- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Most amúgy kicsit megnéztem, hogy mi a helyzet és amit sokan felhoznak azok a karakterek. Ha a karakterek jól néznek ki, akkor a játék ingyenes pozitív publicitást kap, mert érdeklődést váltanak ki.
Nos, a marathon karakterek érdekesen néznek ki, de nem mondanám, hogy jól. Szóval innentől kezdve a játék igazából csak a gameplay-re tud támaszkodni, persze ha az jó lesz, akkor nem fog számítani a karakterdizájn, de az eladásokra ez biztosan hatással lesz.
Asmon kicsit erősen fogalmazva jól rávilágított a lényegre: Somebody had to say it..
-
.LnB
titán
Fuu.. Pedig mennyi év, és pénz belement ebbe is. Az artdizájn nagyon frankó. A karakterdizájn már kevésbé.
Ennek még free 2 play-ként is nehéz dolga lenne. De 40€-ért a gyűjtők majd megveszik a dobozos Concord példány mellé.
Nem vagyok piacelemző, de meglepődnék ha ez sikeres lenne. -
Eversmann
senior tag
Én kipróbálnám szívesen
Ilyen Apex-Cyberpunk-Destiny keveréknek tűnik. -
wjbhbdux
veterán
Azt akarják megcsinálni a Tarkovval, amit a Halo megcsinált a Quake-kel.
Amúgy épp bukó az ex-Blizzardosok pvpve játéka is, már menekülnek a játékosok a zárt teszt 2. és 3. napján. Sok sikert.
Ami jó: a Destiny motorjával legalább élvezetes lesz a játékmenet, bár a PVP ott elég lagoska volt.
-
Brainrot nemzedéknek készült.
-
Bad Pritt
félisten
Amit én ezzel a játékkal kapcsolatban nagyon sajnálok, hogy egy ilyen játék miatt elővették ezt az IP-t és így az a maradék pici esély is elszállt arra, hogy mondjuk a Nightdive megszerezze magának a lehetőséget egy Marathon trilógiai remaster/remake-hez. Megérdemelnék azok a játékok is a törődést a többi klasszikus fps mellett, ehelyett egy ilyen buktához használják el a nevet...
-
Kinek készül ez a játék?
Ez a piac tele van az indie fejlesztőktől kezdve a bukott AAA stúdiók hasonló játékaival, ahol nem látom milyen rést láthatott meg a Bungie vagy Sony. Ilyen neon színvilágú játékból is akadt már.Vagy ez a Playstation CoD Warzone-ja lesz majd, ha mégis úgy alakulna a helyzet hogy nem lesz több CoD PS-re?
Imádni való amúgy ez a Concord-szintű ronda karakterek áradata, amit itt láttunk. Kíváncsi lennék melyik marketing szakértők szerint kell eldobni az emberek által vágyott - hős - figurákat.
-
duvi
nagyúr
Szerintem a Destiny után ez nagyon gyenge próbálkozás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyen Apex-Cyberpunk-Destiny keveréknek tűnik.