Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz darthdenes #45012 üzenetére
Nagyjabol az osszes rom stabilnak mondhato,cm romok jok csak nem annyira testreszabhatoak mint a tobbi arra vagy Aospre epulo romok. 4.4-esek kozul slukica fele,slim,carbon,mahdi romok a leginkabb kozkedveltek melle franco kernellel.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
FőDudu
veterán
válasz darthdenes #45283 üzenetére
Facebook meg egyeb nonstop szinkronizalo crapware dolgokat takaritsd le rola, hagyd meg csak a levelezest (idojaras, googlenow es egyeb relative gyakran szinkronizalo dolgokat is irtsd ki ha lehet) es probald ujra.
Ha nem nagyon szar helyen laksz ( terero szempontjabol) es folyamatos wifi kapcsolat is van ejjel akkor semmi nem indokol ilyen merteku merulest. Nekem 1-1.5% per ora a merules ejjel.
FőDudu
-
mihione
őstag
válasz darthdenes #45283 üzenetére
Az elvarasod nehezen fogja teljesiteni,max wifin lehetseges de 4 ora kijelzohoz altalaban max 24 orat tud menni nalam.probalj meg egy factory resetet mert az se normalis ahogy neked merul.egyebkenta kernel befolyasolja inkabb a fogyasztast.
-
FőDudu
veterán
válasz darthdenes #45286 üzenetére
Szerintem ne. Elobb tudd meg mitol merul.
Valami alkalmazas lesz ami miatt nem kepes aludni a proci.FőDudu
-
mihione
őstag
válasz darthdenes #45288 üzenetére
Better battery stat xdan.kernel illetve partial wakelockokat nezd ,meg a cpu infoban mennyi a deep sleep illetve a frekik hasznalata.
-
gzbotii
nagyúr
válasz darthdenes #45649 üzenetére
Play-rol ragd fel a Trickster MOD nevu appot, abban lehet.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kicsi83
tag
válasz darthdenes #45649 üzenetére
-
Diamond500
senior tag
válasz darthdenes #47950 üzenetére
Érvénytelen URL
-
Scooter74
őstag
válasz darthdenes #47953 üzenetére
Én letöltöttem a google oldaláról a hivatalos stock imaget, és flash-all.bat-l telepítettem, majd cmd-vel újra flasheltem a TWRP-t és rootoltam a telefont.
Ez a leg tisztább mert így minden szemét eltűnik a telefonról.
Az az 1-1.5 óra amire újra belakom a telefont az meg már nem vág földhöz!Atish19: Nekem ilyen gondom nem volt!
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
válasz darthdenes #50763 üzenetére
UC Browser
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Integra
titán
válasz darthdenes #54730 üzenetére
lol. azért ez nagyon gáz, hogy a wugfresh-nek a 1.9.7-es verzió kellett ahhoz, hogy végre működjön vele az 5.0..... legalább 4x frissítette a programot az 5.0 megjelenés óta.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja