Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
+gipsztigris
Köszönöm mindkettőtöknek! akkor működik N4-gyel
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
mikey
Volt egy kickstarter kampány amit xiaomi lemásolt 1-1ben és kb szotyiért árulja 5-6000 Ft helyett.
Ez egy jack csatiba dugható kis kiegészítő gomb. 3rd party progival lehet kalibrálni, hogy a gomb megnyomásakor mi történjen.
Nekem jól jön, mert a jack csati nincs használva hónapok óta és tényleg nevetséges összegért lehet hozzájutni, + kimélem a powergombot is legalább
+ techbuziknak kötelező[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
-
Mzombi
aktív tag
Playben a saját alkalmazásaimnál sok olyat is látok, amit valaha feltettem, de már rég' nincs a telefonomon, nem véletlenül... Ki lehet iktatni ezeket vhogy, csak mert akkor egy "kissé" egyszerűbb lenne mindent visszapakolni egy gyári beáll.visszaállítása után...
-
niof
addikt
válasz Mzombi #50809 üzenetére
Melyik részén látod? A "Telepítve", vagy az "Összes" oldalán?
Amúgy nekem is volt régebben egyszer, hogy olyan alkalmazásokat visszarakott egy telefoncsere után, amiket már az előző készüléken sem használtam egy ideje. Lehet ez valami Play bug. Vagy fícsörEgyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
adamfriday
senior tag
válasz gipsztigris #50802 üzenetére
Nekem a Klick problémás volt, kb minden feloldásnál megkérdezte, hogy headset vagy a gomb van-e bedugva, sokszor a média hangot is némította. A MiKey appot nem találom, tudnál dobni egy linket?
-
gipsztigris
addikt
válasz adamfriday #50813 üzenetére
[link]
Regisztrálni kell a letöltéshez."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Mzombi
aktív tag
válasz adamfriday #50812 üzenetére
köszi! én amúgy PC-n, böngészőben néztem, ott nem tudtam törölni/szűrni, de így is jó!
-
Akos1994
aktív tag
Kicsit OFF, de talán az N4 ezen fogyatékossága miatt hátha tudja valaki:
Hol lehet itthon (külön tápozható) Y OTG USB kábelt kapni?
Vagy ha bedugok egy sima Y USB kábelt (kép) a sima OTG USB végébe és így adok neki külső áramforrást akkor is menni fog a dolog?
-
aizen92
addikt
2-3 hete visszatértem stock 4.4.2-re HellsCore b45 kernellel és xposed + gravity box mellette. min CPU freq 192mhz max freq 1242 Mhz.
Első tapasztalatok:
4.4.4-gyel "sikeres" két óra kijelző időket ugyanolyan felhasználás mellett sikerült 4.4.2-vel körülbelül 3 órára tornászni. Ez általában 75%-ban 3G-t jelentett. 15%-ban Wifi és a maradék hálózat nélküli használatot. Az "átlag használat" nagyjából a következő: . Boat browser - tonna hírolvasás ( főleg washpost,nytimes és foreignpolicy mobil oldalak), tumblr, twitter, facebookmessenger, pár perc facebookkal és természetesen fórumozás. Néha képek betöltését kikapcsoltam, de ez nem növelte/csökkentette az akksi időt. Twitter, Tumblr, Gmail, Budapestmenetrend, Youtube és fél óra-óra telefonálás.
Ma már hál' égnek a nap végéig kihúzom.
Lehet, hogy majd megpróbálom ART-on, hátha jobb akksiidőket tudok vele produkálni, ezt a héten megteszem. Utána pedig tesztelem, hogy az eddigi legjobb üzemidőt produkáló mahdi 4.4.2 hogyan muzsikál újra.Ha ezekkel sem sikerül 4 óra felé feltornászni a kijelzőidőt, akkor szerintem közel 9-10 hónap alatt az akksi állapota romlott. Ha az így lesz, akkor veszek egyet ebayről és meglátjuk ezzel mi lesz.
Naaagyon nem akarom ezt a telefont elpasszolni, mert ad1. nem lehet szinte eladni emberi áron, ad2. nagyon gyors és a kamerát+3 óra kijelzőidőt leszámítva meg vagyok vele teljesen elégedve.
-
aizen92
addikt
válasz C.Brigante #50821 üzenetére
Kb 8-10 kép amiről kapok értesítést, különben ha visszateszem a zsebembe ráolvad a combomra. De 3G is tud forró lenni pedig, van rajta plasztik tok mindig.
Inkább Wifi-n nézem, de azért ott is tudod melegedni annak ellenére, hogy HC kernelben van UV és ez eddigi "leghidegebb" kernel, amit használtam.[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
stock 444: 33 perc telefonálás, 1,5 óra kijelzőidő (volt benne kb. negyed óra asphalt 8 játékidő, neten böngészés a többi). Így 40% most. December végén vettem a telót. Ez így jónak mondható?
-
Tüske0614
aktív tag
Érdekes hogy ha franco ha purity kernelt használok melegszik a telefon míg a pa saját kernelével sokkal hűvösebb..
-
temes69
aktív tag
Sziasztok!
olyat csinál mostanság a teló, hogy sokszor bekéri a sim kártya pinkódját, de úgy mint amikor újra indul vagy kikapcs/bekapcs után. Főleg akkor jelentkezik amikor a zsebemben van és mondjuk vezetek, majd amikor veszem elő mert telefonálni akarok, akkor látom, hogy kéri a pint. Régi westeles kártyát vágtam meg anno amikor megvettem, de eddig nem csinált ilyet. Olyan mintha elmozdulna a simkártya benne. Olyan másfél éve van meg a telő. Régen amúgy a htc desirem csinált ilyesmit a zsebemben, de az konkrétan kikapcsolt. Ott széria hiba volt, mert az akku kimozdult ha megfeszült a teló.
Valakinek valami ötlet? Cseréljek sim kártyát, "gyári" microsimre? -
temes69
aktív tag
sztem nem indul újra, mert ahogy beírom a pint, rögtön minden flottul működik. Amikor néha újraindítom azért a pin beírása után bizonyos appok még elmókolgatnak mire magukra találnak.
nem mai darab a kártya 2001-es flottás előfizetéskor kaptam, azóta megvan, meg az előfizu is anno amikor megvettem a telót bevittem én a t-mobileba, de 4800ért akarták cserélni. Jól felidegesítettem magam, és megvágtam sablonból otthon A vicc az, hogy Anyámnak ugyanilyen előfizetése van(rajta keresztül megy az enyém is), és neki is egy ugyanilyen westeles kártyát vágtam bele a lumiájába -
-
válasz Dealer95 #50836 üzenetére
Igen, ha szerencséje van, szó nélkül adnak neki egy újat, a nélkül, hogy visszakérnék a régit. Viszont ha visszakérik a régit az ingyen cseréhez, valszeg nem fognak adni neki ingyen új simet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem hiszem, mert nem azért nem működik mert ollóval lett vágva, hanem mert régi. Nekem simán szarakodott anno a mobilnet a régi kártya miatt.
Másik meg, hogy ugyan másik szolgáltató, de nekem amikor nem voltak nálam a céges papírok, hogy kártyát cseréljünk simán vágták volna a Vodánál a kártyát, szóval utólag nem szarakodhattak volna ők sem ezen.
Nem kell ezt a vágást túlmisztifikálni sztem.Feel Good Inc.
-
-
HardRic
addikt
Hónapok óta először romoltam, felraktam a legújabb PA bétát. De ebben semmi nincs amit PA-ban megszerettem. Hol vannak a ppi beállítások és a többi jóság? Hol a kalibrált kijelző? Ez így csak egy sima gyári rom.
-
randras_83
addikt
Csak egy tapasztalat a vágotthoz: mikor megvettem az N4-et hamar kivágtam a simet, már csak azért is mert flottás a kártyám és a cserére akkor várni kellett volna. Majd jött a váltás N5-re és folyamat dobálta a mobilnetet, meg nincs bent sim üzenet. Becsattogtam a Telenorhoz, elmondtam a nyűgöm, kispóni elővette az új simet és odaadta, majd kérte bemutatásra a régit, és akkor ugyan megjegyezte, hogy ez ki van vágva, mondtam hogy ki, de a régi nexusban hiba nélkül ment majd egy évig...(meg a 4G miatt is cserélni kellett.)
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
pcnet
addikt
válasz temes69 #50831 üzenetére
Nekem szintén Westeles kártyám van, igaz, most nem azzal használom a telefont, de hónapokig használtam hiba nélkül. Anno még Nokia 3310el vettük. GSM boltos haver vágta ki. Rákérdeztem T-nél, ingyen cserélték volna, csak már nincs meg a szerződés, akinek a nevén van a kártya Ő pedig már sajnos nem él. Így papírok hiányában inkább vágattam. Vodánál is cseréltettem SIMet microSIMre, ingyen cserélték, kb. 20 perc volt az egész, pedig nevemre is írták, mert szintén annak a személynek a nevén volt a kártya mint a T-s. (Csak egy halotti bizonyítványt kértek.)
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
adamfriday
senior tag
Egy kis érdekesség azoknak, akiket néha váratlanul PIN kód kérés fogad:
Többszáz céges okostelefont supportálunk és mostanában viszonylag gyakori hiba lett nálunk is ez. Kiderült, hogy a közeli adótorony nem tud már több készüléket kiszolgálni, nem tudnak rá felcsatlakozni. Ezt a legtöbb telefon egy rádióegység reboottal próbálja orvosolni és ekkor kéri a PIN kódot is.
Persze nem jelenti azt, hogy nálatok is biztosan erről van szó, de érdekes lehet, ha olyanoknál fordul elő akik közel laknak egymáshoz. -
Integra
titán
elkoszolódott/eloxidálódott usb csatit hogy lehet kipucolni? nem tölti már usb kábel, off telefon amúgy.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest