Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bruxelles
tag
válasz RootRulez #46905 üzenetére
Igen, és nem csak nem csipog, hanem az értesítési sávon sem látok semmit. Ha facebook üzenetet kapok akkor chat headnél sem.
Aztán ha már chatelek egy ideje, akkor meg magához tér. Pl. most a whatsapp. De eddig nem jöttem rá mitől függ :SSzerk: most megint nem
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
Medellin23
tag
Sziasztok! Hogy tudpk letiltani egy mobilszámot a gyári romban? Állandóan hívogat:@
-
petipetya
nagyúr
válasz Medellin23 #46911 üzenetére
1. Tárcsázó / bal alsó sarokban óra ikon / adott számra bökés / hozzáadás a névjegyzékhez / új névjegy / xy / kész
2. Személyek / xy / menü / minden hívás a hangpostára"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz RootRulez #46910 üzenetére
Azt azért nem hiszem. Talán az apn-ek között van rossz helyen a jelölés. Ha vodás, akkor csomó felesleges apn is ott van a használt mellett. Mindenesetre az általam linkelt app nem csinál ilyet, mivel az tényleg csak a megfelelő menüpontba dobja az embert.
"nincs rá lezsóidő"
-
laslie92
senior tag
Sziasztok tudtok valami jó időjárás alkalmazást ami jól és pontosan működik és jó a grafikus felülete?
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
Medellin23
tag
Én sokat kipróbáltam már. Utóljára ezt: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.ezweather
De végül mindig a Google Now-nál maradok[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Igen és a Nexus 8-l fog jönni az Android 4.4.3-s is.
A Nexus 6-l pedig a Következő főverzió fog érkezni és ha minden igaz akkor Szeptemberben legalábbis azt rebesgetik!gery2123: Közben meg lett köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
soultrapp
senior tag
hy!
mennyièrt lehet szerintetek eladni egy szeptember vègèig garis(b-tel)nexus 4et.?
16gb.jó állapotban van. -
atillaahun
veterán
válasz C.Brigante #46901 üzenetére
Elhiszem.
Egyébként természetesen kiraktam ide is.
1 érdeklődő már volt. Aszonta elvinné, csak kár hogy telenyomoros, mert neki trékomos kéne. Mondtam független. Na azóta nem írt.
Én se gondoltam, hogy elviszik annyiért csak kíváncsi voltam ír-e egyáltalán valaki. Azért a 70k-ban még erősen bízom, főleg hogy nem nagyon találtam más gyári garisat fent.Plusz nem bírom az olyanokat akik 1.001 Ft-al olcsóban kirakják, mint a többi, aztán a sok paraszt egymás alá licitál és lenyomják az árat a picsába.
#46920) soultrapp
Én 60-ról indítanám, aztán max engedsz egy 5-öst ha kutyának se kell. Egyébként van beárazós topic is, rákérdezhetsz ott is.[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz atillaahun #46921 üzenetére
hat a franc tudja, en 70k-t sem adnek mar N4ert. gyari gari ide vagy oda lassan 80k kornyeken lesznek az N5ok, par het. uh. nagyon elfuseraltnak kell lenni ahhoz, h valaki meg ennyit fizessen erte, de csak szerintem persze, legyen szerencsed!
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
dnelb
veterán
válasz atillaahun #46921 üzenetére
én drukkolok neked, nekem másfél év LG garival alig akart elmenni 80-ba, fél éve szerintem 70-75 között reális valahol, ha azt nézed hogy 60 körül mennek a szép állapotú, de sufni garis változatok.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz C.Brigante #46922 üzenetére
Én is nézegetem egy ideje az N5-öket, nem tudom menny idő kellhet neki, hogy a gyári garis darabok beálljanak 90 alá. Ha egy hónap múlva bejelentenék a G I/O-n az N6-ot, az biztos húzna egy 10-est mindkettő árából, de tartok tőle, hogy ez még inkább honapok mint hetek kérdése.
Mindenesetre nem sietek, az N4-et is nagyon szeretem, csak a full HD miatt csábít az 5, mert ez a HD felbontás elég randa pixeles egy 21-es monitoron, amin használni akarom.
Szóval azt remélem max egy 20-asból megúszom a váltást, akkor már elégedett lennék.[ Szerkesztve ]
-
bendi007
tag
Sziasztok!
Vettem az asszonynak egy ilyen készüléket,de ahogy elnézem kellene rá vmi tok,ki hol talált megfelelőt? -
Cseri0058
őstag
Most megint kedvet kaptam egy slimport beszerzéséhez. Slimport+ bt joy életképes? Van valakinek itt ilyen komboja? Hol érdemes venni slimportot?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz petipetya #46913 üzenetére
Viszont ha az APN nem jó, akkor sose lenne net, nem csak kikapcsolt kijelzőnél.
bruxelles ha elkezdesz mobilnetezni, idővel nem jelennek meg maguktól az értesítések? Tehát mobilnettel semmilyen körülmények között nincs értesítés? Vagy idővel ha mér netezel egy ideje (be van kapcsolva a kijelző) akkor jövögetnek a dolgok?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
petipetya
nagyúr
válasz RootRulez #46931 üzenetére
Az igaz. Még megnézhetné, hogy mit tapasztal, ha biztonságos módban bootol be a telefonja. Ha úgy gond nélkül működik a mobilnet, akkor valamelyik alkalmazás a ludas.
bruxelles:
- kapcsold ki a telefont
- nyomd be a bekapcsoló gombot, majd engedd fel
- ezután nyomd le és tartsd lenyomva a hangerő le gombot, amíg be nem bootol a teló
- ekkor a bal alsó sarokban látod, hogy ott figyel a biztonsági üzemmód felirat"nincs rá lezsóidő"
-
ManY
senior tag
Sziasztok
Tudnatok ajanlani valami helyet ahol normalis foliat arulnak n4 hez?
Vettem meg anno egyet valamelyik gsm boltban mert a gyari ala levego ment. Megjegyzem hogy ettol meg tok jo volt es jol is vedte, de az uj amit raraktam kb szakad szet rajta mint egy nylon szatyor... semmit nem er.
Tovabba keresek flip tokot is hozza ami tenyleg jol ved es normalisan nez ki.
Koszonom a segitsegeteket. -
RootRulez
félisten
Nekem még elől-hátul a gyári fólia van.
Tavaly novembere óta. Pedig azóta vettem fóliát, de nem cseréltem le.
-
pcnet
addikt
Igazából utángyártott azt írják, de nagyon jó minőségű és tartós. Egészen pontosan ez az.
Flip tokokkal nincs tapasztalatom, de ha minden kötél szakad, akkor eBay.
(#46936) RootRulez: Szerencsés vagy. Nekem hátlapi fólia pár nap alatt lejött, még mielőtt megérkezett volna tok vagy fólia. Előlapi tartósnak bizonyult, csak azon meg a szitázás zavart, inkább lecseréltem.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
petipetya
nagyúr
Nekem tavaly június végén raktak fel rá egy fóliát a VIP Phone-ban, és azóta az van rajta. Valamikor most tavasszal jelent megy egy-egy légbuborék a bal felső és jobb alsó sarkánál a szélénél a folyamatos farmerzsebezéstől. Azóta ott vannak, ám egyenlőre csak esztétikailag rontják az összehatást, mivel nem lógnak bele a kijelző aktív részébe. Azért lassan majd lecseréltetem velük, ha összejön az aminek össze kell jönnie a közeljövőben.
"nincs rá lezsóidő"
-
ManY
senior tag
válasz adabra #46939 üzenetére
Hátulján még nekünk is rajta van a gyári, és szilikon tokban van a teló.
Teljesen jól védi. Pedig valami noname. Az elülsőt kell csak lecserélni arra került az után gyártott gagyi.
Speedshopon néztem hogy van valami folyékony cucc is... róla mit lehet tudni? Valaki már próbálta?Most fogunk apámnak is egy nexus 4 et izzítani és ő ragaszkodik a flip tokhoz azért keresünk azt.
Én G Flex tulaj vagyok és teljesen megvagyok vele elégedve de azért gondolom látszik milyen irányba terelem a családot
-
pcnet
addikt
-
RootRulez
félisten
Tényleg a gyári fóliáról körömlakkelmosó leszedi a ráfestett jeleket? Vagy nem?
-
Cseri0058
őstag
dbrand.com ról rendelt már valaki? 2 féle szállítás van
van egy 28 dolláros és egy 5 dolláros. az 5 dolcsisnál azt írják nem garantált hogy megérkezik. 28 dolcsit nem fogok fizetni a szállításért. szóval vannak tapasztalatok az üggyel kapcsolatban? -
w333
félisten
Elvileg Május 23 -n jön a 4.4.3 ... reméljük igaz !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
bruxelles
tag
válasz petipetya #46932 üzenetére
Valamibe sikerult belepnem, de szerintem az a fastboot volt. Egy menu ahol hangerogombokkal lepkedhetek. Meddig tartsam lenyomva a bekapcsologombot az elejen?
RootRulez: egyaltalan nem jon ertesites kesobb sem. Viszont neha eszebe jut es kuld parat. Whatsappnal szoktam kapni. Aztan megint elfelejti.. -
twine
veterán
válasz Cseri0058 #46948 üzenetére
kétszer rendeltem,,épp a napokban jött meg a második rendelésem,,,simán jó az olcsóbb posta
Az adott színekkel nincs tapasztalatom,,én most az N5re fehér carbont rendeltem(N4re annó fekete "bőrt" ) nagyon jó a texturája,,,de ha rákeresel itt a topicban a dbrand-ra találsz fotókat,,,titaniumra pontosan emlékszem hogy volt...(hogy fekete e,,arra már nem vennék mérget)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest