- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
defy456
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #17087 üzenetére
Én biztos ki nem jönnék a boltból amíg ki nem cserélik. Az első nemleges válaszra már menne is a szöveg a vásárlók könyvébe, és miközben írnék addig kérném a főnöknek a főnökét a telefonhoz amíg a vezerigazgatóig el nem megy a dolog. Elég sokba kerülő k kütyü, ami gyártási hibás azt ki kell cserélni, vagy minimum megjavítani...
-
törölt tag
Srácok milyen dialerrel tudom én azt megcsinalni, hogy a power gombbal fejezem be a hívást?
-
törölt tag
válasz
dergander #17093 üzenetére
Igen, lehet, hogy azonos órajelen nem fogyaszt többet, nagyobb teljesíményre képes, és nem melegszik úgy, de egyik gyártó sem azonos órajelen hajtja... Ki az, aki manapság bevállal egy 1,2GHz-es órajelet? Pedig nem mintha nem lenne elég mondjuk az N4-ben is akár, ahogy a GNex is tök jól ment vele. Ha meg sd800 lesz a következő Nexusban, akkor is szinte garantálható, hogy mondjuk 1,9-en fogják hajtani, mert hűű. Még az 1,5 is sok szerintem. Oké, talán játékban jól jöhet, ha magasabb órajelen fut, de hétköznapi feladatoknál nincs különbség. Csak a hő.
-
dergander
addikt
válasz
#16820480 #17091 üzenetére
Ez az s4 lapka is iszonyat forró tud lenni hátmég ha az sd800 teker,hiába a gyártó hunbug szövege h ugyanazon órejelen gyorsabb és nem melegszik,fog az melegedni és keményen...felesleges már ennél nagyobb soc.
Ez még a határ a full hd már sok lenne elöbb utóbb egy game megfogja akasztani. -
dombila
őstag
válasz
A hátlapi üveg szerintem nem Gorilla Glass csak az előlap.
-
törölt tag
Én egy olyannak örülnék, ha mondjuk IP56 vagy jobb lenne, talán egy 5"-os vagy 5,2-es kijelzővel, nem kell 1080p, elég a mostani felbontás, és azt sem szeretném, ha SD800 hajtaná meg, főleg nem 2,3GHz-en, mert biztos vagyok benne, hogy még a mostaninál is jobban melegedne szegény. Igazából én kicsit hiányolom a TI chipeket a piacról, kár, hogy az OMAP5 már nem is jött ki, és nem fejlesztik ezt a vonalat
Volt Exynos-os cuccom több is, az valami botrányosan rossz SoC, nagyjából a Tegrával együtt, a SD meg jó, csak melegszik szegényem.
-
Kevin's
senior tag
Na jöttem búcsúzni! Megválok a nexus 4 készülékemtől és nagyobb kijelzőre váltok a hétvégén
Egy Note II személyben méghozzá white színben. Köszönöm a sok segítséget, remek fórumozók vannak itt és bizakodó vagyok abban , hogy ott is ilyen lelkesek lesznek
Sziasztok !
-
FearTomi
őstag
válasz
Mi az, hogy gyűjti a feszültséget?
-
GeneraL_XTX
veterán
-
defy456
aktív tag
Szerintem ki kéne, hogy cseréljék, mert nem bepókhálósodott, ahogy külső behatásra csinálná, hanem 1 szálon végigrepedt.
-
KillBorn
senior tag
A nexus 5-ről majd 3 hónap múlva többet tudunk. Ezt is okt.29-én jelentették be, két héttel később már
kapható is volt. De én is valamilyen 5" 4x2ghz, 3gb ram szörnyetegre tippelek 350 euróért -
Injun
senior tag
Igazából csak az üveg tört el,de az keresztben a készüléken.Persze nagy kérdés.hogy ha nem javítják gariban akkor ha veszek egy hátlapot akkor hova vigyem cserére?
-
Sanya
nagyúr
-
Injun
senior tag
Nekem is eltört a hátsó üveg.Nem tudja valaki,hogy a Telenor hogy áll garancia ügyileg az ilyen problémához?
-
saltanus
aktív tag
amugy nagy külöbség van a bütykös verzo és a nem butykos verzio kozott?
nagyobb erteke van pl árban a butykos verzionak?
mert butykoset nem igen talalni.(kiveve partnero) -
FearTomi
őstag
[link] Na pont jókor! Amúgy, ha tényleg 5.2 inch lesz már, akkor részemről ez volt az első és utcsó Nexus amit megvettem
-
benco
tag
A google now mikor fogja tudni a volánbusz menetrendeket/útvonalakat?
-
margithid
veterán
válasz
assemble #17033 üzenetére
Köszi, ez érdekes!
forintuser
Jó lenne ha leállnám a személyeskedéssel, ha nem tudsz hozzászólni értelmesen akkor inkább ne reagálj.
Te csinálod éppen a felesleges hozzászólásokat, nem én, itt hetente változhatnak a dolgok, google-n utánanéztem csomó új hír van, főleg angolul, ezért is kérdeztem.
Légyszives ne reagáljál többet a kérdéseimre, lépj tovább és föleg ne személyeskedj. Ha jól tudom ez egy fórum, ezért van, hogy kérdezzünk. -
pcnet
addikt
Megrendeltem Partnerogsmtől egy 16 GB fekete példányt. Köszi mindenkinek!
-
assemble
addikt
válasz
Worlon83 #17034 üzenetére
Meg egyaltalan nem biztos, hogy ennek a telonak barmi koze lesz a kovetkezo Nexus-hoz, szoval nem nagyon jelentheto ki semmi
Egyebkent mit varnal tole azon kivul hogy 1 evvel ujabb csucstechnika van benne? Ha igy nezed, N4 is kb ugyanennyit tudott felmutatni a GNex-hez kepest. A GNex volt meg viszonylag uttoro az idejeben mint kb elso gombok nelkuli, nagy meretu/720p kijelzos telo. Abban persze a vas volt sokak szamara kicsit csalodas. Sokaknak pedig az 1080p (ami megint duplazna a felbontast) mar eleg ok lehet a cserere, plusz erosebb vas, jobb kamera, stb. Ezeken kivul nagyon nehez manapsag barmi lenyegi ujdonsagot mutatni, a sima touch screenes telefon technologia kezdi surolgatni a hatarait... -
Worlon83
aktív tag
-
w333
félisten
válasz
forintuser #17026 üzenetére
Szerintem legkorábban kb. Okt. - Nov. fogják bemutatni az "Android 5 (Key Lime Pie)" -al együtt, ha mégsem akkor már csak jövőre valamikor, és ha tippelnék akkor azt mondanám hogy LG vagy Motorola fogja gyártani, hardver adatai meg szerintem : 5"/ 1080p kijelző, Snapdragon 800 / 4 x 2.3 ghz Cpu, Adreno 330 és 3GB/RAM
(#17029) kali
A Sony az teljesen más vizeken evez, miért csinálna Nexus telefont mikor már bejelentették hogy lesz Xperia Z "Google Edition" mint pl. a Galaxy S4 és HTC One !
-
szponzor
senior tag
válasz
forintuser #17026 üzenetére
Nekem is ismerős volt a név
-
margithid
veterán
A nexus 5-ről van már valami infó? Mikor jelenik meg, mekkora lesz a kijelző, hány GB Ram.
-
pcnet
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ.
T-s kártyával szeretném használni, háttértárra csak néhány albumnyi MP3 menne, amit ha megunok, törlöm és teszek fel másikat. S+-on 3 giga szabad helyem van, ezért gondoltam itt is elég lesz a 8 gigás verzió. Nem filmezek, nem fotózok.
Partnerogsm milyen garral adja? Gondolom annyiért bolti, Somogyban lakom, ha gond lenne postázhatom?
Headset nem gond, van sajátom, USB kábelek hegyekben állnak, de azért doboz és töltő nem ártana. (Ha mégsem teccik és tovább szeretném adni...)
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Nexus 4 beszerzésén gondolkozom. Hol érdemes venni ha 100e ft a keretem rá? Partnerogsm-nél a legolcsóbb, (jelenleg 84e ft a 8 gigás) van valami tapasztalatotok ezzel a bolttal? Megbízhatóak? Vagy várjak kicsit és inkább Speedshoptól vegyem?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
rasky
senior tag
Korábban említette egy kolléga, hogy a fix részek olyan mintha beégnének a kijelzőbe, de egy egy idő után eltűnnek. Na ezeket én is tapasztalom, például ha a billentyűzet fél percig folyamatosan a képernyőn van, akkor vagy a beállítások vagy az akkuhasználatnál lent az átmenetnél visszaköszön halványan...persze lassan eltűnik, de eléggé érdekes.
Ja meg mikor az alsó vezérlő gombokat elrejtettem a PIE miatt, akkor az is látszott egy rövid ideig.
-
zezoka
őstag
válasz
korpicschess #17007 üzenetére
Köszi! Nemrossz! Bár elég jó ára van: 50-100dollár. Bár várható, és ha úgy veszem nem is sok, cska nekem megéri-e a bohóckodás miatt!
Akkor már lehet, h inkább egy asztali (olyan sokat azért már nem autózok).
-
sompetike
aktív tag
akinek kell hátlap fólia küldjön privit...
segitek... -
sompetike
aktív tag
valakit érdekelnek ezek?
pár titkos kód....*2767*3855#
Gondold meg mielőtt beütöd ezt a kódot, mert ezt a gyári "formázáshoz" lehet használni, törli az összes file-t és beállítást a belső memóriából, valamint újrainstallálja a telefon firmware-jét.
*#*#4636#*#*
Néhány érdekes információt jelentethetünk meg a telefonról és az akkumulátorról.
Beírása után 4 menüpont jelenik meg a kijelzőn:
•Telefon információ
•Akkumulátor információ
•Akkumulátor története (log)
•Használati statisztikák*#*#7780#*#*
Gyári beállítok visszaállítására használható kód. A következők törölhetők vele:
•a telefonon tárolt Google profil beállításai
•Rendszer és programok adatai és beállításai
•Letöltött programokNem törli:
•Aktuális rendszert és a hozzáadott programokat
•SD kártya file-jait: képek, zenék, stb.Beütés után egy prompt jelenik meg, ami megkérdezi, hogy valóban vissza akarjuk-e állítani.... Itt még visszafordítható a művelet.
*#*#34971539#*#*
Ezzel a kóddal a telefon kamerájáról kaphatunk információkat. Beütést követően 4 menü jelenik meg:
•Update-elhetjük a kamera firmware-jét (Ne próbáld ki!!)
•SD kártyáról update-elhető a kamera firmware-je
•Lekérdezhető a kamera aktuális firmware verziója
•Lekérdezhető a firmware update-ek száma*#*#7594#*#*
Ez a legjobb! Ezzel a kóddal lehet szerkeszteni a Hívás vége/Bekapcsoló gomb funkcióját. Ha hosszan nyomjuk a gombot, akkor megjelenik a Silent mód, Repülő mód vagy a kikapcsolás lehetősége.
Ezt lehet megváltoztatni a kóddal. Beállítható a közvetlen kikapcsolás, így nem kell állandóan választani a lehetőségek közül.
*#*#273283*255*663282*#*#*
Ez a kód megjelenit egy file manager-t, amivel le tudod menteni a média file-okat, pl. képek, zenék, videók, hangfelvételek.
*#*#197328640#*#*
Ezzel a kóddal a szerviz módba léphetünk, lehetőség van néhány teszt futtatására és beállítások megváltoztatására.
WLAN, GPS és Bluetooth Test kódok:
•*#*#232339#*#* vagy *#*#526#*#* vagy *#*#528#*#* - WLAN teszt (használd a "menü" gombot a teszt indításához)
•*#*#232338#*#* - megmutatja a WiFi MAC address-t
•*#*#1472365#*#* - GPS teszt
•*#*#1575#*#* - másik GPS teszt
•*#*#232331#*#* - Bluetooth teszt
•*#*#232337#*# - megmutatja a Bluetooth eszköz címét*#*#8255#*#*
Ez a kód használható a GTalk Service Monitor elindításához.
Kódok a Firmware verzió kiiratásához:
•*#*#4986*2650468#*#* - PDA, Telefon, H/W, RFCallDate
•*#*#1234#*#* - PDA és Telefon
•*#*#1111#*#* - FTA SW verzió
•*#*#2222#*#* - FTA HW verzió
•*#*#44336#*#* - PDA, Telefon, CSC, Build Time (készítés ideje)Kódok különféle gyári tesztekhez:
*#*#0283#*#* - Packet Loopback
*#*#0*#*#* - LCD teszt
*#*#0673#*#* vagy *#*#0289#*#* - Melody teszt
*#*#0842#*#* - Device teszt (vibráció teszt és háttérvilágítás teszt)
*#*#2663#*#* - Touch screen verzió
*#*#2664#*#* - Touch screen teszt
*#*#0588#*#* - Proximity sensor teszt
*#*#3264#*#* - RAM verzió
-
zezoka
őstag
válasz
korpicschess #17003 üzenetére
Hülye vagyok! Qi, nem NFC, nem is tudom miért azt írtam, mikor tudom, h az más! Szóval Qi!
-
petipetya
nagyúr
válasz
korpicschess #17003 üzenetére
Kérhetek hozzá linket? Hátha abból kiderül a neve.
Havernak kellene egy Lumia 920-hoz, és még nem találtunk ilyet az ebay-en.
-
zezoka
őstag
NFC-s autós tartót látott már valaki? Mert az lenne az igazi poén!
Sosem használom az autós dolgokat (kivéve a blue kihangost, az gyárilag van az autóban is): gps-es dolgok, útbiztonsági kamerás mód, mert nincs se autós tartóm, de ha lenne is, akkor sem töltene (Usb csatira bedugós nem kell, mert félnék, h a sok kivétel-berakás szétcseszi a csatit)
Most viszont ezt találtam! Baromi jó kis proginak tűnik: navigáció, követési távolság jelző, sávelhagyást figyelő (természetesen riaszt is mindkét esetben), útbiztonsági kamera. A pro-ban gondolom nincs reklám. Videó magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!