Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Hónap végén lejár a hűségem. Gondoltam bejelentkezek az ügyfelazonosítómmal megnézem, hogy milyen összegekért tudnék telefont váltani! Enyhén szólva is leesett az állam. Ez most komoly???
A nexus 4-et 30 ezerért el tudnám hozni 2 év hűséggel de ez mind semmi ha tarifahűséget is vállalok akkor 0 Ft.-
Nexus 4 - hűségprogramban KépHihetek a szememnek vagy valamit nagyon rosszul látok?! A jelenleg már nemlétező okostarifa 180 tarifacsomagban vagyok. Gondolom valami olyanba tennének most is.
Köszönöm előre is az útbaigazítást!
T -
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak én is az N4-et de hála a drága telenyomornak 1,5-2 hónapot csúszik a dolog. (Semmi kedvezményt nem adnak a lejáró hűségem miatt, régi ügyfelük vagyok már de szarnak a fejemre) Viszont mielőtt megvenném, szeretnék pár dologra választ kapni, örülnék ha kitudnátok segíteni. Jelenlegi telefonom egy Galaxy Ace, mondanom sem kell nagy lesz a változás!
1) Ha a telenortól venném akkor a jövőbeni frissítések terén lennének hátrányaim? Direkt azért venném a nexust mert akkor pár évre nem lenne gondom ezen a téren. Szeretném a Samsungot nagy ívben elkerülni. Meg tetszik a Natív, tiszta android felület is.
2) Vezeték nélküli töltőt ajánljátok? Érdemes rá költeni? Mennyi a töltési ideje?
3) Emlékszik még valaki, hogy mennyiről indult a kezdő ára a Telenornál? Mert én most 94 ért eltudnám hozni S díjcsomaggal. 120-130 körüli árra emlékszem de már nem vagyok benne biztos. Kíváncsi lennék mennyit esett az ára.
4) Ahogy néztem a neten kb minden évben jelent meg eddig Nexus készülik, Ti mire tippelnétek, idén is lesz valami új vagy ennek esetleg egy ránc felvarrott verziója? Inkább csak az árak alakulása miatt kérdezem.
5) Aki esetleg mostanában telenornál vett ilyen készüléket elmesélhetné a tapasztalatait, akár hűség/bónuszprogrammal vagy netán hiteles konstrukció is érdekelne, (ezen része jöhet privátban is). Vasárnap voltam bent náluk de a hölgy azt mondta, hogy korlátozott számban elérhető és lehet 2 hetet is várni kell rá. Nem volt bemutató példány sem. Pedig megnyomkodtam volna.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe
Köszönöm előre is!
T -
tomi5244
őstag
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ezek szerint a Média Markt forgalmazza Magyarországon is a Nexus 4-et?
-
tomi5244
őstag
Nekünk élelmiszer boltunk van és az új szabályok miatt új pénztárgépekre is szükség van. Minden boltnak le kell cserélni a sarki zöldségestől a TESCO-ig. Kötelező az internet elérése és hasonlók. Pontos infót nem tudok én sem. Jelenleg még nincs pontos döntés és határidő sem, nem rég volt kint a pénztárgép szerelő és azt mondta, hogy még az országban sincsenek ilyen gépek. Szerintem az NFC-s fizetési lehetőség kb 1 de lehet hogy csak 2 év múlva fog kitelepülni.
Ez egy személyes vélemény...
-
tomi5244
őstag
Az index tesztjében egy akkor még friss tulaj írta ezt a véleményt. Ti ezt mennyire erősítitek meg?
" a zajszűrő abszolút sikerületlen! Csendes környezetben minden oké, szinte bármilyen zajosabb környezetben viszont az én hangomat a hívott fél néha alig érti, a zajszűrő ugyanis előszeretettel levágja a szavak végét, néha egész szavak csonkulnak érthetetlen mormogássá. Remélem ezt a gondot valamelyik update orvosolni fogja, mert ez így őrült gáz. - 2013.02.05 "
Köszi!
T -
tomi5244
őstag
Ha már itt tartunk akkor én is most tervezem a telefon vételét és bár jelenleg is androidos telóm van eddig csak egyszer birkóztam meg ROM cserével (mondjuk a galaxy ace-ről van szó ami szinte semmi változást nem hozott! ) és jó formán alap fogalmakkal sem vagyok tisztában. CM, TWRP, CWM és még sok más Szóval szerintem mindig tanul az ember és érdemes sok hasznos infót tárolni az összefoglalóban még akkor is ha sokaknak ez alap információ.
[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Ahogy olvasgatom a fórumot kissé meglepődve tapasztalom, hogy már a 4.3 elérhető S4-en. Tudom, hogy ez nem fő verzió meg lehet nem is hivatalos. De kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy akkor ez most, hogy is van. Továbbá szerintetek az 5.0 mikor fog megérkezni csak mert ahogy olvasgattam még anno a cikkeket elég nagy csúszásnak örvend.... Nexus 5-ről mit lehet tudni? Nekem még tervben van a nexus 4 vásárlás és ezért kérdezek sokat (meg szerintem még fogok is )
Bármennyire is furán hangzik - a világért se akarok offolni vagy trollkodni - de az iPhone-on is erőssen gondolkodom (i4S) de az az igazság, hogy annyit kiadni egy telefonért nem igazán akarok/tudok. Ebből a szempontból tökéletes lenne az N4. Pár évig gondolom meg kapná ugyanúgy a frissítéseket, 5.0 biztos de akár a 6.0 is - Bár az még tényleg nagyon messze van -
Köszi az instrukciókat, beszélgessünk kicsit!
Köszi!
T -
tomi5244
őstag
Tegnap először tapogattam meg élőben a Nexust és hát mit tagadjam beleszerettem! Jelenleg egy galaxy ace-em van, kijelző szempontjából elég határozott a különbség! A tulajoknak nyilván nem kell ecsetelnem de baromi gyors és szép telefon, az összeszerelési és anyagminőség is figyelemreméltó. Tetszik a króm keret is! Merem remélni, hogy jövőhónapban sikerül is megvennem.
A Média Marktról meg annyit, hogy a lopásgátlót gyors kötöző műanyag kábel bilincsel tették fel - tehát a kijelző előtt volt egy műanyag csík - mondanom se kell felqu...ta az agyam elég sok élvezeti értéket rombolt a dologból de legalább megtudtam nézni/nyomkodni élőben is.
Erősen elgondolkodtam az S4 minin is (azt is megnéztem) de a nyújtott kijelző és a 'táccsvííz' inkább maradjon meg másnak én már nem kérek belőle. Pedig szép teló az is és sok okos funkciót pakoltak bele, elfordítottam a tekintetem pár másodperc múlva levett a kijelző fényerejéből De ahogy a samsungot ismerem a frissítéseket nem fogják olyan komolyan venni!
T
-
tomi5244
őstag
Szerintem meg találtam a tökéletes tokot!
Nem igazán növeli a telefon méretét (0,8 mm) és emészthető az ára is! Valaki rendelt már ilyet, vagy ehhez hasonlót?
-
tomi5244
őstag
válasz C.Brigante #17351 üzenetére
Sok tokkal az a baj, hogy a képernyő feloldó gombot nehéz benyomni. Igazából a szifonnak van az ozaki 0.3 mm-es tokja. De a nexusnak elég nagy a felülete - méretéből adódóan - szerintem van egy határ ami alá már nem tudnak menni a gyártók.
Innen nézve ez egy elég vékony tok és a feloldó gomb is elérhető, tetszik!
-
tomi5244
őstag
Van tippetek, hogy a videóban milyen asztali dokkoló lehet? Nem látszik valami jól de nekem még így is elég tetszetősnek néz ki.
-
tomi5244
őstag
A gyári ROMban állítható a billentyűzet kiosztás a régebbi 3x3-as tagolásúra - tehát nem QWERTY - Bocsi de 2.3.6-nál újabb android nem igen fordult még meg a kezemben
Valami ilyesmire gondolok: [link]
Más: ha hívófélhez beállítok fényképet akkor azt hívásnál teljes képernyőben rakja ki. Mert eddig akárhány telefonom volt mindig kis "pöcsöm" képet rakott ki
Még nem vagyok tulaj csak érdeklődnék
Köszi!
T -
tomi5244
őstag
válasz #16820480 #18057 üzenetére
Hát nem tudom, de szerintem az adott márka zászlós hajójáról beszélünk. Én úgy vélem, hogy az android 5.0 meg fogja még kapni hivatalosan is. Elég nagy ciki lenne ha nem!
Ettől függetlenül nem vennék Z-t nyomkodtam már élőben és baromi nagy, nem csak a kijelző hanem összességében maga a telefon. De hát kinek mi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake