Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz C.Brigante #49350 üzenetére
Ezt fogod használni egy ideig? Ha igen, írnál a fogyasztásáról?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
C.Brigante
veterán
egyelőre mindenképpen ezt hagyom. (feltéve ha nem találkozom valami írdatlan nagy bakival)
a fogyasztásának jónak kell lennie mert elkezdtem belakni pár progival és nem nagyon mozdult a százalék. Ez persze nem jelent semmit de biztató lehet. Írok ha valami beüt.uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz C.Brigante #49350 üzenetére
Üdv Urak! Béna vagyok, vagy már nem forog úgy az agyam... Egy ideje használtam a Slim 4.4.2-t. és beújítottam C.Brigante kolléga ajánlatára.
CWM Recoveryből Wipe Data/Dalwik/Cache. ... Reboot ... Install GeyerA.4.4.4..zip ... Reboot recovery ... Instal az ott lévő GApps.
Felállt a rendszer, de semmi Gapps appom nincs. A minimal Gapps-ot sem frissítette be a rendszer. Nagyon kényelmes volt hogy ilyen esetekben szépen leszedte az eddig telepített appokat. Amit most nem tesz meg. Mit baltáztam el, és mi a megoldás? Ksözönömhttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
C.Brigante
veterán
válasz Segnior_Barthez #49354 üzenetére
Minimal gapps-et telepitettem, semmi gond vele, felment siman. Twrp vagy cwm amivel csinaltad? Twrp alol amikor telepited a zip alairast Vedd ki, kulonben nem telepiti.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz C.Brigante #49356 üzenetére
kösz a választ! cwm mel dolgoztam. mi az a zip aláírás?
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
C.Brigante
veterán
válasz Segnior_Barthez #49357 üzenetére
Cwm-nal nincs ha jol tudom. Tehat jonak kellene lennie.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz C.Brigante #49358 üzenetére
egyszer veszem a bátorságot... nem baj dicsérik a cm11-ét. az 224MB feltételezem a gapps benne lesz!
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
C.Brigante
veterán
válasz Segnior_Barthez #49359 üzenetére
Feltetelezem, h nincs benne! Az ilyen romoknal mindig kulon van.
-
Slukkica
őstag
-
trobi28
addikt
Tud valaki ajánlani egy jó appot amivel tudok fotót, videót kirakni Smart TV-re?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Mzombi
aktív tag
gondolom régen volt már a kérdés, de kezd zavarni és nem tudok rájönni, hogy hol lehet kikapcsolni azt a funkciót, hogy "ne akarja védeni a hallásomat", azaz amikor hangosítom a telefont, akkor ne írja ki, hogy biztosan szeretném felhangosítani jobban a zenét...
-
adabra
senior tag
Nem tudjátok, hogy a mindigtv alkalmazás miért nem kompatibilis a Nexus 4-gyel?
-
NTonee
veterán
-
tomiii007
senior tag
NA jött az uj google play service aztan most beindult a dara meg folyamat ébren a telefon :\
-
Integra
titán
többször kidobta, hogy a google.search hirtelen leállt... mi a túróért fut ez a háttérben? én nem kértem és sose használom..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Scooter74
őstag
Nem tudom volt e már de Kint van a hivatalos Android L forráskód a telefonunkhoz.
Csak így tovább Google!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Az normális, hogy ART-ra kapcsolva, minden restart után, optimalizál a rendszer minden appot boot közben? Plusz az mitől lehet, hogy azóta nem tudok telepíteni semmit? Konkrétan a telepítés végén kiírja, hogy a telepítés nem sikerült, de csak ennyit.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Integra
titán
válasz #59070464 #49379 üzenetére
ebben biztos vagyok.
már csak azt kellene tudnom, hogy ugyan mi a túróért merül gyorsabban a telefonom, browser használatnál egyszerűen forró lesz, úgy megtekeri a cpu-t. és mindegy, hogy chrome, dophin, vagy a régi gyári fut... mintha egy ordas nagy bug lenne benne, 4.4.2-nél ilyen nem volt
arról nem is beszélve, hogy ha reggel megnézem a battery statuszt, akkor a phone idel, a cell standby, az android os és az android system az élre áll az éjszaka alatt, mint a legnagyobb energia fogyasztók. ez normális?[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
válasz HZoli87 #49378 üzenetére
Oké köszi, 2. probléma megoldódott a restart után, az elsőt még nem tudom, mert nem akarok csak azért restartolni. megint, hogy megnézzem.
(#49383) Integra: most próbálgatom az UC browsert, eddig az tűnik a leginkább akkubarátnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Integra #49383 üzenetére
Érdekességből kipróbálhatod a Lightning-t. Mobil nézetbe pld. a PH oldalait olyan gyorsan tölti be, mint a desktop gépem SSD-vel. Ezen esetlegesen tovább lehet gyorsítani a képek blockolásával is.
arról nem is beszélve, hogy ha reggel megnézem a battery statuszt, akkor a phone idel, a cell standby, az android os és az android system az élre áll az éjszaka alatt, mint a legnagyobb energia fogyasztók. ez normális?
Ha van Google account bejelentkezés, Google appokkal főszerezve, akkor teljesen normális.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
"The shots are 1280x768, indicating that they're from a Nexus 4"
Itt egy bizonyírék ami arra utal hogy a Google-nél már fut N4-en az android L.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz NTonee #49390 üzenetére
Én azt tudom, de így legalább látja az ember, hogy dolgozik vele a google és nekünk is lesz belőle valami!!
HZoli87:De szerintem playről le tudod tölteni, vagy ott lesz a Nova!
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
dannyl
addikt
Segítsetek már légyszi'. Használta már valaki offline módban a google maps-et? Hogy a viharba lehet kieszközölni? Illetve igaz a hír, hogy navigálni nem képes offline?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest