- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
eladogeppc #35392 üzenetére
Évekig SAMOLEDet használtam, el sem tudtam képzelni nélküle az életemet, de a Nexus sebessége teljesen elfeledtette velem. Az igazság az, hogy számomra a legszebb kijelző mára za LG True HD IPS-e, az valami fantasztikus.
Szóval az említett telefonokon ne vacilálj, fogd a Nexus4-et, ha elérhető, hihetetlen milyen minőségbeli különbséget nyújt a többi gyártó akár még erősebb csúcsgépeivel szemben is.
-
Nazara
őstag
válasz
z123456789 #34752 üzenetére
Úgy emlékszem külön opció nincs rá, viszont ha widgeteket pakolsz ki és az adott oldalra már nem fér, akkor ad egy újat, és igy tovább.
Egyébként tedd fel helyette a GEL-t, az előbb linkelték ez az eredeti.
-
Nazara
őstag
válasz
zezoka #34058 üzenetére
Google-fiókhoz vannak rendelve a fizetős appjaid is, tehát ugyanúgy le tudod tölteni őket a Playből. Csak nyilván mondjuk a játékokban nem lesznek meg a haladásaid, kezdheted előről.
(#34059) Criton: fentebb említette valaki, hogy a Google tiltota le ezt a fajta szinkront.
-
Nazara
őstag
válasz
Criton #33215 üzenetére
Elvileg pont ez az ART lényege, idézet a mobilaréna cikkből: "mivel Dalvik futás idejű fordítása (just in time, azaz JIT) helyett az alkalmazások a telepítés során fordulnak gépi kódra (ahead of time, azaz AOT), azaz nem használat közben, hanem installáláskor készül belőlük futtatható állomány. Ezáltal viszont nő az alkalmazások mérete, illetve a telepítési idő is hosszabb lesz."
-
Nazara
őstag
Sziasztok,
Egy hónapja használom a Nexusomat, de most szeretnék segitséget kérni. A végső cél a KitKat lenne, de egyelőre azzal is megelégednék, hogyha teljesen gyári állapotba kerülne a telóm, mert szerintem most nem abban van.
Ezt lehet tudni a rendszerről, valamint néha feldobja, hogy egy 1.8 mb-os frissitést kiván telepiteni, de mikor leokézom, akkor belép recovery-be (CWM Recovery v6.0.1.9), és hibával leáll.
Super Su telepitve van, de nincs root jogosultsága.
A gondom igazán az, hogy nem én vagyok az első tulaj, az eladója ilyen állapotban hagyta rám, ez normális?
Szerk:
Ja még: a bekapcsolásnál a kis lakat nyitva van, ez opened-bootloadert jelez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged