Hirdetés
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #16764 üzenetére
Orvos...? Nekem karral volt ilyenem, kiderült, hogy kiment az egész jobb karom, gipsz lett a vége, meg gyógytorna...
Ha ficam, vagy szalag is sérült, akkor nem fog magától elmúlni.Amúgy ja, jó lehet ott. Felénk már a 90-es években sem volt jó a közbiztonság, de pl. amikor elköltöztem Pécsre, ott meg nem volt rossz (azzal ellentétben, amit meséltek róla).
Néha én is nyitva felejtem az autót, még nem tűnt el semmi(Mondjuk van benne villogó LED, meg menetrögzítő kamera, amit szerintem sokan benéznek...
)
@qnadam :
Mondjuk a lidércek ha feltörik, tudják, mik azok?Az optikák meg jaja... sokan nem tudják, mibe kerül egy rendes objektív
@hobizoli : Annak már a súlya se lehetett rossz
@bambano : Azért ennyi autófeltörés kemény...
Nekem azóta nincs dísztárcsa, hogy először eltört a Fordon, és állandóan leesett. Aztán feltűnt, hogy megáll mögötte a mocsok, és ahol megáll, ott előbb-utóbb rohadni fog alatta a felni. Minekazoda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Építő/felújító topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Stellar Blade
- Opel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest