Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
Az Ncry és a Nexus root toolkit is egy rakás sz@r!!!! 2órát küzdöttem, hogy a gyári romot visszarakjam egyik sem tudta megcsinálni, holott klappolt minden!! Elővettem a jól bevált nexus 4 toolkit-et ami még nem is ismeri a 4.3-at és simán megcsinálta!! (Nem is értem mit kinlódok ilyen idióta programokkal.... )
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
válasz kovadika #24048 üzenetére
Én Haxsync-et használok a Facebook kontaktok és a Facebook események/születésnapok szinkronizálására, szerintem az a legjobb.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
heidrich
senior tag
-
zsoltiz
aktív tag
válasz rankesz #24040 üzenetére
"tavaly decemberben 105 környékén lehetett behozatni kintről."
Nem akarok beleszólni ebbe a nyerészkedős vitába, de én máshogy emlékszem az árakra...
Tavaly november közepén kezdték árulni, akkor jelent meg a google play-en, de 1-2 napon belül el is fogyott. Onnantól pár kisebb készletet leszámítva 2013 január végéig gyakorlatilag nem lehetett kapni a play-en. Volt néhány kisebb készlet, de mindig azonnal el is fogyott. Emlékszem még külön appom is volt a telefonomon, ami jelzett, ha valamelyik (usa, német, angol) play-en éppen megjelent. Aki nagynehezen szerzett ezekből, az egyből felrakta az usa/német ebay-re, mert mivel hiánycikk volt, nagyon sok pénzt megadtak érte az emberek (600 euro környékéig is felmentek az árak).
Ebben az időben itthon sem nagyon volt sehol, pláne nem 105-ért. Legközelebb január végén lett belőle stabilan készlet a google play-en (én is akkor tudtam megvetetni usában élő rokonnal), és akkor jelent meg a telenornál is.
-
FőDudu
veterán
Call recorder?
1.3.2 volt eddig - a JWR66Y update ota csak az en hangomat rogziti - es nagyon halkan a hivott fel hangjat.
Mukodik valakinek? Erdemes frissiteni 1.4.5-re?FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz zsoltiz #24057 üzenetére
Marcius kozepen volt kb 5 darab 16 gigas telefonom - hivatalos kulfoldi garival amit az LG magyarorszag nem fogad el. 100K-ert nem kellett szinte senkinek.
Vegul 2 forumtars vett beloluk, a tobbit itt kulfoldon adtam el.
Pedig full hivatalos telefonok, garijeggyel, stb...FőDudu
-
wttfw
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes megvárni már az 5-öt?
Illetve valaki írta hogy 75k körül már lehet kapni, ezt mégis hol? 85 volt a legolcsóbb amit láttam. -
joebacsi4
tag
Nekem nagy szerencsem volt mert a telenornal 45-t kaptam meg
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz zsoltiz #24057 üzenetére
Nem mondtatok ellent egymásnak. Be lehetett hozatni külföldről, annak akinek szerencséje volt és tudott rendelni, illetve szállított neki a Googe. Január 20 után volt stabilan valóban. Reméljük az N5 esetében tanultak ebből és felkészülnek a várható sikerre.
Feel Good Inc.
-
Worlon83
aktív tag
válasz Integra #24068 üzenetére
Én eBayen nézegettem tavasszal, mivel G Play ugye ide nem szállít, ott a kezdő ára volt 400 dollár újonnan, licites módon, de a Buy now aukciók inkább 500-600 dolcsi körül voltak. És fogyott is nekik...
Ekkor G Playen volt 349 dolcsi.
És persze volt aki nagyon elvadultan még többet akart érte.
Én itthon, 1 hónapos használtan, bolti garival, számlával!! vettem 79-t még tavasszal.[ Szerkesztve ]
-
joebacsi4
tag
nem erzem rablancnak, ha nem veszek telot, akkor is jon a szamla, szoval ezek az ervek nalam nem igazan jonnek be.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz FőDudu #24061 üzenetére
Dudu, te hogy kerülsz ide a hwsw autós topikból
A témánál maradva: mint mondtam a tavaly novemberi megjelenés és idén január között volt nagyon nehéz beszerezni. Január végétől már dömping volt, mindenhol lehetett kapni. Tehát hogy március közepén volt 5db-od az már nem volt nagy kunszt
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Bárki le tudja menteni Budapestet az új Mapsszel? Gingerbreaden persze megy, kis négyzetet mozgatom amíg nem engedi, újon sehogy se találok olyan területet - kopírozva a nagyítást és pozíciót a régihez képest sem - amivel sikerül.
-
lacex
tag
Ennek csak a fizetős változatában van az ami nekem kéne nem?
Nem vártam semmit, mégis csalódtam.
-
MODERÁTOR
Ha válaszolsz valakinek, vagy valamilyen témára, használd a válasz gombot, mert így nehezebb kikeresgetni, hogy mégis mire válaszoltál..
Igen, csak a fizetősben lehet a facebook-ot hozzáadni, de 500 Ft körül mozog, annyit simán megér, mert nagyon hasznos app.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Na. 16-os is elfogyott, lecsúsztam a témáról!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
zola-
őstag
Na melyik az erdeti szín? 2db nexus4-em van jelenleg. Mind a kettő új szériás. 2013.májusi és 2013. júniusi. Itt a képeken is látszik, de élőben sokkal látványosabb!!! Az egyiknek sokkal sárgább a kijelzője, de nem foltokban hanem úgy egészében. Ugyanaz a rom van rajta, ugyanazokkal a beállításokkal.
-
MODERÁTOR
válasz forintuser #24085 üzenetére
És ugyan ilyen áron? 250€? Van kint ismerős, és jövő héten pont jönne haza!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
törölt tag
Nos, sikerült a toolkit és egy letöltött factory image segítségével újrahúzni a telefont, most úgy tűnik megy minden jó, visszajött a 16GB tárhelyem. Egy dolog van, ami zavar, hogy recovery-be belépve (gyári) csak egy piros felkiáltójel fogad a droid felett, mintha nem lenne recovery vagy nem működne... nem értem egészen, pedig azt is a gyári image-ből tettem fel.
A másik meg a Helium backup teljesen haszontalan, akármennyire is teszik az agyukat: hiába írta a support nekem, hogy használjam a PC-re letöltést meg onnan visszaállítást, mert ugyan maga a folyamat gond nélkül lefut, de kb nulla eredménnyel, csak a messages tartalmát állította vissza, semmilyen 3rd party cuccot nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest