- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
válasz
Ricardo #61236 üzenetére
De!
November 11-e óta fent van, nem nyúltam hozzá. Értesít, probléma nélkül vált wifiről mobilnetre, random újraindulás sem volt. (Nov. 11-i kiadás, legújabb HC, ajánlott gapps, gorilla p battmax profilja)
Előtte Frank 6.0 volt fent, az is ugyanígy tökéletes volt.
Az előtt pedig Euphoria-t használtam (5.1.1), a mobilnetes történet rendszeresen előfordult, totál megbízhatatlan volt ebből a szempontból, random újraindulás pedig a több, mint fél év alatt egy volt. Értesítéssel nem is volt gondom soha. Szóval az a kevés problémám is, ami volt az 5.1.1-gyel, megoldódott a 6.0-val. -
dragon1993
őstag
válasz
Ricardo #61239 üzenetére
Az 5.1.1-nél inkább GUI hibák jöttek elő nálam, magam a rendszer stabil volt.
Nálam a telefon elsődleges funkciója, hogy megkapjam az értesítéseket, amíg ez nem 100% addig felejtős.(#61237) zezoka
Aliról telefont még nem vettem, de talán érdemes megnézni.
-
zezoka
őstag
válasz
Ricardo #61236 üzenetére
Én még semmi hibával nem találkoztam. Pedig dirty flash van mindig, és mióta bekevert a dalvik cache wipe, azóta azt sem csinálom. Csak Recovery boot, tepepítés, restart, csókolom.
Más:
Ha eMagon vesz az ember telót, akkor milyen garit kap rá szerintetek? Azt írja az eMag, h beszállítója a GSM home. Akkor az bolti garis, mintha ott venném? (Mert akkor viszont inkább Partnero, mert jóval olcsóbb)Azért az ember ha az eMagon megveszi (aminek a GSMHome a beszállító), csaknem doboz nélkül kapja, mintha a boltjukban venné, nem? Kérdésem arra vonatkozik, ha az emagon veszem meg (Black Friday - hátha még további akció lesz - többek között pl Flex2re, vagy vmi új Nexusra, v G4re). Mert ha ugyanazok a feltételek, akkor felejtős, akkor inkább Partnero.
-
Ghard
őstag
válasz
Ricardo #61199 üzenetére
Alapból nincs benne sötét, de támogatja a layereket.
Layers Manager + Inversion UI -
zezoka
őstag
válasz
Ricardo #60590 üzenetére
Nálam sosem volt még probléma! Mióta megvettem, azóta gyári romon vagyok, sosem volt még rootolva sem. Semmi mobilnet-wlan átállás probléma nem volt.
Bár az igazsághoz hozzá tartozik, h nálam nálam minden ki van kapcsolva (mobilnet, wlan, blue), és csak ha kell, akkor kapcsolom be. Mivel majdnem mindenhol van wlan ahol vagyok, mobilnetet ritkán kapcsolok be, azt is csak akkor, mikor előtte wifi már régóta ki volt kapcsolva! lehet h nekem ezért nincs bajom az átállással, mert nem átállok.
-
gyugyo79
addikt
-
vwpolopg
őstag
válasz
Ricardo #60470 üzenetére
Igen, S, S3, S4. Utóbbit ellopták és most kell egy ideiglenes teló pár hónapra, a nexus 4 és az s3 lte között vacilálok, de valószínűleg az s3 lesz, túlságosan hozzánőttem a samsungos sajátosságokhoz... Ami tetszene a nexusban az a formája, a stock droid, meg az üveg hátlap...
-
t181
senior tag
válasz
Ricardo #60399 üzenetére
Nálam tökéletes. Ki volt kapcsolva az ébrentartás, ébresztés, de egy pár hete eléggé merült. Egy nap alatt úgy lemerült, hogy nem nyúltam hozzá, és a Play Szolgáltatások volt a felelős. Nem volt jobb ötletem, visszakapcsoltam ezt a kettőt és azóta nem egy nap alatt merül le, hanem azt mutatja, hogy még a következő két napot is kibírná. Nem értem.
-
-
kukker01
csendes tag
válasz
Ricardo #60157 üzenetére
Nálam is volt ilyen probléma, de csak 5.0, vagy e feletti verzióval. Próbáltam factory reset-et, új image-t, clean cache, HC kernel-t a gyári image-be, stb, hetente párszor mindig kérte a PIN kódot. Visszatettem a gyári 4.4.4-et, azóta nem fordult elő többször ez a probléma.
-
niof
veterán
válasz
Ricardo #60074 üzenetére
Stabilnak stabil, én csak a régebbi verzióhoz képest mondtam, hogy "mintha" kicsit más lenne. Egyébként semmi bajom nekem sem vele, most megint jó a letöltési sebesség (alkalmazással mérve, nem tudom, hogy a múltkor miért szarakodott), csak erre az átkozott letöltési anomáliára jönnék rá, hogy ezt mi okozza! Most nem igazán szeretnék FR-t csinálni, valahogy anélkül kellene megoldani...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Ricardo #60066 üzenetére
Én 10 napja használom - végülis rávettem magam a kipróbálásra - és meg vagyok vele elégedve.
Igaz nem tiltottam le a Play Szolgálatás ébresztését és ébren tartását ahogy niof javasolta, mert akkor jönnek a FC-k (helyelőzmények rögzítése kikapcsolva).
Gyors, smooth, reszponzív - és az akkuidő is jobb, mint a stockkal. Nincs vele semmilyen gondom, sőt.
És amúgy be van lakva rendesen - jópár ilyen-olyan fiók, pár tucat program ami napi szinten használva is van. -
Pompi
nagyúr
válasz
Ricardo #59934 üzenetére
2.5 éve van meg a telefon, azóta stockon vagyok. Tavaly nyárom tettem fel HS kernelt, meg Xposed frameworkot - Gravity Box-szal.
Akkor az üzemidőm is picit jobb volt, meg volt pár extra feature. Nem mondom, hogy nem tudok utóbbik nélkül élni, mert tudok - lásd, hogy Lollipop óta stockon vagyok - pedig talán már ez alá is van Xposed - bevallom nem néztem utána.
Az akkuidővel sincs különösebb bajom, egy-két szitutól eltekintve, de ezen a téren el tudnék azért képzelni valami javulást - mondjuk lehet lassan egy akkucsere sem ártana.
Szóval igazából konkréten nem tudom megmondani miért próbálnék ki egy custom romot - ezért nem is tettem még meg eddigez az Euphoria szimpatikus, többször olvastam itt róla jókat.
-
t181
senior tag
válasz
Ricardo #59932 üzenetére
Mondjuk ez pont az a 3 ROM, amit inkább nem próbáltam volna ki.
Ezzel a mondattal nem az volt a célom, hogy bármelyik fórumtárs lelkivilágába beletapossak, szimplán csak leírtam a véleményemet.
Nézd meg az Euphoria-t és a Chroma-t.
Az Euphoria-ban biztosan nem fogsz csalódni (bár nem ismerem az elvárásaidat), de szerintem a Chroma-ban sem, elég sokan használják. (viszont ez már rég volt fent)szerk.: Akkor tárgytalan.
-
niof
veterán
-
adabra
senior tag
válasz
Ricardo #59910 üzenetére
Jómagam Chroma-t használok a saját kernelével. Eléggé döcögött az elmúlt hónapokban, de a június 20-i verzió óta mintha megtáltosodott volna. Hibát még nem produkált, és tud mindent, ami nekem kell.
Régebben HC kernelt is használtam, de egy idő után mindig előjött valami szopóka... -
t181
senior tag
válasz
Ricardo #59910 üzenetére
Én két hónapja használok Euphoria-t HC kernellel. Ma egy nagy frissítés jött ki, ajánlott volt a clean install, így is tettem. Most a Taurus kernelt tettem fel, sokaknak bejön és eddig tényleg jó. De a HC-val biztosan nem lősz mellé.
Egy ideje már próbáltam magam rábeszélni, hogy másik ROM-ot is kipróbáljak, de minden elhatározáskor rájöttem, hogy nincs olyan dolog, ami hiányzik az Euphoriából, így aztán maradtam. Plusz, az akkuidő is ezzel a párossal a legjobb, remélem a Taurus is beválik. -
mcgeri1
tag
válasz
Ricardo #59501 üzenetére
Én is 5.1.1-et használok gyárit. Sokkal jobb mint az előző 5.x.x verziók. Nálam ami hiba előjött: fényerő furcsán működik. Gyári alkalmazással értesítő sávból bekapcsoltam a zseblámpát és kikapcsolni már nem akarta, csak restart segített.
Ami idegesít is az a kamera. Többször csinálta már hogy elindul a kamera rámegyek hogy fényképezés, de semmi kiszürkül a gomb és ennyi. Restart ezen is segít. Azt legalább javították, ha hosszú idő után kapcsolom be mobilnetet nem indul el, csak repülő üzemmódba váltás után.
Adroidpolicon volt hír, hogy Nexus 6-ra jön újabb verzió, amibe proximity sensort javítják, reméljük megkapjuk hamar mi is
-
-
mcgeri1
tag
válasz
Ricardo #58880 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, eddig érezhetően gyorsabb is. Még frissítget. Wfi, adatkapcsolat váltás tényleg jobb lett, hívást még nem próbáltam. Play áruház szórakozik, hogy nem mindig tölti az alkalmazásaim vissza le. Délután többet tudok mondani
Én eddig gyári 5.0.1-et használtam annál érezhetően jobb.
-
dannyl
addikt
válasz
Ricardo #58529 üzenetére
Többször van, hogy nem tudom feloldani a kijelzőt. Hangerőgombot, ha megnyomom, akkor azon tudok "tapizni", de magát a feloldást nem lehet megcsinálni sehogy. Restart megoldja. Ha valamit csinálok, és közben hívnak, a fölül megjelenő kis ablakra nem lehet rányomni, hogy "válasz", mert nem reagál. Kijelző lezár, majd felnyit, és hagyományos módon kék telefonkagyló felé csúsztatva fel lehet venni. Most a chrome zavarodott meg. Nem lehetett váltani a lapok közt, mindegyik "kiúszott" a képből lefelé, bármerre húztam az ujjammal. A programok közt csináltam egy kényszerített leállítást, de az se oldotta meg. Restart lett belőle. Ami nem mellékes még, hogy annyira merül, hogy borzasztó. Elment a kedvem tőle teljesen...
-
t181
senior tag
válasz
Ricardo #58122 üzenetére
Tévhit!
De komolyan. G+-on egyszer le is hurrogtak, amiért megkérdeztem, mennyire alkalmas napi használatra, mivel alfa. És ez még az Alpha 1-nél volt. Fel is raktam, használtam is, és semmit probléma nem volt, teljesen stabil. De a linkelt oldal is mutatja, hogy egy hónap alatt több, mint 11 ezren töltötték le. Ekkora forgalmat nem nagyon látni más ROM-nál.
Ezt is letöltöttem, feldobtam, aztán majd meglátjuk.
-
madgie
titán
válasz
Ricardo #57327 üzenetére
Az sem rossz kütyü, van a családban egy olyan is. Icipicit lehetne olcsóbb, mert 70 ezer körül már mindegy, ha iPhone 5-re váltok. Csak valami 40 ezer körüli árra gondoltam elsőnek, de úgy látom, ez nem fog menni.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nem offolok tovább, ha kérdésem van, megyek a "milyen okostelefont vegyek?" topikba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest