Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
minap meggyött vala T8300 CPU a D630-s urtechnikaba, kicsereltem egy YT video alapjan
vmivel pattogosabbnak tunik a geperomu ezzel, de amugy semmi extra
meg a venti nem porog fel annyiszor hallhatoan, mert ez mar 45nm-s cucc, a regi meg 65nm-s volt...
meg nyilvan kifujkaltam is a porcicakat a hutobol, meg ujra is pasztaztam a CPU-t meg a GPU-t benne
sok retek mondjuk nem volt benneegy Wifi vmi hanyzik belole a videohoz kepest, mert nekem csak ott fent kozepen van benne modul, a videon bal-alul levo az hianyzik
oda megy az antenna kabel hozza, de nemvan ott semmiintel 4965AGN 300Mbps Wifi+kekfog modul van benne fent-kozepen, de a masik helyre mi valo?
plz input
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest