Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #16764 üzenetére
Orvos...? Nekem karral volt ilyenem, kiderült, hogy kiment az egész jobb karom, gipsz lett a vége, meg gyógytorna...
Ha ficam, vagy szalag is sérült, akkor nem fog magától elmúlni.Amúgy ja, jó lehet ott. Felénk már a 90-es években sem volt jó a közbiztonság, de pl. amikor elköltöztem Pécsre, ott meg nem volt rossz (azzal ellentétben, amit meséltek róla).
Néha én is nyitva felejtem az autót, még nem tűnt el semmi(Mondjuk van benne villogó LED, meg menetrögzítő kamera, amit szerintem sokan benéznek...
)
@qnadam :
Mondjuk a lidércek ha feltörik, tudják, mik azok?Az optikák meg jaja... sokan nem tudják, mibe kerül egy rendes objektív
@hobizoli : Annak már a súlya se lehetett rossz
@bambano : Azért ennyi autófeltörés kemény...
Nekem azóta nincs dísztárcsa, hogy először eltört a Fordon, és állandóan leesett. Aztán feltűnt, hogy megáll mögötte a mocsok, és ahol megáll, ott előbb-utóbb rohadni fog alatta a felni. Minekazoda.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest