- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
#17382-re valaki valami hasznos tippet? Megköszönném.
-
válasz
ravebp #17391 üzenetére
készséggel elolvastam volna bármilyen linkelt írást, cikket, statisztikát...stb azon állításodról, hogy az lg Épp csak most lépett elő a 3. legnagyobb gyártónak a világon, de hiába kérte más is, meg hiába kérdeztem, hogy miben, nem támasztottad alá semmivel, szóval pláne marad a korábbi álláspontom...
-
defy456
aktív tag
Valaki hiányolta a nagyon vékony [tokot], azt hiszem pont ebben a vastagságban:
-
pcnet
addikt
Időjárás frissítés feloldásra nincs véletlenül bekapcsolva?
-
TomPack
őstag
Meg tudná valaki mondani, hogy a kijelző feloldásakor miért keres rendszeresen gps-jelet a teló egy pillanatra?
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #17389 üzenetére
Kérhetek linket? Mert itt csak a 7.0 van: [link]
-
C.Brigante
veterán
berágtam, h nem akart még az istennek sem ápdételni a gmaps, uh feltettem én a 7.0.1-et, keci szép és kézreálló lett. tetszik.
-
tybsen
addikt
Sracok, mitol lehet az, hogy tegnap es ma is jelez a telefon a beallitott ertesitesi hangon, majd amikor megnezem, hogy mi az, nem mutat semmilyen ertesitest.
En facebook-ra gyanakszom, mert laptopon is be vagyok jelentkezve, ugyanakkor az ertesitesi hang lejatszasanak idopontjaban nem beszelgettem senkivel. Kb 10 perce beszeltem 2 ismerossel, amit jelzett is a telefon hanggal es a kijelzon megjeleno ertesitessel illetve a laptopon is jelzett. Ott folytattam a beszelgetest es a telefon - ahogy az lenni is szokott - nem jelzett tovabb, erzekelve, hogy laptopon irogatok.
Szoval mi lehet ez, hogy jelez, de megnezve a kijelzot semmilyen ertesitest nem lehet latni? Volt mar valakinek ilyesmi?
Szerk: e-mail vagy ilyesmi nem lehet, mert a szinkronizalas le van veve. Tehat whatsapp/viber/stb lehetne, de ezeknel nem latok uj uzenetet. Ezert gyanakszom a fb-ra.
Szerk2: az is lehet, hogy hallucinalok
-
DMG
senior tag
Egy kis segítség kéne, most vettem rá magam, hogy root-oljam a telefont és feltegyek rá egy főzött romot.
Fel is ment rá a PA szépen, viszont az antutun kívül minden teszt gyengébben szerepel ami kicsit bosszant. A kérdés, hogy erre lehet külön kernelt rakni? IR felmegy erre?
Azt vettem észre, hogy a facebook üzeneteimet nem jelzi, pedig be van állítva az értesítés, valami ötlet esetleg?
Köszi!
-
gilfoyle
őstag
válasz
forintuser #17379 üzenetére
Lehet... Rég volt h CM-et használtam. Lehet én is feltettem a gapps-ot...
-
trance89
őstag
válasz
gilfoyle #17378 üzenetére
ne írj már marhaságokat, CM-ben akkor lesz play ha felteszed a gapps-ot, a sima play apk feltelepítése sem elég mert a többi google services is kell a play működéséhez amit csak a gapps tartalmaz
a google cuccokat pedig nem véletlenül hagyták ki a CM-ből, a google kérésére nem található meg alapból az összes hivatalos CM romban, külön viszont bármikor telepíthető a gapps csomag -
gilfoyle
őstag
válasz
forintuser #17377 üzenetére
CM-ben van play.
Szerk: vagyis úgy emlékszem... Én pléjből telepítettem gmailt, térképet meg amit akartam. Még örültem is, hogy nem kell mindent felrakni, csak amit én akarok.
-
trance89
őstag
válasz
Scooter74 #17374 üzenetére
http://goo.im/gapps
a táblázatban pedig a legfelső -
Scooter74
őstag
Sziasztok. Valaki a gaps-hoz egy linket nem tudna nekem adni. Kiprobálnám a cm-t.
-
trance89
őstag
-
törölt tag
Sziasztok, a múltkor csináltam egy nandroid mentés az egyik cm romrol cwm el azt szeretném megkerdezni hogy ha törölni szeretném hol találom meg mert es file expolerrel nem találom. köszi
-
trance89
őstag
válasz
mgTerminator #17367 üzenetére
mi az már ennyire unják a pofádat a gnex topicban? vagy csak kell egy másik hely?
-
-
Worlon83
aktív tag
válasz
tomi5244 #17355 üzenetére
Rosszul látod.
Ami lefelé nyílik annál tényleg semmibe se telik tokot kinyitni, ami oldalra nyílik annál "több" idő.
De így is kb. 1 másodperc. Nem hinném, hogy ezen múlna a hívás sikeressége. Amúgy sem gyorsasági verseny.nekem Nilkin tokom van, nagyon szeretem (oldalra nyílik), mivel a telefont elfektetett állapotban is megtartja szögben, így lehet videózni, sőt játéknál is így sokkal kényelmesebben lehet fogni.
És ez a tok a telefon méretét szintén nem is befolyásolja. -
tybsen
addikt
válasz
tomi5244 #17350 üzenetére
Szerintem felesleges egy ilyen tok, eséstől nem véd. Én az egyszerű szilikontokokat szeretem. Ha pedig nem kell védelem, könnyen le lehet szedni és kész. Vettem többet különböző színekben, 1,50 EUR volt darabja, jó minőség, és néha átcserélem attól függően, hogy milyen kedvem van. Olyan érzés, mintha új telefonom lenne
jól tapad ha leteszem valahova, autó ülésére vagy műszerfalra téve sem csúszkál. És tényleg véd. De ez csak az én véleményem, mindenkinek más a praktikus, én sokat sportolok, nálam talán ezért fontosabb a védelem, mint a vékonyság. Egyébként a ringke és a krusell csinálja a legszebb tokokat szerintem is.
-
tomi5244
őstag
válasz
C.Brigante #17351 üzenetére
Sok tokkal az a baj, hogy a képernyő feloldó gombot nehéz benyomni. Igazából a szifonnak van az ozaki 0.3 mm-es tokja. De a nexusnak elég nagy a felülete - méretéből adódóan - szerintem van egy határ ami alá már nem tudnak menni a gyártók.
Innen nézve ez egy elég vékony tok és a feloldó gomb is elérhető, tetszik!
-
tomi5244
őstag
Szerintem meg találtam a tökéletes tokot!
Nem igazán növeli a telefon méretét (0,8 mm) és emészthető az ára is! Valaki rendelt már ilyet, vagy ehhez hasonlót?
-
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #17342 üzenetére
Nem kell azt csábítani, odaeszi a rosseb magától is, ma is beböfögött.. Dehogy csábítom, Óvjon tőle Isten , cross my fingers azonnal...
Aggregátor: Érdemes a szintén felbolydult S3-S4,Note2 topikot is figyelemmel kísérned, néhányan már gyűjtik is mint kuriózumot áldatlan tevékenységének nyomait.
C.Brigante: Nekem gyanús, hogy ez az agyhalott sütemény is Artu lehet, egyrészt, mert a kitiltása még él, másrészről szerintem normál esetben ennyire hülye ember nincs, ez mesterséges unintelligencia.
korpicschess: Igaz! Azellen nem véd!!
-
-
C.Brigante
veterán
franc tudja, sztem ez nem az a telefon aminek a hátulját el kellene takarni ilyen gagyi karbonsággal.... de tiszteletben tartom, h neked tetszik, az a lényeg!
(#17341) Gizmo94 az mint verda az S2-be, pittel rotolás legendás volt... de még mindig azt mondom, R2 volt verda mester
-
Gizmo94
veterán
válasz
RigoJancsi #17331 üzenetére
Ájjájjájjáááj... Ennek a topiknak is annyi, R.I.P. nexus4 topik, kezdődhet a hajtépés itt is...
Harveresen ramolni nem jó notot, nexust, s4-et pláne nem, sőt, rossz, ne tedd. Ezeket pittel kell rotolni, akkor lesznek jók. Inkább szifont vegyél csakugyan, mert az harveresen a legjobb. Ramolni is lehet, de csak ájtyúnzal, ha dzsélbrékeled. Az neked menni fog, mint a tájbrék is, ami veled született, nem lesz gond. Szifon a te telefonod! -
Endless
aktív tag
válasz
Harveresen ez is túl nagy lesz neked. Próbálgasd még a Note 2-őt szerintem meg fogod azt szokni csak idő kell.
-
migabi24
nagyúr
válasz
forintuser #17332 üzenetére
+1 iphone a király, ne elégedj meg holmi nóta 2-vel, azt nem kell állandóan rámolni, hogy jó legyen
-
forintuser
őstag
válasz
János.Amít írtál, èrtelmetlen.
Az Apple telefon szàzszor jobb.Nem akarod kipróbálni? Ha már nem akarsz "Ramolni"..
-
Paca2
senior tag
jelenleg:
akku 53%-on 1 nap 11 óra akkuhasználat után
ebből képernyő 2 óra 34 perc
éjjel repülőgép-mód
amúgy folyamatos wifi és szinkronizáció, 2g,franco kernel akku kímélő módban (smooth megmarad)
-
Horovic
aktív tag
válasz
C.Brigante #17301 üzenetére
Légyszíves megírnád,hogy mennyiért adod a hátlapi fóliát. Köszi!
-
válasz
Worlon83 #17322 üzenetére
igen (nexus s és galaxy nexus), de azóta sokat változtak a dolgok minden oldalon, meg ahogy olvasni több helyen is, az lg sem úgy áll hozzá, de majd kiderül...
trance89; összetett dolog ez, aránylagos olcsóság, jó ár/érték arány, szolgáltatónál is függetlenség...stb, arra viszont semmi garancia, hogy a következő széria is sikeres lesz, ha az előző az, pláne csak azért, mert azonos marad a gyártó, de majd kiderül a későbbiekben.
lesznek esetleges befolyásoló tényezők, például a csúcstelefonok jönnek majd ki hivatalos google verzióban, csupasz firmware verzióval. -
trance89
őstag
Már csak azért is nagy eséllyel az LG lesz a gyártó mert a Nexus széria messze nem ért el olyan sikereket a korábbi modelljeivel összesen mint egyedül a N4 megjelenésével, ez utóbbi sokkal jobban bejött az embereknek mint az elődök, ezért nem is csodálnám ha a Google bármi áron is de leszerződne velük a következő modellre, ezzel mindenki jól járna de főleg a Google
-
az lg nincs kifejezetten abban a helyzetben - legalábbis szerintem -, hogy minden ajánlatot elutasítson, de itt másról is szó van, életszerűtlen(nek tűnik), hogy két egymást követő típust azonos gyártónak adjanak, bár manapság érdekes ületpolitikai szempontok is érvényesülhetnek...
nem olvastam utána, hogy a nexus 4 mennyire jött be az lg szempontjából - saját bevallása szerint -, de én a sony gyártóra gondolnék a következő típusnál, bár a google számára az is szempont lehet, hogy ki mennyiért nyomná ki, és akkor jönnek a rászorulóbb gyártók, nem pedig a sony, samsung...stb. -
SÖ
addikt
Ez legalább annyira hiteles, mint a Motorola. Ja, hogy azt meg sem említik. Én is jobban örülnék a Motorolának, de azt a Google csak a szabadalmaiért vette meg. Igaz az LG meg kijelentette, hogy Google telefont soha, de tudjuk ma nem az számít ki mit mond, hanem ki mit csinál. Októberig még a Nokia is beszállhat
-
SÖ
addikt
Íme a Nexus 5
alig van pereme, nagyon szép. [link]
-
csak állítólag, mert a gyakorlatban nem igaz!
nem fogyaszt többet készenlétben sem, és nem is melegszik jobban, több telefonnal is próbáltam/használom, észrevettem volna, ha úgy lenne, de nem pörgeti annyival jobban a rendszert a gyorsabb letöltési sebesség, mint amennyivel gyorsabban mozognak az adatok, és emiatt rövidebb ideig van kihajtva a rendszer.
nem csak azt kell nézni, hogy gyorsabb a sebesség, egy jó h+ hálón 20 megabit/sec környékén is mértünk már nexus 4 telefonnal is, ahhoz képest már nem szélsőségesen több a kétszeres/háromszoros sebesség, ráadásul más/jobb technológia, szóval felesleges is csak a sebesség alapján hasonlítgatni a rendszer hatásfokát, illetve az akkumulátoros igénybevételt csak adott szempontból, pláne egy erős hardverű telefon esetén, ahol még a 60 megabit/sec sebességű lte forgalom sem jelent komoly terhelést. -
SÖ
addikt
Igaz, hogy nem nyúzza, de rövidebb ideig magasabb számítási teljesítményt, nagyobb áramot kíván, jobban melegszik. LTE hálózaton még standby állapotban is többet fogyaszt állítólag. A teljesítménynek ára van. Viszont az LTE képes - papíron - hifi, vagyis 20-20000kHz-es hangalapú hívásokra, de ezen kívül is nagyon sok potenciál van benne. A mostani csak úttörő megoldások, még az is lehet, hogy a wifi fog győzi adatátvitel terén, és az LTE eltűnik. Ez nagyon nem ugyan az mint a mostani HD hanghívás, mert az csak picit szélesítette a frekvencia tartományt, mélyebb lett. Minek a hifi minőség? Pl. headsethez, autóban, v. bár hol, ahol kihangosításra van lehetőség. Pl. telefonos riportok, hírműsorok, interaktív megoldásokhoz. Telefonok mostani elven működő hangszórója soha nem lesz képes erre.
-
Scooter74
őstag
válasz
bodoraudio #17313 üzenetére
És a gapps-t hol lehet letölteni hozzá?
-
Scooter74
őstag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy slukkica romjához is kell a gapps és a magyar nyelvet tartalmazza e?
-
válasz
dombila #17309 üzenetére
megoldják hamarosan, csak gondolom így (volt) rugalmasabb az átállás, bár eleinte én is írtam, hogy furcsa, amikor átugrik az elérhető legjobb 3g hálóra az lte celláról, ha hívás vagy sms érkezik.
én az adatkapcsolatra írtam a korábbiakat, és ott bizony már most is vannak előnyök, legalábbis a telekom hálózatán csak jókat tudok mondani az lte hálóról, akiknek képes rá a telefonja, és nem jelent többletköltséget, azok miért ne használnák ki a lehetőséget?!?
jó, nem a nexus 4 témában kell ezt feszegetni, mert a telefon nem tudja adott funkciót, de az utód majd igen.GeneraL_XTX; a lefedettség szempontjából kell még várni, bár már most is van olyan terület, ahol korábban nem volt normális 3g háló, most meg már lte adott, és gyanítom, a 3g fejlesztés nem élvez olyan prioritást mint az lte, sőt!
bőven 60 megabit/sec felett tud a telekom hálózata, aránylag jól is haladnak a hálózat bővítésével is, már olyan városokban is elérhető, ahol a térképük még nem is jelzi, illetve olcsóbb kategóriában is jöbbek az lte képes telefonok, már csak olcsósodni kellene kicsit az lte csomagoknak és teljes siker. -
dombila
őstag
Ez a jövő, de még elég "viccesen" működik. Mivel az LTE nem a 2G/3G hálózatot használja, így pl. ha LTE letöltés közben jön egy hívás, amit felveszel, akkor megszakad a letöltés (jobb esetben átkapcsol 3G-re), mert üzemmódot kell váltania a készüléknek GSM-be. Tiszta LTE módban nincs lehetőség hanghívásra/SMS-re, mert nem támogatott. (Tehát megint jön az üzemmódváltás GSM módba) Ugyan már dolgoznak azon, hogy LTE hálózaton VoIP alapú hanghívás működjön, de ehhez a mobilközpontokon még jelentős szoftveres fejlesztéseket kell végrehajtani. Ráadásul elég nehéz megoldani pl. azt, hogy a majdani LTE-VoIP-on indított hívást nagyon gyorsan GSM hívássá alakítsa a készülék ill. a kapcsolódó központ (és ne szakadjon meg a hívás), ha kilép a készülék az LTE lefedettségből.
Szóval az LTE egyelőre csak adatkapcsolatot jelent, a telefon szokásos funkciói GSM-en kell menjenek, de ezek egyszerre nem működnek. -
válasz
dergander #17306 üzenetére
akkor tudnád értékelni, ha ténylegesen használnád, mert a jót könnyű ám megszokni!
gyorsabb, stabilabb, jobb a válaszidő, nem nyúzza olyan sokáig a le- és feltöltéssel az akkumulátort, és még lehetne sorolni...
itt sem véletlenül teszik bele az újabb verzióba az lte képességet, az a jövő! -
dergander
addikt
Már nem azért de mi szükség itt az LTE hálózatra,egyátalán nem érzem hiányát,nekem igyis úgyis jól betölt minden weboldalt tudok skypolni rendesen rajta akkor?
-
Worlon83
aktív tag
Előttem szólók kicsit marhaságot írtak:
Kék: Akkor van kapcsolat google fiókkal, él a szinkronizáció
Szürke: Van wi-fi, sőt akár net is, de Google-fiókkal nincs kapcsolatSzóval abból, hogy szürke, vagy kék csak annyi szűrhető le biztosan, hogy a Szinkronizáció nem megy v. megy. De ennek lehet több oka is, pl. hogy Google oldalán van a bibi.
Ahhoz semmi köze, hogy a wi-fi jel milyen erős, gyenge jel mellett is mehet a szinkronizáció (már ha van net a routeren, wi-fi-n). -
bbalika81
aktív tag
válasz
köszi
gyári hátlap fólia akkor marad még egy ideig, aztán majd kereslek hátlap fólia ügyben, de most akkor nekem is egy előlap fólia kell
-
gery2123
őstag
válasz
Mennyiért adsz egy hátlap fóliát? Ha jó áron akkor érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest