Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Led lámpa a zárképernyőre. Persze nem az eredetit cseréltem le erre, nehogy véletlenül bekapcsoljam. A balra lévő zárképernyőre tettem, így telefon zsebből kivesz, jobbra swipe és ott a zseblámpa.
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz z123456789 #24690 üzenetére
A Trickster MOD egy olyan app (a több közül), amiben a custom kernel okozta extra funkciók vezérelhetőek. Lehet hogy stock ROM esetén lesz némi állítási lehetőség, de ez valószínűleg gyári menüből is elérhető, tehát előnyre nem tennél szert vele. Stock ROM-t pár órát használtam, így arról sajnos nincs információm, hogy ott miket lehet állítani.
-
assemble
addikt
Nem hiszem hogy konkretan teged vagy mast leidiotaztam volna. Nem szoktam szemelyeskedni. Regota hasznalom a forumot, tisztaban vagyok a szabalyokkal, etikettel.
A te kezdted dolgot ugy ertettem, hogy legutobb amikor lattam te dobtad be. Viszont nem kovetem mindig ezt a temat, ha azt megelozoen valaki mas is bedobta a temat, akkor persze mondhatjuk hogy tenyleg mas kezdte, es ebben az esetben elnezest is kerek.
Ugyanakkor innen is latszik, hogy erdemes utanajarni a dolgok hitelessegenek mielott azt tovabbterjesztjuk, mert gyorsan el tud terjedni a hulyeseg is...
-
kovadika
őstag
Beállítások-adathasználat-háttéradatok korlátozása
Ezt érdemes bekapcsolni? Van valamilyen hátránya? Nincs szükségem arra, hogy a folyamatok frissüljenek-fussanak a háttérben. 100mb mobilnetem van, ezért szeretném a minimumra venni a használatot. Nem gyakran használom a 3G-t, de jó lenne, ha kitartana.
-
törölt tag
válasz z123456789 #24705 üzenetére
CPU / GPU-t kizart, hogy vezerelj stock ROM-al. Esetleg governor / scheduler szuk keretek kozott.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Tényleg nem támogatott az USB OTG, csak külső tápos y kábellel, speckó kernellel? Ha ez tényleg így van akkor eléggé szíven ütött a dolog...
-
Sztbeni
őstag
a Nexus 4-ben van olyan mód, hogy csak a 3G hálón legyen, ne lépjen át 2G-re?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
MODERÁTOR
Mobilhálózatok alatt keresd a Hálózati módot. GSM/WCDMA, csak GSM vagy csak WCDMA. Utóbbi kell neked!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
janosibaja
őstag
Szia, rootolt a Nexusom. Merre találom ezt a szervizmenüt?
Szerinted Budapesten ma érzékelhetően ki lehet használni az LTE-t? Érdemes aktiválni?Míg írtam, jött néhány hozzászólás. Ezek szerint fölösleges bekapcsolni. Azért kérdezném, merre van ez a szervizmenü?
[ Szerkesztve ]
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A YooBao 7800-at rákötve a telefonom halk ciripelő hangot ad ki (feloldott állapotban erősebb), mintha az áramleadás problémás volna, gyorsan le is húztam. Más is tapasztalta ezt?
[ Szerkesztve ]
-
Worlon83
aktív tag
olvasnivaló
[Megalakult_a_cyanogen_inc] -
-
veterán
hivatalosan is beléptem ma végre megjött a bébi
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
heidrich
senior tag
válasz C.Brigante #24737 üzenetére
lol
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
veterán
tokban lesz
szerk: bár a csomagolásban is meg lehet törni a kitkat-ot.. na mind1.
[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
mcsabi84
senior tag
A hivatalos facebook oldal szerint nem repedni fog a 4.4-esnél, max besárgul a kijelző és zörögni fog a kamera, ha túl gyorsan teszik fel.
-
Nando36
tag
Használja valaki a swiftkey nevű progit? Nexusomon nem akarja letölteni valamiért a nyelvi csomagokat
-
-
zsocy
őstag
válasz Nando36 #24744 üzenetére
Szia,
Én is új tulaj vagyok, ma kaptam meg a telót. Szép és jó eddig.
A swiftkey volt az egyik első app amit felraktam, gond nélkül leszedte a magyar nyelvet, azóta is használja.
Nem hiszem hogy az SD bármi gondot okozna, alapból semmi sem települ egyből SD-re, csak ha te kiválasztod. Már ha van SD, ami itt nincs. -
gulb
senior tag
Nah sracok lattam ma az Ios7 egy 4s telefonon..szomoru latvany volt..totalis semmi amit csinaltak az applenel. Azert sajnalatos hogy ennyire uniformizalt rendszer mennyire bejon egy oriasi tomegnek.
-
z123456789
addikt
A dlna-s dolog hogyan működik N4-en?Csak mert van egy erre alkalmas TV-m, de nem jövök rá.
Van olyan az N4 menüjében hogy vezeték nélküli kijelző, de ha arra rámegyek, nem találja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest