Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nando36
tag
válasz Nando36 #24744 üzenetére
Hogyan lehet letörölni a SD-n lévő data mappából a swiftkey könyvtárat? Azt hiszem az a baj, hogy az egész írásvédett, vagy valami blokkolja.
Uninstalltam is már meg reboot, de akkor sem lehet letörölni.Azért kérdezem, mert találtam egy olyan megoldást, hogy a trial verziónál lehet a nyelvi csomagot frissíteni és azt át lehet másolni a rendes mappába. De sajnos a rendes mappába nem enged írni. Pedig rootolt a teló, fájlkezelő is megkapta a szükséges jogokat...
-
törölt tag
3DMark/AnTuTu nálam csak 1.8-on ment, hiába próbáltam hűvösen tartani a telefont. Quadrant viszont szépen fut 1.9-en is. A mindennapi használat során a 192-1836 stabilnak bizonyul interactive mellett és 533 ondemand GPU-val.
CPU: Performance (1.8-1.9)
GPU: Performance (533)
Deadline (2048)
Fsync: OFF
Throttle: OFF
Quadrant alatt Developer options / Force GPU rendering: ONVsync cheat-t nem használok (build.prop mod).
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem teljesen Nexus 4-hez kapcsolódik, de nem tudjátok, hogy miért nem lehet Facebookkal névjegyeket szinkronizálni? Régebben a FB beállitási közt volt egy olyan, hogy a meglévő névjegyeket, vagy minden névjegyet szinkronizáljon-e vagy egyáltalán ne. Ilyen lehetőség a legújabb verzióban nincsen, viszont a beállitásokban a fiókok alatt ugyanúgy van Facebook és azon belül címtár szinkronizálás de hiába van bepipálva a névjegyzékben a Facebook fiókot kiválaztva 0 kontakt van így nem tudok őket össze se rendelni.
Haxsyncet használok mellette amivel letöltöm a nagyfelbontású képeket a névjegyekhez, de a Facebookkal is össze volt lőve korábban mert a Haxsync nem szedett le minden infót. (pl. mail cim...) Ezért lenne fontos.
Van valaki tippje erre? Köszi!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
madoxx
aktív tag
120k most akcióban a 16-os N4 MM-ban.
-
dogi01
aktív tag
Kellene nekem egy jó kernel cm alá. Akku a fő szempont. Sima CM és Franco-val nem vagyok megelégedve. Mit próbáljak ki?
-
galaxy07
tag
Sziasztok! Lenne itt egy kis (ÓRIÁSI) problémám a nexus 4-el. Ilyet még előtte soha nm produkált.
Hívás közben ha elveszem a fülemtől a telefont nm kapcsol be a kijelző megpróbálom a a billentyűzár gombbal feloldani arra sem reagál
Mi lehet a gond? egy hét múlva elutazom külföldre majd egy évre, szerintem egy hét alatt nm járja meg a szervizt. Van valami ötletetek?
jaaa a telefonon full stock 4.3 android van.S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S S.O.S
...
-
Viper26
nagyúr
Jut eszembe..mindenkinél ferde a jack csatlakozó?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
dombila
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Ma megrendeltem a Nexus 4-et fehér kivitelben, remélem jövő hétre ideér. : ) Milyen tokot ajánlanátok rá? Nekem Wave 3-mon egy S-Line fekete tok van, ilyet lehet kapni Nexus 4-re?
[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
válasz David3 #24832 üzenetére
Az első tokok egyike volt talán az S-Line, így én is ezt rendeltem de azóta vannak jobbak. Érdemes egy kicsit nézelődni a neten, hátha van olyan ami jobban bejön.
De ha már úton van és nincs fóliád ezt ajánlom. Az eddigi olcsó kategóriás fóliák közül nekem ez jött be a legjobban. -
Bone123
HÁZIGAZDA
A YooBao töltőre rákötve a teló konkrétan ezt a zizegést adja ki (egyébként nem túl hangosan, 30-40cm-nél távolabbról nem hallatszik), a telefon felvétele:
http://picosong.com/yN24/
Ez sztem elég para... másnak nem produkál ilyet, ha a telefon hátlapját a füléhez emeli?
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz Bone123 #24836 üzenetére
Töltésnél fizikai folyamatok zajlanak le, akár milyen furcsa, töltődik az aksi. Ez néha egy apró zajjal, esetleg hőleadással járhat, nekem is hasonló zajt ad ki, ha közelről hallgatom.
Milyen közelről készült a felvétel? Mennyi áramot ad le egyszerre a töltő?
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Slukkica
őstag
Mai nap megint egy új verzió jelent meg
JLS36G (4.3_r3.1)
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
törölt tag
-
Tibro5
senior tag
válasz Viper26 #24826 üzenetére
Ma próbáltam először headsetet használni az N4-hez, de sajnos nem akar működni
Egy nokia asha 302 szabványos headsetjét próbáltam bedugni, de ahogy tárcsázni kezdek olyan mintha egyből megszakítaná a hívást és felugrik a Google Now hangfelismerős alkalmazás. Más is találkozott ilyen problémával? Spéci csatlakozó kell? Vagy csak nem sikerült rendesen bedugni emiatt a ferdén vágott jack aljzat miatt? Elég fontos lenne a headset, segítsetek -
mcsabi84
senior tag
-
FearTomi
őstag
válasz Tibro5 #24841 üzenetére
Valószínüleg azért, mert ugyan szabványos jack, viszont van különbség azon belül is. A Nokia, meg a SonyEricsson is OMTP jacket használt, de áttértek a Nexus 4-nél használt CTIA jackhez, mert az utóbbi az elterjetebb. Az olyan gyártók használnak még OMTP jacket mint az Apple, ami azt akarja, hogy a vevő náluk vegye meg csilliárdokért a headsetet és ne tudja esetleg pótolni valami olcsóbbal
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz pepe091 #24838 üzenetére
Más teló nem produkálja a YooBaóra kötve. Valamennyi zajt nagyon közelről nyilván minden készülék kiad (nagyon, nagyon halkan a fülem mellett a gyárira rádugva is), de YooBaóval 30-40cm-ről egyértelműen hallhatóan ciripel a Nexus 4.
A Cube elvileg 1A-t ad le és a telefon képes lenne leszabályozni is, ha mondjuk többet is tudna, de ugye a fali 1.2A-s, mégsem ciripel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok! Ha minden jól megy, elvileg ma este én is csatlakozom a klubhoz.
Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest