Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz szentkuti11 #50850 üzenetére
gondolom, mivel rákötött akku van, még kikapcsolt állapotban sem nagyon lehet tiszta alkoholos fülpiszkával vagy hasonlóval átdörgölni..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Scooter74
őstag
válasz szentkuti11 #50852 üzenetére
Én szoktam pucolni fültisztítóval eddig semmi gondom nem volt, de gyorsan le is kop kop kopogom.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
dergander
addikt
Nemvoltam mostanság a témába de láttam hogy kintvan egy Portolt L android,nos már beta4 fázisba van,nemtudom lehet hülye a kérdésem de abba már lehet telefonálni sms-t írni hasonló? Vagy mindig is lehetett?
-
Lacka89
aktív tag
válasz adamfriday #50848 üzenetére
Hali
Én észre vettem, hogy akkor kéri a pint mikor erőlködik 3gre. Bent melóban nincs rendes térerő 3gre és ugrál olyankor szokott pint kérni nekem... De lehet tévedek...
-
Gabesz26
senior tag
Tud valaki segíteni benne, hogy miért generál nálam az android os a legutóbbi frissítés óta a rohadt magas mobilinternet forgalmat a Nexus 4-en?
A 4.4.4 előtt nem tapasztaltam ezt, azonban pl. már az előző hónapban is sikerült 20.-a körül elérnem a 2 GB adatforgalmi limitet (előtte nem volt rá példa), úgy hogy a felét az android os okozta, és ahogy nézem ebben a hónapban sem lesz ez másként, ha nem csinálok valamit...
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz26
senior tag
Köszi a választ. A helymeghatározás szinte mindig teljesen ki van kapcsolva, kivéve ha nagy ritkán navigációra is használom, de utána mindig kikapcsolom, mert az üzemidő szempontjából sem tesz jót, ha folyamatosan keresi hol vagyok.
Még megpróbálok utánajárni, ha nem lesz eredmény visszarakom a 4.4.2-őt
-
Gabesz26
senior tag
Úgy alakultak a dolgok, hogy a ebben a hónapban eddig csak tegnap este óta használom a mobilnetet, szóval ne ebből indulj ki... A screenshot szerintem arra jó, ami a lényeg lenne, és a kérdésem is erre irányult, mert arányaiban nagyjából így nézett ki előző hónapban is (1 GB android OS + egyéb...).
Akkor inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy mindenkinél az android os fogyasztja a futó programok közül a legtöbbet a mobilinternet használata során?
-
atike
nagyúr
válasz Gabesz26 #50873 üzenetére
Értem.... Furcsa mindenképp... Nekem rootolt 4.4.4 van, és aug 1 és 8 között 130 megás (mobil)adatforgalomnál 46 mega gmail, 44 mega chrome, majd a Play szolgáltatások 8. egy pár apróság majd az android os 2 mega.... Szóval el sem tudom képzelni, hogy nálad az hogy tudott olyan nagyra felmenni... Volt már gyári adatok visszaállítása...?
-
Gabesz26
senior tag
Korábban nálam is hasonlóan nézett ki, nem tudom mi történt vele . Új programokat nem raktam fel már jó ideje, és amióta nexus 4 van a rom-ok pakolgatását is szükségtelennek érzem, így az is ki van zárva, hogy ezek miatt lenne anomália. Az egyedüli változás az OS frissülése volt, így erre is gondolok első körben hibaként, hogy valami amiatt nem stimmel.
Köszi az ötletet, csinálok majd egy visszaállítást, hátha... Ha nem akkor meg rakok fel egy korábbi rom-ot.
-
petipetya
nagyúr
Nekem a mostani mérés augusztus 1. óta fut:
- Chrome: 197 MB
- Megosztás: 91 MB (egyik este nem ment a kábelnet és így a telefonét használtam s laptopon)
- G+: 42 MB
- YouTube: 25 MB
- Facebook: 18 MB
- Térkép: 18 MB
- Android OS: 9 MB
- WhatsApp: 7 MB
- Play szolgáltatások: 7 MB
- Play Áruház: 4,6 MB
- Hangouts: 4 MB
- Saját útvonalak: 4 MB
- Gmail: 3,6 MB
- BKK infó: 3,4 MB
stb.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Gabesz26
senior tag
Köszi mindenkinek. Teljesen egyértelmű, hogy nálam nincs rendben valami
Délután csinálok egy gyári visszaállítást, ha úgy se javul akkor pedig jön valami főzött rom
-
Diamond500
senior tag
Valami nekem is fura, 500megám van és tegnap jött az sms hogy lassítanak... még 400fölé soha nem mentem, azért is váltottam 1gigáról, mert minek.. most meg :-$
-
w333
félisten
válasz Diamond500 #50881 üzenetére
Úgy b*sznak át a szolgáltatók ahogy akarnak ... nem tudsz mit tenni !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
szentkuti11
addikt
A Vodafone az én tapasztalataim szerint kilobyte-ra annyit számol, amennyit a telefon. (Minden másba persze lehúzós, undorító banda, de ebben legalább korrektek)
-
w333
félisten
válasz Scooter74 #50884 üzenetére
Igen ez így van ... de szerintem most a Telekom -ról van szó akik az utóbbi időben átmentek lehúzós kategóriába, nem voltam itthon és kb. 10 napot késtem a számlabefizetéssel, rögtön kaptam is 2 felszólítást ami = 2 X 750 Ft, nagyon rámentek most erre (ismerőssel beszéltem), szerintem vigyázzatok !
[ Szerkesztve ]
-
Tüske0614
aktív tag
Ezt az adatforgalom kérdést már én is akartam írni szinte napi 200 mb . Nem csak nekem furcsa ... szintén 2Gb a havi adagom de még sosem volt h birta volna .
-
w333
félisten
válasz pepe091 #50886 üzenetére
Ez így van és pontosan tisztába vagyok vele, de azért 2 felszólítás kb. 10 nap alatt kissé botrányos, nem azért a +750Ft -ért (mert tényleg lesz*rom) hanem úgy globálisan, ezzel mennyi pénzt szednek már be ? én ezt egy kicsit lehúzásnak tartom, és mi van azokkal akik 20 napot csúsznak ? felszólítsák őket 10X ami már 7500 Ft 1 havi számla 1 felszólítás legyen ne pedig 2,3,4 stb.
De mindegy ez nem az a topik, csak jeleztem hogy ne csodálkozzatok majd !
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz Just_Reboot #50891 üzenetére
Vodától is jön ilyen SMS.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
dsr
senior tag
válasz Just_Reboot #50891 üzenetére
Ez érdekes, ilyenről most hallok először , de ez nagyon megdöbbentő és aljas húzás a szolgáltatótól...
Én telekomos vagyok , eddig még nem kaptam ilyen sms-t , bár lehet , hogy más már kapott, vagy csak náluk ez nincs divatban..[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
válasz szentkuti11 #50888 üzenetére
Hàt ez nem jött be!!
Nem volt wifim! -
MODERÁTOR
Nevetséges. Ha neked tartozna valaki, akkor nem érdekelne az egész, és havonta egyszer szólnál az illetőnek, hogy bocsi, de fizess már? Ha túlszámlázás miatt, vagy szolgáltatáskiesés miatt szidják az emberek a szolgáltatót, akkor általában megértem, bár ott is sokszor ők sem tehetnek róla, de ilyenkor, amikor nem vagy képes fizetni, még a szolgáltató a szemét, hogy követeli a pénzét?
-
SteveJobs
őstag
válasz pepe091 #50896 üzenetére
Azért mert ebbe a szàjba ba.....ott k....va orszàgba meglehet csinàlni.Tegnap beszéltem egy Romànnal ott is olcsobbak a prec díjak.
Csak úgy mellékesen mért nem engednek màs szolgàltatót?
Gondolom rohadt sok Nokiàs doboz kell,de még így is megéri!
Na ki dühöngtem magam koràn reggel. -
batai15
félisten
Üdv urak mennyiért lehet kapni mostanság nexus 4et kapni?40-45 k ha minden jol megy lenne rá.Köszi.
-
gipsztigris
addikt
válasz pepe091 #50896 üzenetére
Tökéletesen egyetértek!
Én is szolgáltató oldalon dolgozom (víz-csatorna) és a fogyasztók vagy ügyfelek érdekeit olyan iszonyúan védi mindenki, hogy az hihetetlen! Kormányszinten is azt sugallják, hogy ne fizess, mert a "szemét, multi rajtad élősködik a magas áraival és alacsony színvonalú szolgáltatásaival" A szolgáltatóknak SEMMILYEN joguk nincs a követelések eredményes behajtására. Egyetlen lehetőség a nem fizető fogyasztók "zaklatása" telefonon, levélben, emailben, ahogy sikerül. Majd a polgári peres behajtás, de ahhoz el kell érnie a nem fizetőnek egy bizonyos határt.
Ezért lehetséges az a kifordított helyzet, hogy olyan postokat olvasunk ahol a nem fizető ügyfél van felháborodva, hogy milyen alapon követelik tőle a tartozását!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Scooter74
őstag
válasz gipsztigris #50899 üzenetére
Ez igaz. De ha ilyen van akkor az emberek, hogy tudnak milliós tartozást összehozni? Ezt árulja már el nekem valaki! Mert ugye ha én nem fizetem be a 20 ezer vízdíjat akkor 3 felszólítás után kikötik, de ez nem millió!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- MárkaLánc
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Windows 11
- Bambanő háza tája
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest