- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
modd3r
őstag
Rohadtul gáznak tartom, hogy azért mert a dragabb LTE-s verziót vettem az órából folyamatosan később kapom meg a frissiteseket, mint az olcsóbb verziót választók! Ez így nagyon nem korrekt.
-
HSanyi
tag
Most települ egy frissítés Németországi régióra.
VO2max, esés érzékelés, pár apróság még.
Majd teszek fel képernyő képet a leírásról. -
adamklark
senior tag
válasz
elsőáldozó #3194 üzenetére
ha gyorstöltő lehet néha túlmelegszik és ezért áll le
-
elsőáldozó
csendes újonc
Szokott nektek töltés közben, a töltés vége felé sárga felkiáltójeles háromszög megjelenni? Ez leállítja a töltést is. Ez lehet amiatt, mert QC3 gyorstöltore van rakva? Nem olvastam olyat, hogy nem lehetne gyorstöltővel tölteni... Ettől függetlenül sajnos a mi óránk nem tölt 84% felé, de nem minden esetben jött fel a sárga háromszög, amikor megállt a töltés 85%nal.
-
hito
nagyúr
Na most már szinte biztos, hogy nem én vagyok a gyenge láncszem. Az órát reseteltem. Wearable és plugint alkalmazások adatait töröltem. Szépen elölről kezdtem az egészet. Minden engedélyt megadtam beállításokon belül, mert ha rábízom, akkor a 20 engedély közül kb. 5-6-ot ad meg automatikusan. Tehát kézzel kb. mind a 20 engedélyt megadtam (valószínűleg olyanokat is, amire nincs szükség) mind a Wearable-nek és a Plugin-nek is. Még arra is figyeltem, hogy szintén alkalmazásbeállításokon belül tiltsak minden BT energiagazdálkodási házirendet, tehát ha olyanja van, ne kapcsolja ki a BT szolgáltatást az óra esetében.
Eredmény: semmi. Alkalmazás kapcsolódásnál fél óra alatt se jut sehova. Ekkor kézzel a BT beállításokon belül párosítom az eszközt (eleve kettő jelenik meg. Egy sima és egy LE végű), ekkor jelez az óra, hogy fogadjam el a párosítási kérelmet. Így is teszek. Ekkor az óra kiírja, hogy figyeljem a telefon kijelzőjét. Igen ám, de ott semmi nem történik. Csak kapcsolódik és kapcsolódik, illetve kapcsolódna. Kifogytam az ötletekből. Ilyet még nem láttam. Tudom, hogy a Xiaomi egy külön állatfaj ilyen szempontból, de ez azért tőlük is túlzás.
Egyébként annyit még hozzátennék, hogy múltkor V50-emmel párosítottam. Kb. 4 percet vett igénybe és megcsinált helyettem mindent.
-
polonic
félisten
Jönnek a galaxy watch 3 fícsörök.
[link] -
hito
nagyúr
-
verser233
senior tag
Nekem is időbe telt mire rájöttem: a wearable mikor mutatja az órát meg a telefon ikont közte pöttyökkel- na ott azoknak a pöttyöknek a mozgása valós, tehát meg kell várni hogy a pöttyök elérjenek a telefonig és ez bizony eltarthat akár 2-3 percig is. Nekem Xiaomi mi9 lite készülékem van.
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hogyan lehet az automatikus edzéskövetést kikapcsolni? Megtaláltam de egyszerűen nem lehet kikapcsolni, szürke az ikon. Zavar mert nem ismeri fel automatán az edzést és hihetetlen gyorsan merül tőle az akksi.
-
ravebp
senior tag
Felraktak anno a pay módot de azóta hiába várok az óta 4.0.0.8ra
Regiovaltas befolyásolja az óta frissítést? -
S@c@
őstag
Helló!
Megprobáltam a vernyomast felteni az orara, de nem sikerül. A tizen studiot felraktam a 3.7-est. Az elejen semmilyen csomagot nem raktam fel. Az órán bekapcsoltam a fejlesztői részt, és a hibakeresési rész is on. A tizen studioba megyek és a launch remote device managernel scanelem az órát, de nem találja. Notebook reset is megvolt, óra reset is megvolt. Wifi azonos, mint a gép és folyamatosan megy.
Ötlet? -
hito
nagyúr
Én teljesen elvesztem. Cseréltem a Note 9emet egy Xiaomi Mi 10 Ultra-ra, de órák óta hiába próbálkozom a párosítással. Mindent telepítettem, mindennek minden engedélyt megadtam, mégsem csatlakozik. Wearable látja az órát, de csak körbe körbe forog a kapcsolódásnál. BT beállításokon belül telefonon kapcsolódva van az óra, de az alkalmazás így sem hajlandó kapcsolódni.
Szerintetek mi lehet a gubanc?
-
Skynet258
veterán
válasz
kmarci25 #3172 üzenetére
Nem tudom ki az a "ti" ezt a kolléga mondta így nem én.
Én csak hobbiból blogolgatok amikor kedvem és időm tartja, és az évek során egész jó lett a kapcsolatom a különféle telko cégek hazai képviseletével, így ha kérek 1-2 hétre valami telót vagy ilyesmit akkor adnak. Most mondjuk pont ők kerestek meg ezzel az új cuccal, de a Huawei-es hazai képviselet amúgy tök jó fej velem mindig szóval őket kifejezetten csípem.
Az én kis oldalam aláírásban megtalálható egyébként, egyedül csinálgattam mindig is.Legyek ON is:
S@c@: vérnyomás méréshez a megoldás az első hsz-ben, az is az oldalamra fog mutatni (ha már úgyis szóba került
). Gari vesztéssel nem jár mert csak programot teszel fel ami mondjuk egy reset során el is tűnik.
Az EKG már jár(hat) mert ott firmware-t is frissítesz régió váltással együtt ami miatt visszadobhatják garis ügyintézésnél. -
lafaty80
addikt
Hali, csatlakoztam egy r820-szal. Vérnyomásmérés már megy a leírtak alapján, a többivel várok még kicsit
-
petrson
senior tag
Sziasztok! Pár hete van ilyen órám. Minden rendben működik vele. Az egyetlen problémám, hogy Wifi Auto-ra állítva valamiért nem csatlakozik az otthoni hálózathoz, ha a BT kapcsolat megszakad házon belül. Sehol, még a router közelében sem. Korábban rendben volt, "távoli kapcsolat"-ot írt ki. Valakinek ötlet?
-
Lac-coo
őstag
válasz
Schuler888 #3170 üzenetére
Jah, a 4008 a legujabb.. Akklr rosszul emlekeztem, akkor nem tudom mi frissult...
-
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #3165 üzenetére
Holnap 15 órakor jár le az NDA, én is akkor rakom ki a tesztet meg szerintem a Mobilarena is kapott.
-
Lac-coo
őstag
Nekem most jott valami frissites, tizen...40007, vagy nem tudom. A mokolt ecg tovabbra is ujraindul 5 masodpwrcenkent...
-
róland
veterán
válasz
Schuler888 #3146 üzenetére
A véroxigénszint mérést (SpO2) visszahozzák, a telefonos SHealth alkalmazásba kb. 1 hónapja visszakerült. (Ezért jó az öreg S8, mert így kipróbálhattam.)
-
S@c@
őstag
Sziasztok, ha jól tudom 2020q3-ban érkezik a hivatalos frissites vernyomasmeresre. Szeptember végével zárul a q3. Lehet tudni valami dátumról?
-
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #3153 üzenetére
Van nálam most egy Huawei újdonság amit még nem jelentettek be (bár infók már szivárogtak az utóbbi napokban bőven) na annak a kinézetével és egy Tizennel rajta meg tudnék barátkozni (pedig nem szeretem a nagy órákat ezért is lett Active 2)...
-
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
adamklark #3151 üzenetére
Eddig sajnos nem. Volt factory reset, bár nem teljes lemerites jött utána és majd töltés, hanem reset után egyből töltés (32%tol indult akkor) akkor megint megállt 84%nal.
Most megpróbálom egy Galaxy watch 3 töltő platformmal, az is tölti. (Különben érdekes adalék, hogy az az óra nem jött be a feleségemnek, de ez az active 2 rozsdamentes acél, arany színben igen.) Utána jön a factory reset-full lemerites és töltés. Ha így sem, akkor küldöm vissza. Elég idegesítő és frusztrálo... -
Ateszpapa
addikt
válasz
Lacielvtárs #3156 üzenetére
Ráadásul még LTE sincs benne.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3156 üzenetére
Ha a t2-n megy rola video, a mobilarenan is lesz teszt!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3155 üzenetére
én is remélem, bár még csak infó morzsa sincs arról hogy valaki tesztelné a pH-n pedig azért utalni szoktak rá a kollégák
lehet ők sem látnak benne olyan nagy fantáziát, és igazuk is van, egy újabb design miatt kiadni 160 ezret, az azért butaság lenne -
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3154 üzenetére
Remelem szakmailag pontosabb lesz mint Laca videoja, mert vannak benne bakik..
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3152 üzenetére
Az jó mert várok egy jófajta pH tesztet is az óráról
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3149 üzenetére
-
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3147 üzenetére
Nah Tech2Laca olvas minket, mert pont most rakta ki a W3 videojat
-
adamklark
senior tag
egyébként töltés problems megoldodott?
-
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3147 üzenetére
Igazabol sajnos semmi valodi ujdonsagot nem hozott, csak egy uj designt. Az ara meg a telefonokehoz hasonloan nagyon magas lett. Nalam az active2 designjat egyelore semmi nem kozeliti meg, de ha kijonnenek egy 48mm-es(a 46os watch meg csak-csak, de ez a 44es tul kicsinek hat az alkaromon
szerencsere 46os Tachy gyuruvel optikailag kicsit meg tudtam novelni
), neadjisten teljesen a szeleig kiero kijelzovel a virtualis rotating bezel helyett, na arra cserelnek!
-
adamklark
senior tag
esim nekem mindig dilemma, legtöbbször csak kidobott pénz és probléma de amikor nyaralok akkor jól jönne hogy telefon nélkül menjek (meg milyen szánalmas már hogy csak telekomnál van így ha kéne se tudnám megvenni..)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3146 üzenetére
Tízen5ossel
Ez jo volt
Jo lenne bár fene tudja, igazából agyalok a 3-as órán is, el férne a másik kettő mellett, igaz azt már nem esimes lenne ha megvennem -
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3142 üzenetére
Erdekesseg, pont most neztem a galaxy watch3 legutobbi updatjetrol szolo videot, ott mar magaban is lathato az SpO2, valamint a Vo2Max, utobbi nem tudom igenyel-e plusz szenzort, de ha nem akkor elvileg mi is megkapjuk az 5os Tizennel avagy a tizenötössel
-
adsnewads
csendes tag
válasz
Gubu0101 #3132 üzenetére
Sikerült megoldást találnod erre a csatlakozási problémára? Mert engem is érdekelne..bár nekem MI9-em van..
Eddig naponta többször is ragyogóan viszzacsatlakozott, ha eltávolodtam a hatósugaron kívülre..
De ma délelőtt levált vmikor és azóta nem tudom összekapcsolni még kézzel sem.
Láttam, h a Wear kiírta frissítés van..Ó mondom biztos ez lesz a baj, újabban mindek cucc hisztizik ha kijön egy frissítés, elkezdenek meghülyülni, h rákényszerítsenek a frissítésre..
Lefrissítettem a plugint is, meg a weart is, de semmi változás.. továbbra sem tudom összekapcsolni őket.. -
yanpec
senior tag
Sziasztok
Van rá mód hogy a messenger hangh ívást az órán keresztül bonyolitsuk le?
Köszi
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3141 üzenetére
jaa értem, köszönöm a válaszod
az valóban megvan, szokta is mondani hogy lélegezzek
néha igaza van, rám is férne -
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3140 üzenetére
Stresszintet pulzusbol es veroxigenbol szamitja ki. Kulon csak pulzoximeter erteket mar nem ir ki, vmi user hiszti miatt. Ezert is van benne a legzogyakorlat.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak jól értem hogy az esimes óráim később kapják meg az újdonságokat mint a sima óra?
no erre nem is gondoltam eddig, igaz mintha azt olvastam volna hogy az active 2 tud véroxigén szintet is mérni, de eddig nem jöttem rá hogy az enyim' hogy és miként tudja
erre van valami infótok?
vagy ez is olyan mint az EKG és vérnyomás? eccercsakjön' -
r0by
addikt
válasz
kakuk.tamas #3138 üzenetére
Nem az e-sim használatához van köze. Hanem feltehetően ahhoz, hogy más a típusszáma. Más hardverileg. Így a frissításek is különválnak.
-
pappfer
csendes tag
válasz
ferenck #3134 üzenetére
Igen, csak meglepett, mindenhol olvastam, hogy csak egy QR kódot kell beolvasni, és valamiért azt hittem ingyenes ez a szolgáltatás.
Olvastam azt is, hogy az LTE képes telókra máshogy érkeznek a frissítések, a szolgáltatónak jóvá kell hagynia, vagy ilyesmi.
Ha én nem fizetek elő erre, nem állítom be az eSIM-et, akkor minden frissítés ugyanúgy, ugyanakkor érkezik, mint a sima Bluetooth-os modellre? -
pappfer
csendes tag
eSIM használata fizetős a Telekomnál?
A hivatalos leírásban azt írja, hogy a Dokumentumoknál kellene lennie a QR kódnak, viszont ott nem volt semmi, az Előfizetéseim menüpont alatt pedig ezt látom.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Schuler888 #3131 üzenetére
Na majd megkukkantom, olvastam a problemat, de elkerulte a figyelmem hogy mit kell csinalni.
-
Gubu0101
veterán
Nekem is elkezdte, hogy a bluethoot kapcsolat megszakad P40 Proval. Érdekes mert a fulessel meg sose szakadt meg, meg 3 honap alatt 1xse
Tegnap vettem az orat
-
Schuler888
senior tag
Mondjuk engem nem erint, en mar kimaxoltam
de tobb, mint 1 ev utan illene mar aktivalni.
-
subset
senior tag
válasz
Schuler888 #3126 üzenetére
A próféta szóljon belőletek
-
HSanyi
tag
válasz
Schuler888 #3126 üzenetére
Orosz fórumokban is ezt írták, erre a frissítésre hivatkozva.
Majd meglátjuk.... -
Schuler888
senior tag
-
Skynet258
veterán
válasz
elsőáldozó #3123 üzenetére
Ok, fordítva írtam végülis, fordítsd meg értelemszerűen.
Az mindegy utána hogy töltöd, fel kell mennie 100-ra mindenképp. Tehát reset, lemeríted, megpróbálod feltölteni 100-ra. Ha megy jó, ha nem akkor csere.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Skynet258 #3121 üzenetére
igen, en se jutottam masra, az osszes eszembe juto dolgot felsoroltam, a firmware cseren kivul
Apropo firmware csere. A samsung healthbe bekerult az ekg panel, habar annyit tud, hogy atiranyit a monitorba. Ellenben az uj verzio ota a developer modhoz meg kell adni 2 adatot, hogy kulso szoftver, jelen esetben a monitor egyuttmukodjon vele. Igy hat toroltem es leszedtem egy korabbi shealthet, ami vigan szinkronizalja a monitor vernyomas adatait, a kozvetlen link meg a monitor ecg adataihoz meg nagyon nelkulozheto dolog.. -
Skynet258
veterán
válasz
elsőáldozó #3120 üzenetére
Hagyd lemerülni teljesen, factory reset és próbáld tölteni. Ha ezek után nem megy 100%-ra akkor vélhetően gyári hibás az akksi és csere (főleg, hogy 2 héten belül vagy).
-
adamklark
senior tag
válasz
elsőáldozó #3115 üzenetére
-
Ateszpapa
addikt
válasz
elsőáldozó #3115 üzenetére
Nem jár töltőfej hozzá.
-
verser233
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3111 üzenetére
szia, pontosan ezt tettem pont az imént, generáltam új kódot, mindjárt ki is próbálom
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Diokhan #3109 üzenetére
E-simmel használja, a teledon mobilinternetéhez semmi köze sincs a dolognak.
Én azt javaslom, hogy a telón lévő alkalmazásból törölje a sim profilt (és az óráról is), a Telekom honlapján a fiókjában generáljon új kódot, és csinálja meg újra a profilbeállítást.
Ha ezután se megy, hívja a 1414-et, vagy a Telekom oldalán a chaten kérje meg őket, hogy nézzenek rá a kártyára, esetleg csináljanak rajta egy "resetet"... -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Schuler888 #3108 üzenetére
Nálam a P40 Pro nem tölti...
Egy 15W-os töltőtől meg olyan meleg lesz, hogy kikapcsol, és letiltja a töltést. -
Schuler888
senior tag
válasz
elsőáldozó #3105 üzenetére
Csutkara lemerites utan kikapcsolva proba
Csutkara lemerites utan bekapcsolva proba
Pcrol toltes proba
15+wos adapterrel proba
Masik gyari toltovel proba
Telefon hatuljan wireless powersharerel proba
Mindezek variacioja/permutaciojaMindezeket friss gyari visszaallitas utan
Ha egyik sem jo, valszeg az akksi/toltoaramkor hibas. -
adamklark
senior tag
újraindítás és gyári töltő használatán kívül más ötletem nincs
-
bandi0000
nagyúr
válasz
elsőáldozó #3105 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen mikor vagy az adapter vagy a kàbel volt gyenge/szar
-
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
elsőáldozó #3102 üzenetére
Hát az akksi kérdés elég zavaró. Most új töltovel is próbáltam, és megáll 84%nal. Nem megy 100%ig. Valakinek tapasztalt hasonlot? Mi lehet az oka szerintetek?
-
verser233
senior tag
Sziasztok! Kb másfél hete van meg az óra, és azt vettem észre, hogy önálló telefonként, bekapcsolt mobilinternet mellett nincs adatforgalom. Mi lehet a gond? Spotify ilyenkor nem megy, és a mobiteka G-keyboard is connection failed hibát ír ki.
A mobilhálózatok 3g/4g automata, és az internetkapcsolat: Telekom HU NetÖtlet esetleg?
-
baani59
aktív tag
Közvetett infó a Tizen 5.5 érkezéséről a GWA2-re. (Forrás xda)
-
elsőáldozó
csendes újonc
Sziasztok!
Akkumulátorral tapasztalt valaki olyat, hogy nem tölt fel 100%-ra? A mi óránk megáll 83-84%-nal. És akármennyit hagyjuk is a töltőn, nem tölt fel annál jobban. Nincs extrém használat, nem volt vizbrnz, a gyártót dokkolón töltjük sima és gyorstöltore dugva is. A töltést különben folyamatosan jelzi, tehát az nem áll le elvileg.
Elég zavaró, a készülék a héten került hozzánk, újonnan. -
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
adamklark #3100 üzenetére
Igen! :) Különben kicsit furcsának és ( mint a példám is mutatja) zavaronak tartom, hogy az edzést ugyanonnan elerem, de más funkciókkal. Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy miután az általad jelölt helyen beállítottam,hogy futásnal mindig legyen látható az edzési képernyő, akkor most már akárhonnan indítva a futást ez így mqrad-e, vagy attól függően fog pár másodperc jtanz visszatérni a fokepernyore, hogy honnan indítottam az edzést. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Huawei watch GT5
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged