- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
O$zkł
aktív tag
Sziasztok
GEL launcher-t használok és szeretném eltüntetni a felső google kereső sávot, tud valaki erre bármi megoldást?
Más launcher is jöhet csak legyen balra húzva rendes google now
Előre is köszi a segítséget -
veector
senior tag
válasz
atillaahun #38597 üzenetére
Magyarországon hivatalosan egyelőre csak a Telenornál kapható, így aki ilyen telefont szeretne függetlenül, annak az alternatív beszerzési forrásokat érdemes kutatnia.
ezt -
Misi1980
senior tag
Másnak is van olyan hogy hiába nyomkodja a bekapcsoló gombot nem lehet felébreszteni a telefont?Valamikor első pöccre reagál de van hogy 4-5 nyomás mire ki tudom venni bill.zárból.Lehet hogy a gombnak annyi?
-
veector
senior tag
Sziasztok!
Nexus 4-et tervezek venni, de kicsit megzavarodtam.
Nemtudom lehet-e boltokat linkelgetni, inkább nem teszem.
Ott ahol jelenleg 77 600 Ft-ba kerül a telefon két év garanciával, azt írják, hogy Telenoros simlock van rajta.
Én úgy tudom viszont, hogy ennek a telefonnak nincs kártyafüggő változata. Ilyenkor mi van?
Vagy tudtok ajánlani egy megbízható és olcsó helyet, ahol 2 év garanciával megkapom? (akár PÜ-ben is)mod.: bocsi, elolvastam az első HSZ-t, így már érthető a telenoros simlock
Üdv,
veector -
dorika87
őstag
Sziasztok! Tudom már volt itt erről többszőr szó, én mégis szeretném a segítségeteket kérni, hátha valaki azóta már talált rá megoldást. Karácsonyra szeretnék vásárolni páromnak vezetékes headsetet a Nexus 4-hez. Viszont elsődleges szempont, hogy hangerőszabályzós legyen, vagyis működjön vele a hangerőszabályzó. Samsung és Apple headsetek működnek vele, kivéve a hangerőszabályzót, ami ugye fontos lenne a zene hallgatás illetve beszélgetés közben, hogy lehessen a hangerőt állítani.
Bluetooth headsetet most nem jöhet szóba, hanem kifejezetten vezetékesben gondolkodunk. Feltételezem, hogy akad olyan gyári Lg headset ami kompatibilis az eszközzel (csak meg kell találni
Találtam neten egy gyári Lg sztereo headset HSS-F300 típusút ami fülreakaszthatós, visont nem jöttem rá, hogy ezen van-e hangerőszabályzó vagy nincs, és ha van akkor van kompatiblis is e az E960-al?
Bármi segítségnek, tapasztalatnak, véleménynek örülnék részetekről, mert jó lenne ha erre a hangerőszabályzós dologra vezetékes headset terén tudnánk megoldást találni.
Előre is köszönöm. -
C.Brigante
veterán
meg volt az első 4.4.2-es Android OS darálásom. 12 óra alatt letépte az aksit 5%-ra.
(#38582) Krisztián: épp' jókor, fel is tettem!
-
dnelb
veterán
Wakelock detector ismét fenn a playstoreban.
-
RootRulez
félisten
Ejj, 10 perc alatt 2%-ot merült, ebből 20% az Android rendszer és 10% az Android OS, nem tom mit kéne még állítgatni...
-
benco
tag
Sziasztok!
Megjött a 4.4.2 OTA-n de a telepítés közben ki írja, hogy Hiba! Mit kéne ez ellen tenni? Mi a baja? Természetesen stock rom, stock kernel, nyitott bootloader. -
Tibro5
senior tag
Találtam egy ilyet: http://androidruntime.com/list elég fapados oldal, de jó hosszú lista van, hogy mi az ami működik ARTon és mi nem
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
250 eur már csak a Ditech ben a Nexus 4 , itt 2 év gari van
meg kell kérdezni h melyik raktárban van még, rendelést leadni aztán lehet érte menni
-
Tibro5
senior tag
Telenor mytv app megy nektek 4.4.2-n? Vagy csak az art fáj neki?
-
Qru
MODERÁTOR
Ez nem a bankolós topik, fejezzétek be az offolást.
-
sompetike
aktív tag
Miért tűnt el a hsz-om???
Csak azt írtam,hogy a navigáció megy art-on.
Igen a hárombetűs.... -
-myself-
tag
válasz
atillaahun #38459 üzenetére
Nem volt meg semilyen tapasztalatom a szervizzel, csak ide semmilyen szervizes sztorit nem irnak, es nem tudtam, hogy milyenek :-) . Sajnos kiesett a zako zsebebol, es betonra esett a sarkara. Tobbszor leesett mar, de ezt mar nem elte tul :-)
-
törölt tag
válasz
Criton #38517 üzenetére
Akkor fog ártani, ha az asszonynak azt mondja, hogy túlórázik, de közben egy étteremben vacsorázik és az asszony megnézni a helyelőzményeket (100%-os nyomkövetés a Maps-ra rajzolva, időhöz kötve, szép grafikonokkal ábrázolva).
+Criton elég ha tudja a G account jelszavad. Ezt desktop gépen élmény nézni.
-
Criton
veterán
én sosem értettem ezt, de iphonesoknál sem, most komolyan mi ez a *******
hm
van egy majdnem százeres telefonod, de nem csak te, de a köreimben is, pár száz forintot jó alkalmazásokra képtelenek kiadni
(na meg nem tud telefonálni, mert nincs pénz az egyenlegén, ez főleg iphonos haveroknál)
(#38522) NewmanHD: asszony csak ne nyúljon a telefonomhoz
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Srácok, nálatok a Google Location Reporting be van kapcsolva? Nem emlékszem, hogy korábban be volt-e, de most bevan 4.4.2 alatt. Ez vajon meríti/kíméli az akksit stb?
-
törölt tag
-
w333
félisten
válasz
volvoguy #38510 üzenetére
Nem károsítja
mivel alapból nincs hozzá szoftver így a Google úgy gondolta használjon mindenki olyan alkalmazást hozzá amilyet csak akar ... ízlése szerint, én pl. a Light Manager -t használom ami tökéletes, sőt még annál is több
-
volvoguy
addikt
Srácok a Lightflow nem károsítja a telefon hardverét, a LED-et? Gondolom nem véletlenül csak fehérben villog, és meghatározott ütemre, de ha én ezt módosítom, akkor nem ég ki, nem lesz baja? Pl. ha beállítom h töltőre dugva folyamatosan égjen zöld színnel éjszaka, az a folyamatos égés nem károsítja? Meg ez a rengeteg színvariácó?
-
petipetya
nagyúr
Havazás effekt:
Valaki kérdezte, hogyan kell havazásos fotót készíteni? Nekem most magától megjelent egy üzenet a Fotókban, hogy kellemes ünnepeket kíván a Google+, illetve hogy mostantól elérhető ez a funkció a számomra.
A fotó nézegetése közben meg kell rázni a telefont, és akkor bemutatja a havas effektet. Újabb rázás hatására pedig elmenti a képet az automata szuperség nevű albumba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Subaru topik
- További aktív témák...