért lehet letiltva, mert nem használod, ha viszont nem használod, akkor amúgy sem fogyasztana semmit. Ha épp nem "navigálok" akkor nálam sincs használatban, ha nincs hibás alkalmazás (persze itt csak van egy feltétel) akkor nem okoz semmi gondot, csak kényelmes, ha engedélyezve van.
-
heidricha
őstag
válasz
AcCEsS #58285 üzenetére
Jaja, ez már volt párszor. Sajnos a Felébresztés csak CM ROM-okban létezik, az ébrentartás tiltásával meg nem mentem semmire.
Amúgy meg sehogy nem értem, hogy a gyári ROM-nál ez miért nem okoz gondot.
A Chroma (5.1 03-31) ugyanúgy sz@r, mint az összes többi főzött ROM, amit mostanában próbáltam. A Google play észreveszi, hogy nem gyári rendszeren fut, és direkt szop@t?
-
heidricha
őstag
válasz
AcCEsS #58518 üzenetére
Köszi, de akkor nem volt teljesen világos, mire gondolsz. Már tudom, hogy a Privacy guard-ra, de SAOSP-ban nincs ott olyan, hogy felébresztés, az ébrentartás-t meg hiába tiltottam le.
Most gyári van, root-tal, HC kernellel, nincs ilyen gond.Érdekes, hogy telefonálási hiba semmilyen ROM-mal nem jött elő (kivéve, hogy a telefon alkalmazás lassan jelenik meg) és a kamera is csak akkor rendetlen, ha alacsony a fesz és a min. órajel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest