Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
válasz gipsztigris #45648 üzenetére
Jó lenne tudni valami időpontot, nekünk mikor érkezik... ha érkezik
-
M3oH
addikt
válasz Diamond500 #45652 üzenetére
Ha ugrásszerűen megnő a hozzászólások száma hirtelen, akkor megérkezett
-
törölt tag
válasz Diamond500 #45651 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Tudtok arra valamilyen megoldást, hogy felvillanjon a telefon, ha értesítést kapok?
Az a baj, hogy nem veszem észre az értesítéseket, csak ha felélesztem a telefont és látom a fenti értesítési sávon. Jó lenne, ha lenne olyan, mint IOS-nél, hogy felvillan a telefon és mondjuk egy kis előnézeti ablakban el is tudom olvasni. De legalább ébredjen fel, hívja fel a figyelmemet, mert az a kis pötty az alján nekem baromira kevés, alig látszik. Hangot nem akarok tenni rá, mert melóhelyen nem szeretném, hogy pittyegjen.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
válasz gipsztigris #45655 üzenetére
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gipsztigris
addikt
-
twine
veterán
Light Flow
Nézd meg az ingyenest is...
Ebben be tudod állítani hogy a vaku villanjon ha értesítés érkezik,,,
(hátránya, hogy pofával lefelé kell lerakni a telefont)
Garantáltan "kisüti" a szemed,
Ha sokat használod sötét szobában ,talán még "resetel" is (téged)Szerk:
Bocs ,az eredeti felvetésedre nem tudom a megoldást[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Vagy a Light Manager ami egyszerű és nagyszerű !
Ez az "egyszer felvillan a kijelző" szerintem nem valami jó megoldás ... mert mi van akkor ha pont nem oda nézel aztán kialszik ? inkább az alsó led -t állítsd be hogy gyorsabban villogjon !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Lmh
őstag
Igen köszi, ennek az ingyenese fent is van, de az nem támogat egy csomó appot, csak a fizetős.
Másrészt ez a vakus megoldás annyira nem nyerőSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
NTonee
veterán
Active Display
"Instantly turns the device screen on, when the device is not stowed away, and displays notifications as they arrive"[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
szinte biztos voltam benne(hogy nem ez az ötlet lesz a nyerő),,,
Eszembe jutott közben, hogy valamelyik Rom-okban olvastam régebben az ilyen buborékos értesítésről...de hogy mi a neve,,azt nem tudom,,,ehhez már csak a kijelző élesztését kellene megoldani...
És még az is rémlik, hogy ez külön is elérhetővé vált..de ez utóbbi már lehet hogy csak a saját agyszüleményem...
Sajnos én Stockon voltam foylamatosan,,,így lövésem nincs melyik Rom(ok)ban lehet ez a funkció, és mi a neve....
De tuti hogy van megoldás erre csak én "hülye" vagyok hozzáSzerk:
ahogy fölöttem már jeleztek is egyet[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Köszi, szerintem sajnos ez sem nyerő. Nekem Ingresshez nagyon kéne, szerintem ez nem támogatja; vagy igen?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
petipetya
nagyúr
-
Lmh
őstag
Köszi a tipppeket mindenkinek, otthon kipróbálgatom őket, aztán jelentkezem a tapasztalatokkal, hátha másoknak is segít.
(fura, hogy nincs ilyen alapból a telón könnyebb úgy almát verni, ha alapból mindent tudsz ami az almában nyerő )[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
dragon1993
őstag
Facebookra Chatre mit használtok ?
Nekem elég lenne ha valaki ír akkor 1 percen dobjon egy értesítést.
(Lehetőleg ne legyen akku gyilkos.) -
RootRulez
félisten
válasz dragon1993 #45670 üzenetére
Amikor még akartam, hogy megkapjam azonnal a FB üzeneteimet, akkor Go!Chat for Facebook-ot használtam.
═════════════════════════════════════════
-
kicsi83
tag
válasz darthdenes #45649 üzenetére
-
gzbotii
nagyúr
válasz dragon1993 #45673 üzenetére
Egy idoben kilehetett. Tudom, mert regebb melohelyen adtam kolcson a munkatarsamnak chatelni a tabot.
Most valoban nem lehetWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lmh
őstag
válasz Zsa_Ti2 #45669 üzenetére
Köszi ez jó is lenne szerintem, csak sajnos az ingyenes verzió nem támogatja az ingresst. Mindenestre kipróbálom, aztán ha jól működik, akkor talán költök rá.
[ Szerkesztve ]
-
jazy
csendes tag
Hello
Gyors kérdés, Partnero GSM - es Nexus 4-re mennyi gari van? Sima egy év, vagy esetleg 2?
-
jazy
csendes tag
válasz gipsztigris #45680 üzenetére
Köszönöm
-
gzbotii
nagyúr
válasz dragon1993 #45678 üzenetére
Nekem instant. Mindket keszuleken.
Persze, ha csak van aktiv internetkapcsolat
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
uki
aktív tag
Találkozott már itt valaki olyan problémával hogy egyik napról a másikra a virtual keyboard hektikusan kezd működni? Ez alatt azt értem hogy néha működik, néha csak a visszalépés gomb, néha semmi sem.
Ilyenkor lelockolom, majd feloldom, ettől néha megjavul, néha nem. A vicces az hogy ha elfordítom a telefont böngészés közben és a jobb oldalra kerülnek a virtualis billentyűk, akkor sem működnek, de ha visszafordítom a telefont és ugyanazon a sávon görgetek, az tökéletesen működik. Ezzek kizárnám hogy fizikai baja van a kijelzőnek. Elég frusztráló, mert eddig semmi baja nem volt a telónak, pedig 2012 december óta megvan.Googlizutam utána, többen tapasztalták a hibát, volt aki visszaküldte és kapott másikat, volt ahol a 4.4 után jött ez elő (nekem már kezdetek óta fent van), van aki már 2012-ben is tapasztalta. Több helyen anyi a javaslat, hogy csinálj factory restet, de az nem derül ki hogy ez megoldotta-e a hibát vagy sem.
Ötlet? (factory resetet akkor csinálnék ha nincs semmi egyéb ötlet)
u.i: igen tudom hogy a 4.4.3 ár a spájzban van, ami megoldja minden hibánkat amit a KK hozott
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
vicamuso
tag
Sziasztok. Segírséget szeretnék kérni. A telefon sehogy sem akar az otthoni TPlink routerhez csatlakozni. WPA2 pskra van állítva. A telefon csatlakozása megáll az IP cím lekérése stádiumban... Mindent kipróbáltam már routet téren. Másik dlink routerrel is csinálta ezt otthon. Valakinek van esetleg megoldása. Rettentő idegesítő. Más típusú telefon gond nélkül csatlakozik.. Esetleg factory reset segíthet?? Köszönöm a segítséget.
-
Cseri0058
őstag
csináltam pár jó képet. 1-2-nél szerintem nagyon-nagyon jó a minőség
viszont videózásban szerintem majdnem hogy pocsék a telefon.
megosztás 3 -
gzbotii
nagyúr
válasz Cseri0058 #45686 üzenetére
Tenyleg jok. Nekem nem sikerult ilyen jo kepeket loni vele. Igaz, a fenyviszonyok sem olyan jok itt.
Osszehasonlitasbol ugyan akkor lottem par kepet N9-el es az azert meg mindig elege odaveri..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
HZoli87
veterán
válasz janosibaja #45691 üzenetére
Én is kíváncsi lennék rá, mert nálam egy Samu D900i kineveti a Nexus által készített képeket.
-
janosibaja
őstag
-
w333
félisten
válasz Cseri0058 #45693 üzenetére
Azért kisebb fényviszonyoknál, láthatóan óriási a különbség
Nem vagyok egy nagy fotós, egy ilyen telefontól szerintem teljesen korrekt, aki pedig fényképezni akar az vegyen fényképezőgépet, csak nem biztos hogy android 4.4.2 fog rajta futni
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Cseri0058
őstag
válasz janosibaja #45694 üzenetére
Hmm érdekes
w333
Igen, gyengébb fényviszonyoknál elég gyenge képeket lő.
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
Sajnos ma már telefontól sem "elég korrekt" ez és nem kell külön fényképezőgépet cipelni egy ÁTLAGOS fotózáshoz. Figyelmedbe ajánlom az ebben a cikkben látható kameratesztet: Nexus sajnos még a rangsor végén sem szerepel.
Én is szeretem a telefonomat, de talán nem szabad a vakságig elfogultaknak lennünk vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs