- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
trance89 #36898 üzenetére
Az pl az, hogy a Nexus Root Toolkit-tel a Flash Zip opcióval feltolom?
-
dnelb
veterán
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ezt az 51MB-os ZIP-et simán feltolhatom CWM-ból egy rootolt 4.4-re? Vagy az úgy nem játszik?
-
trance89
őstag
válasz
eastsider #36895 üzenetére
A kameráról majd a többiek nyilatkoznak mert én azt nagyon ritkán használom, így elsőre nemigen látok változást. Bár egyvalamiben talán jobb lett, eddig nem indult újra, 2 hete nekem is megcsinálta miután megnyitottam a kamerát
Amúgy a gyári lancserben nincs átlátszóság mivel gel-t még nem kaptunk, csak a lockscreen-en, de Nova-val amúgyis mindegy -
trance89
őstag
Na fel is dobtam twrp-ből a kot otát és tényleg transparent lett a nav+statusbar
-
w333
félisten
Ez nagyon finom ... Link
-
w333
félisten
Looks like the N4 finally gets transparent bars on the lock screen with this update!
Ennek mennyire van valóságalapja ... megkapjuk mi is ?
-
David3
őstag
válasz
pepe091 #36883 üzenetére
Azta, már meg is érkezett a 4.4.1-es frissítés. Igaz még egyelőre nem OTA-n, de szerintem hamarosan így vagy úgy meg fog érkezni. : )
-
-
pcnet
addikt
A SIM kártya a szolgáltató tulajdona, csak használatra kapjuk, akárcsak a bankkártyát. Szerintem szolgáltatónak kutya kötelessége ingyen cserélni ilyen esetben (normál SIMes készülékről microSIMesre váltáskor), hisz enélkül nem tudja az ügyfél igénybe venni a szolgáltatást.
Nekem anno Voda ingyen cserélte.
-
membrandj
nagyúr
válasz
ifkopityu #36874 üzenetére
Alapból azt kell,hogy mondja.. ASZF szerint ennyibe kerül.
Ha azt mondod,hogy hibás,stb. ki kellene cserélni és nem vagy bunkó, akkor 99%,hogy ingyen kicserélik..
Nyilván 1-2 éves kártyáknál már problémásabb.
Én ahol vettem az n4-et(b-tel), ott megkértem a srácot és ingyen kivágta.
-
törölt tag
N5-höz már kint is van a 4.4.1.
-
petipetya
nagyúr
Pont most tapasztaltam ugyanezt. Egy Nexus 5 videót néztem, és közben én is lestem a telóm hasonló funkcióit. A kamera ismertetése közben csináltam egy cél nélküli fotót vakuval, majd utána gyorsan HDR-re váltottam, hogy majd azzal is. Ekkor hallottam két kattogást a kamera felől, aztán hirtelen megállt minden, és már indult is újra a telefon. 4.4, gyári rom/kernel van fent.
-
eastsider
nagyúr
asztalon a telefon
látom a nexus bootanimot, majd a home screent, hogy tölti a widgetet...
pint nem kért.
nézem a futásidőt. 50 óra... szóval.. furaa fku-ban csak a suspend freq-t állítottam, meg UV-t kapott -125mV-t (FAST binned)...
purity 4.4
és most 1 óra eltéréssel 2x csinálta
franco 197látom van már frissebb purity, feldobom azt
-
tomiii007
senior tag
Még olyan kérdésem lenne, hogy nexusba van oylan LCD test kód mint ami a samsungokba van (*#0*# lehet behozni)?
Ilyen:[link] -
appel
őstag
válasz
atillaahun #36856 üzenetére
Nekem sem jelzi. Tényleg fura, korábban másik telón CM-et használtam, és ott még a headsetet és a sima fülhallgatót is megkülönböztette.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #36856 üzenetére
Nem jelzi, sosem jelezte. Vannak rá programok
-
atillaahun
veterán
Most tűnt csak fel - nektek se jelzi ki a renccer az értesítési sávon, hogy fülhallgatót csatlakoztattatok? Vagy csak az enyémet nem szereti? Érdekes egyébként mert szól rendesen (kivéve a mikrofonját).
-
tomiii007
senior tag
válasz
eastsider #36851 üzenetére
és ilyen kivágó nincsen GMS boltba vagy valahol? most olloval csak nem fogom körbefaragni
meg amúgy is mar 6éves legalább a simem...
Ha igényelek újat, hogy ez régi stb akkor már olyat adnak amiböl kilehet pattintani a micro simet?Köszönöm a válaszokat!
bigpeace: ez jóó duma, lehet eljátszom -
RootRulez
félisten
válasz
tomiii007 #36848 üzenetére
Maga a SIM csere 7K, de előadod a nagyhalált, hogy dobálja a térerőt, akkor ingyen (1ft-ért) kicserélik.
Én anno azt mondtam, hogy már 3x volt a telóm szervizben, volt szoftverfrissítés, alaplapcsere, és még mindig rossz. És a szervizben azt mondták, minden meg lett próbálva, csak a SIM lehet a ludas.
-
mtcob
senior tag
válasz
tomiii007 #36848 üzenetére
Nekem anno így sikerült ingyen cseréltetni a T-nél, szerintem Vodánál is el lehet játszani
Persze múlik az ügyintéző jóindulatán is, de szerintem érdemes vele megpróbálkozni, ugyanis 7k egy SIM csere Vodánál
ha elhajtanak vagy pénzt kérnek érte, bemész egy másik Vodába, csak megcsinálják....egyébként eddig nem nagyon volt olyan a topikban akit elhajtottak miután előadott egy sztorit hogy telefont akar venni....szóval hajrá
-
tomiii007
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy én vodafone-os vagyok és ilyen telot szeretnék venni, de még a régi simem van ami már lassan 5-6 éves, és mennyiéert és hogyan tudok micro simet igényelni, valakinek erről tapasztalat?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #36846 üzenetére
Jó érvek.
-
atillaahun
veterán
Csak érdekességképpen írtam múlt héten az SMS Backup+ fejlesztőjének, hogy mikor szándékozik 4.4-es támogatást készíteni, hogy visszaállíthatóak legyenek az SMS-ek, de azóta is baszott válaszolni, úgyhogy valószínűleg nem mostanában. ... egy-két kivételtől eltekintve ezért nem veszek én programokat a Play-en, a legtöbb app támogatása pont olyan hulladék mint magáé az Android-é.
-
Styleair
aktív tag
Hát igen, kivéve az SMSek, de az megvan máshol!
Este lehet megcsinálom.Google naptárban van olyan funkció, hogy visszaállítás, mint a címtárnál?
Illetve ha valamik törölve lettek a naptárból, akkor azt miért nem tudom ugyanabból a fájlból visszaimportálni? Nem enged, csak alternatív naptárba engedi. -
mtcob
senior tag
válasz
Styleair #36842 üzenetére
Hát ha biztosra mész igen
máskülönben könnyen lehet hogy lassú/bugos rendszert kapsz...
Egyébként google le tudja szinkronizálni a névjegyeket, play store automatikusan letölti az appokat annyiben a KitKat első indításakor megadod a google accountodat, képeket fel lehet tölteni google drive ba.....szóval kb mindent le tudsz szinkronizálni a google cuccokkat -
Styleair
aktív tag
Köszi mindenkinek a választ.
Kicsit ú, mert most rendeztem be a cuccokat. Akkor mindenképp reset 4.4. előtt?
-
mtcob
senior tag
válasz
Styleair #36838 üzenetére
Frissítsd, jobb lett mint a 4.3
Ami viszont fontos, hogy előtte csinálj egy teljes visszállítást (factory reset), mert ezt kihagyva valóban lehetnek bugok a rendszerben....szóval névjegyeket, sms-eket, képeket, zenéket mentsd át pl gépre, nyomj egy factory resetet, majd utána frissíts
-
Styleair
aktív tag
Tegnap ugye megvettem a telefont. Nagyon tetszik. Persze mindig van kérdésem.
Le is frissült 4.3-ra, és most kínálná az újabb frissítést, de hezitálok.
Olvasom, amiket írtok, hogy több hibája is van a 4.4-nek (persze a felét sem értem amit mondtok).
Telepítsem? Maradjon a 4.3?Én sima felhasználó vagyok hozzátok képest. Elnézést a számotokra unalmas kérdések miatt.
-
törölt tag
-
Damage401
senior tag
Megnéztem Dalvik alatt mit produkál, nagyon érdekes, meg vagyok elégedve vele:
Mit használtam
Kijelző használatEbben volt 1 órás Adventure Town játék, és 1 óra 10 perc Banane Joe YT filmnézés Wifin keresztül.
Stock, rootolatlan rendszer. Amit a Google kitolt magából
-
törölt tag
Néhány napon belül itt a 4.4.1. Legalábbis N5-re, reméljük a miénkre is.
-
zsocy
őstag
válasz
orrlyuk #36800 üzenetére
Ennyiért tényleg érdekes lehet ez a QI töltő!
Azt meg tudod mondani/nézni hogy csak usb-ről hajlandó menni, vagy mondjuk a nexus gyári töltőt (220v fali to USB) beledugva is töltene?
Az éjjeli szekrényem környékén van konnektor, de nincs usb, viszont éjszakára pont jó lenne így tölteni a telót szerintem. -
Grande Ale
őstag
A képernyő videó rögzítés hogyan működik?
-
Hitch
senior tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
trance89 #36813 üzenetére
Negatív.
Nálam alapból be van kapcsolva a helymeghatározás (energiatakarékos módban), de nem adja ki a pizza szóra a találatokat. Ugyanez van, ha a 3 lehetőség közül a másik kettőt állítom be itt a helymeghatározás alatt.
A Google+ felületen (telón) pedig egy szűk csoportnak van engedélyezve az, hogy lássák a pontos helyzetemet. Nem fogok azzal kísérletezgetni, hogy nyilvánosra állítva működik -e a dolog a tárcsázóban vagy sem...
Az pedig, hogy angolra állítva a telefon nyelvét egyből működik a dolog (tehát a tárcsázóba írt pizza szóra ott vannak a találatok), azt mutatja, hogy ezt nem lehet aktiválni pusztán a helymeghatározás aktiválásával.
-
Grande Ale
őstag
Letöltöttem az android toolkitet, ez ránézésre teljesen olyan, mint a Galaxy Nexus toolkit. Akkor ezzel majd tudom feltenni az eredeti romot, ha kijön az új, igaz? Legalábbis GNexen mindig így csináltam.
-
Grande Ale
őstag
válasz
adamfriday #36814 üzenetére
Nálam sem megy... Angolra állítva jó.
-
trance89
őstag
válasz
Medellin23 #36739 üzenetére
nálam amíg ki volt kapcsolva a Location a redőny alatt addig nekem se működött, a bekapcslás után viszont tökmindegy milyen nyelvre állítom megy
-
RootRulez
félisten
válasz
petipetya #36797 üzenetére
Gyári recovery-t hogy lehet a legegyszerűbben visszarakni, akkor a Root is eltűnik és a BL is bezárul?
Korábban a Nexus Root Toolkittel nyitottam/rootoltam, gondolom azzal gond nélkül megy majd a visszazárás is, ha szükség lesz rá...
Bár a Custom Recovery-t a már rootolt telóra a ROM Manager alkalmazással telepítettem, azt nem elég valahogy visszatelepíteni? (bár a ROM managerben nemláttam olyan opciót)
-
cirx
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #36784 üzenetére
sajnos nekem is ez a bajom! emailek, névjegyek, emlékeztetők, naptárbejegyzések, mind az (Zimbra) exchange szerverről jön. tulajdonképpen 40%át nem tudja teljesíteni a telefon abból amire használom!
de talán a 4.4.1, remélem nem kell sokat várni, és nem lesz benne még egy nagyobb bug!ui: egyébként a K9 nálam sem ok!
-
kaft001
csendes tag
válasz
Grande Ale #36806 üzenetére
Windows eszközkezelőben töröld az ADB nexus drivert, majd húzd le a telefont a gépről és dugd vissza. Hagyd, hogy újra rakja a drivert és ennyi.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Tibro5 #36803 üzenetére
ohhh... ha megjön, pár szót te is bedobhatnál a közösbe. Aliéktól még nem mertem semmit rendelni, pedig az ott valóban igazi mesevilág...
alapvetően egyre elkeserítőbb, ahogyan a Posta rászáll a kínai küldeményekre. 1-2 éve még bizton lehetett a 2 hétre számítani, most meg mi megy... Volt, hogy egy m4/3 átalakítóm (150 gr festett alumínium, kb. 1500 forint értékben) 1 hónapig jött, mégis, mi a fenét gondoltak, mi lehet benne?
-
Senki nem járt még úgy, hogy nem tud usb-n nem látja a telót a pc? Érdekes, hogy root stb minden ment, de mikor másolni akarok mtp módban, akkor nem látja a gépem. Ptp módban viszont látja. Szerintetek mi a fene lehet? Miui-nél is ugyanez volt a gondom, most 4.4-en is megmaradt.
(#36805) Benex: be van pipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...