Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
A Nexus 4-et gyári állapotban lehet használni micro sd card adapterrel (pl.meenova)?
-
válasz Atish19 #49948 üzenetére
Az exif be tudja csak beletenni, onnan meg szerintem bizonyos programokkal ki lehet tenni a képre.
Amúgy playen van 2 camera timestamp nevezetű app is, azok képesek erre.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Scooter74
őstag
Kint a beta 4 a prev verzioból. De a wifi hellscore kernellel nem müxik. Sokan panaszkodnak miatta.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
HZoli87
veterán
válasz gipsztigris #49957 üzenetére
Itt a link hozzá: Link
-
Scooter74
őstag
válasz gipsztigris #49959 üzenetére
A pre 5-höz jó a kernele és jól is muzsikál vele. Nem akarom hasonlitani, de olyan mint ha hellscore lenne fent. Nekem legalább is úgy tűnik. Az újhoz nem mert a radiot csesztetik az LTE miatt.
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Cseri0058
őstag
válasz Cseri0058 #49961 üzenetére
egyébként a google+ profilnál jelzett megtekintési szám mennyire valós szerű? (tudom oda van írva hogy megközelítő az érték) de azért nálam 124ezret ír ami eléggé valószínűtlen...
illetve a kutyás képeknél van egy kép ami 1500+ megtekintés felett jár...valahogyan ezt sem akarom elhinni... -
Scooter74
őstag
Tegnap elkapott az ideg, gyalultam a telefonom, flash-all.bat paranccsal újrahúztam, majd lecseréltem a kernelt illetve telepítettem a Xposed+Gravitybox párost. Az is közre játszott ebben, hogy jövő héten megyek nyaralni és kell egy stabil megbízható rom, mert nem leszek wifi közelében, de nem tudom mit kínlódom más romokkal amikor ez így nagyon jó, és ami a meglepő, hogy egy éjszaka alatt /8 óra/ kemény 3%-t merült a telefon.
A telefon után meg a laptopom következett, mert már az is televolt mindenféle szeméttel.Cseri0058: Nagyon jók lettek a kutyás képek, illetve elárulhatnád a titkot, hogy hogyan lehet ilyen jó képeket csinálni a telefonunkal!
[ Szerkesztve ]
-
zhorvath
aktív tag
válasz Atish19 #49950 üzenetére
Ez egy add-on, esetleg ez jó lehet neked:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ascendapps.cameratimestamp.pro&hl=hu
Ha pedig kamera alkalmazás kell, akkor ez tudja:
https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.neilandtheresa.VignetteNewDemo
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Speciális kamera modul van neki a főpanelen!
-
nLali
őstag
-
niof
addikt
válasz Diamond500 #49971 üzenetére
Annyira tudtam, hogy ez még feljön majd...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
dnelb
veterán
válasz Diamond500 #49971 üzenetére
-
niof
addikt
válasz C.Brigante #49977 üzenetére
A főpanelon lévő főkamerával!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
gipsztigris
addikt
válasz Cseri0058 #49970 üzenetére
Valószínű, hogy szerencsédre egy más szériát fogtál ki mint az itteni tagság jelentős része. Volt már erre példa más készüléknél is. Egy PNA (CNS Globe HD) esetében fogtam ki egy kiemelkedően jó fényerejű darabot. Mindenki szidta, hogy napfényben alig látható, én meg egyfolytában állítottam, hogy nincs annak semmi baja! Egyszer aztán összeraktunk három egyforma készüléket, ugyanazzal a képpel, mindegyik gép full fényerőn, és érdekes, az én PNA-m nagyságrenddel erősebb fényerővel bírt.
Elvileg ugyanabból a szállítmányból való volt mindegyik navi.[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Mzombi
aktív tag
Hol találom meg a könyvtár rendszerben a "letöltések" mappát? TCM-ben ha megnyitom a "Downloads" mappát, akkor nem azt látom, mint ha megnyitom a Letöltéseket... :/
(stock minden)[ Szerkesztve ]
-
13128814
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Letöltöttem egy ROM-ot, innen:
[link]
Telepítés közben visszadob egy hibaüzenettel:
E: Error in /sdcard/0/purity_mako_ota_2014-07-01.zip (Status 7)Előtte persze volt wipe, meg factory, szóval most nem igazán tudok vele mit kezdeni.
Hogy tudom orvosolni a kialakult helyzetet? Esetleg leszedem a gyári 4.4-et, és valahogy rávarázsolom parancssorból?
Ez alapján szerettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz 13128814 #49985 üzenetére
ha a cikk alapján csináltad, akkor ősrégi recoveryt tettél fel, ez a hiba.
Milyen wipe-ot csináltál? Factory reset, meg cache wipe nem törli a rendszert a telefonról, tehát újra tudod indítani a telefont. Ha system wipe is volt, akkor factory image-ből fel kell tenned újra a rendszert.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz 13128814 #49989 üzenetére
az érdekes.
Nem csináltál wipe előtt backup-ot recoveryben? Azt vissza lehetne rakni. Ha nem, akkor töltsd le a factory image-t és a benne lévő flash-all.bat-al rakd fel újra a rendszert bootloaderbe indítva a telefont.[ Szerkesztve ]
-
13128814
tag
-
NTonee
veterán
válasz 13128814 #49991 üzenetére
töltsd le ezt, kicsomagolás után a könyvtárban lévő fájlokat másold át a szintén kicsomagolt factory image könyvtárába. Akkor menni fog. Ezeket a fájlokat tartsd is meg, mert bármikor szükség lehet rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz 13128814 #49991 üzenetére
Bootloaderbe kell tenni a telefont!
Ha ez megvan akkor a mappából elindítod a flash-all.bat filét és az megcsinál mindent.
Annyi a lényeg, hogy az ADB driverek is legyenek a mappába.Ja és a CWM helyett javasolnám a TWRP-t szerintem jobb.
[ Szerkesztve ]
-
13128814
tag
válasz NTonee #49992 üzenetére
Most másolja a dolgokat, remélem jó is lesz. Köszönöm!
Akkor a ROM-nál ott hibázott a dolog, hogy nem volt friss a recovery? Mert még nem tettem le a jó üzemidőről.
(#49993) Abban volt.
Nem tudom melyik a jobb, örültem, hogy találtam egy cikket, aminek alapján hozzátudtam kezdeni, persze előtte átolvastam sokszor, de látod.
Működik, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
13128814
tag
válasz NTonee #49995 üzenetére
Köszönöm!
(#49996) Scooter74
Olvastam, hogy sokan használják. Mert tulajdonképen bírom a stock 4.4.4-et, csak nem tudom, a 4.4.2 óta olyan szintem merül, hogy az nem igaz. Szóval akkor lehet csak a kernelt cserélném. Az is úgy néz ki, mint a rom? Feldobom az SD kártyára, recovery, majd onnan telepítem? Kernelnél kell wipe, factory vagy ilyesmi?
És még egyszer, tényleg köszönöm a segítségeteket!
-
Pistiboy88
aktív tag
Sziasztok! Aki Android L-t használ,milyen kernellel teszi? Meg említette valaki Slukk kernelét. Abból melyiket. Mert gyors szép, komolyabb hibával nem találkoztam, csak kène alá masik kernel,mert most "nagyon" merül. Igaz,hogy közel 3 ès fél óra kijelző időm volt 3g kapcsolat mellett, de mikor lerakom, akkor is mindig ébren van. XDA-n olvastam,hogy kernel csere segít rajta.
-
gipsztigris
addikt
válasz Pistiboy88 #49999 üzenetére
Pure r34 (Slukkica) és Hellscore b47-el is jól működött. Ma tettem vissza a CM11-et, mert a kamera bugzott. Lefagyott többször.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest