- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
Srácok, hogy lehet lementeni a gyári romot?
R825 Telekomos kellene. -
losilee1337
aktív tag
válasz
losilee1337 #3290 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
losilee1337 #3290 üzenetére
Lehet neked is kellene egy gyári visszaallitas
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3289 üzenetére
Na akkor próba
-
losilee1337
aktív tag
Üdv itt mi lehet a gond az óran 5.5tizen van.ugyan ez történik ha rendszergazdaként inditom a cmd parancsot. [kép]
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lacielvtárs #3287 üzenetére
Én próbálkozok 2 napja,de mindig elakad,ott amit már lefényképeztem.Gondolkoztam már egy gyári visszaállításon.
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok! Egyre inkább szeretnék egy ilyen órát, talán motiválni tudna az edzések alatt, és az alvás minőségével kapcsolatos mérései magyon izgalmasak.
Kérdésem, hogy van értelme a stainless steel verziót venni, vagy az aluminium modell napi használat során hasonlóan tartósnak bizonyul? Mik a tapasztalatok elhasználódás kapcsán?
Köszönöm.
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Van valami trükk ahhoz, hogy a Tizen studio csatlakozzon az órához?
Szenvedek vele és nem akar sikerülni
Köszi! -
hito
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #3278 üzenetére
-
hito
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #3276 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam. Szerintem ilyen formán kihangosítóként nem működik.
-
hito
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #3272 üzenetére
Jesszusom, annak mi értelme?
A hangszórója éppen hogy csak arra alkalmas, hogy a csengőhangot megszólaltassa, esetleg néha napján kihangosítva 1-2 hívást le lehessen rajta bonyolítani, ha nagyon muszáj.
-
verser233
senior tag
Szerintem igen, legalábbis spotifyon lehet ilyet
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Ha megy a telón egy online rádió app (mondjuk a Daily Tunes) annak a hangját ki lehet rakni az órára? Tehát, hogy házon belül ne kelljen a telefont hurcolni magammal hanem az órán menjen a rádióadás.
-
benczeb
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #3270 üzenetére
Köszönöm!!
-
yanpec
senior tag
Tud valaki segíteni, hogy lehet külső alkalmazást telepíteni az órára?
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok! A nem LTE modell 768MB RAM-ja elégséges? Szokott döccenni az óra? Köszönöm!
-
yanpec
senior tag
Most olvastam egy német fórumon, hogy elvileg a Samsung azt nyilatkozta, hivatalosan az EKG és vérnyomás funkció 2021 márciusában várható Európában. Erről van valakinek infója?
-
-
lafaty80
addikt
válasz
Skynet258 #3225 üzenetére
Inkább az lesz majd a kérdés, amíg valak ki nem próbálja az új tizen-en a telepítgetést, hogy felmegy-e arra is könnyen és működni fog-e a mostani vérnyomás, ekg funkció.
Ha már csak 4.0.0.7-nél nagyobb verzió lesz csak a "követelmény", akkor mindegyik funckió telepítése egy kalap/nehézség. (remélhetőleg)
-
Lacielvtárs
nagyúr
igen alapvetően jól érezted hogy az sok, ha jól tudom a normális érték az a 120 körüli, bár nem tudom, csak anno mondta a doki. mondjuk edzés alatt a 130 meg lehet kevés, nem?
nekem szerintem edzés alatt van hogy 160-180, de majd ki fogom próbálni hamarosan bringázás után, ugyan mennyire megy fel a vérnyomásom -
hito
nagyúr
válasz
Schuler888 #3252 üzenetére
Akkor jól éreztem, hogy ez egy picit sok lesz
Nekem 115-120/70-80 fixen. Edzés közben mértem egyszer 130 körül. Viszont a pulzusom 70 alá csak a legritkább esetben megy.
ELACielvtárs: nem, nem volt. Látod, gyógyszert is szed rá.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
adamklark #3255 üzenetére
Amúgy ebben is lehet igazság, főleg hogy én két három évvel ezelőtt, még 200 kg fölött voltam, fogytam több mint 100 kgot, volt plasztika műtét is, és régen a nyugalmi varnyonasom volt 160 körüli.
Szerintem is egy felspanolt ideg állapotbanaz az érték teljesen rendben volt
-
adamklark
senior tag
voltam már orvosnál, minden ember más szóval van akinek 130-140 is normális, mondjuk 140 fölött azért már nem jó
-
S@c@
őstag
válasz
Schuler888 #3252 üzenetére
Ott is a diasztotles a magas inkabb. A korod is fontos lehet.
-
hito
nagyúr
válasz
Schuler888 #3250 üzenetére
Annak viszont lehet hogy utána kéne járni. Ez tartósan magas vérnyomás, ha jól gondolom/tudom.
-
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #3244 üzenetére
Amennyit néha szarakodok a dizájnnal, és akkor megtudom, hogy te a mobil nézetet nézted végig asztalin... ehh. Csak bánt.
-
hito
nagyúr
válasz
Schuler888 #3243 üzenetére
Nem ment föl? Én a 143/83-ra azért ezt nem mondanám
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3243 üzenetére
hát nem kísérts
azt azért nem bántom, mert akkor ezt újra kell csinálni, és tényleg nem túl vészesen idegesített fel még a vérnyomás mérő is amivel kalibráltam, is azt mutatja hogy jól viselte az ideg rendszerem -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Skynet258 #3242 üzenetére
valóban igen, eléggé érdekes a megjelenése, de hasznos volt, lásd fentebbi hsz-t
mükööööödiiiiik, nagyon köszönök neked is mindentamúgy nagyon érdekes volt, már mérgembe letöröltem mindent majd újra feltettem mert a kisördöggel nem bírtam magamban
és utána sima, nem rendszergazdakénti indítással egyszer lefutott, nem tudom mi volt az oka, nem is érdekel, lényeg hogy sikerült -
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3241 üzenetére
Nah grat, es meg a vernyomasod se ment fel tole
johet a firmware csere es az ecg..
-
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #3239 üzenetére
Hú de szarul néz ki, hogy nálad mobil nézetben nyílik meg az oldalam, most nézem a képeden...
Srácok aki hozzáfér a nyitó hsz-re, légyszi cseréljétek át a linket erre. Https:// nélkül nem tudom miért a mobil verzió jön be de PC-s böngiben az ocsmány.
ELACielvtárs a problémádra sajna nem tudok hirtelen megoldást de még majd próbálkozunk.
Na storno, végre megvan!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3240 üzenetére
-
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3239 üzenetére
Leellenorizted hogy a letoltott a mappaban tenyleg a leirt eleresi uton ott van-e a fizikai fajl?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3238 üzenetére
-
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3236 üzenetére
"Indtall" elirtad az utso parancsot
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #3236 üzenetére
nah jó ennyi , feladom, eddig bírta az idegrendszerem
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #3235 üzenetére
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Lacielvtárs #3234 üzenetére
A
cd..
paranccsal lépsz vissza egy mappát.
Utána simánmeghajtójel:
paranccsal váltasz meghajtót, és acd[szóköz]mappanév
paranccsal lépsz a könyvtárba. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Skynet258 #3233 üzenetére
igen az megvolt, benne is van, a kis vagy nagy betű gondolom nem számít...
hát ami a képen van az tényleg nem rendszergazdai mód...
no megpróbálom a leírod alapján újra
tényleg köszönöm hogy időt szentelsz nekem
az a baj hogy a rendszergazdai parancssor, ide dob de:
C:\windows\system32...és nem tudom hogy tudok visszalépni
bocsi hogy ilyen béna vagyok -
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #3232 üzenetére
Sokáig írtam azt a hsz-t, közben telón hívtak.
Ez megvolt?
Nyisd meg a kicsomagolt sbd mappát, azon belül nyisd meg a tools mappát, és ebbe másold be az előzőleg letöltött BP.tpk file-t.
A parancssorod nem rendszergazda módban van ha jól látom?
Amúgy időről időre vannak anomáliák, nekem felment simán, másnak nem látja az órát, nálad a parancssor... ilyenkor jó ha tudod mi miért és hogyan történik, mert ha csak lemásolod a lépéseket de bejön valami egyedi hiba akkor arra a leírás nem ad választ, magadnak kell összesakkozni.
-
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #3229 üzenetére
Órán: Óra névjegye ---> lentebb Szoftver ---> Szoftververzióra (asszem) hétszer rákoppintasz, kiírja, hogy bekapcsoltad a Fejlesztői üzemmódot.
A másik meg ugyanott lényegében, az Óra névjegye menüben, legalul (Hibakeresés, ez a debugging mode).
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #3229 üzenetére
-
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #3226 üzenetére
Tegyed, ha hajt a kíváncsiság úgyis fel fogod tenni.
Nem lesz semmi baj tőle.
Bármi van, elakadsz, kérdezz aztán segítünk.
-
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #3224 üzenetére
Ebben össze vagytok keveredve (nem csak te másoknál is láttam ezt felmerülni): a vérnyomásmérés alapvetően semmi extra, 1 program a telóra, 1 az órára és ehhez kell a harmadik file ami a Tizen Studio. Utóbbit fogd fel egy total commandernek ami a másolást intézi, semmi egyebet nem csinálsz az órával ebben az esetben.
És van az EKG mókolás, ami 4.0.0.8-as rendszertől (és majd attól felfelé) működik. Mint egy játéknál a PC-n, meg van szabva, hogy minimum Win 10, ugyanaz, van egy szoftveres feltétel. Na ehhez kell (jelenleg még) felrakni netodinnal a 4.0.0.8-as firmware-t, ami már annyiból necces, hogy elszállhat az órád (firmware frissítés mindig mindenen kockázatos lehet), változik a régiókód ami miatt a szerviz azt mondhatja, hogy hé ez nem ezzel lett árulva, magától erre nem frissül, belenyúltál, szia gari. Mindkét fenti állítás feltételes, nem törvényszerű, de benne van a rizikó amit el kell dönteni megéri-e bevállalni.De a vérnyomásmérés sima app amit kicsit körülményesen kell ugyan felrakni, de akkor is csak sima app. Nem módosít semmilyen rendszerfile-t, nem állít át CSC-t.
Próbáljátok mindig átgondolni mit csináltok, mi mit másolhat, cserélhet, és akkor egyből nem lesz ilyen félelmetes az egész. És a metodika ugyanaz minden eszközön, egyszer megérted, megérted mindenhol.
Na és persze mindig gondoljátok át, megéri-e egyáltalán szórakozni az adott dologgal. Nekem ez hobbi több mint 10 éve, meg már előtte is romoltam, flasheltem, pit-eztem szóval ismerős pálya. De mondjuk én felraktam az EKG-t, megnéztem háromszor, hú de jó, azóta se érdekel. Ne helyezzétek magatokat nyomás alá, meg stresszelni hogy hú most mit csinálok vajon a drága eszközömmel - aztán lehet nem is kell a gyakorlatban annyira az adott feature.
Okosan, nyugodtan. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Skynet258 #3223 üzenetére
uhhh isten vagy Mester
köszönöm
hazaérek meg is fogom próbálni.
annyi kérdésem lenne ha ezt megcsinálom, akkor is jönnek majd a frissítések meg a jövőbeni újdonságok majd az órára, vagy meg kell tanulnom visszarakni esetleg a gyári "cuccot" hogy minden működjön mint eddig? -
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #3222 üzenetére
Innen letöltöd fentről a "UPDATE 07.06.2020: New APK again (version 161)." szöveg mellett lévőt. Meg letöltöd lentről az "sdb2260.zip"-et és a "AbsolutelyOWNRISK-TPK.zip"-et.
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok már is elhajlottam, a vérnyomás mérést már nem tudom melyik az a három file amit le kell szednem
a linken van fen három is alul meg további három, hát nem tudom, lehet írok Skynet kollégának hátha segít -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3220 üzenetére
hát irigylem a hozzáértésetek és türelmetek, de nem merek kockáztatni
-
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3219 üzenetére
En se csereltem elotte sose firmwaret meg oran, de a netodin eleg kezes
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3218 üzenetére
igen azon én is gondolkodtam hogy megpróbálhatnám, csak nem bízom magamban hogy sikerülne és amilyen peches vagyok, tuti elcseszném, vagy falhoz vágnám
-
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3217 üzenetére
Ellenben konnyen fel lehet ra pattintani mar az ecg-t is firmware csere nelkul, mint a vernyomasmerot
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3214 üzenetére
biztos hogy nem lesz benne
-
polonic
félisten
válasz
Schuler888 #3214 üzenetére
Dehogy lesznek benne. Hova gondolsz.
Fentebb megosztották, hogy mit tartalmaz a frissítés. Attól se több, se kevesebb. -
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3213 üzenetére
En arra vagyok kivancsi, hogy alapbol benne lesznek-e az engedelykoteles funkciok
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát kíváncsi vagyok én is mikor kapom meg ezt a frissítést
-
hito
nagyúr
válasz
Schuler888 #3206 üzenetére
Szerintem túlbiztosítják ezeket a dolgokat a rendszerben, mert egyébként valami félelmetesen jó a MIUI 12. Nézőpont kérdése, hogy jó-e vagy rossz, hogy default nem adja meg ezeket az engedélyeket bárminek. Ilyenkor szöszölős, de akadhat helyzet, amikor ez a tulajdonsága jól jöhet.
-
Skynet258
veterán
válasz
Schuler888 #3204 üzenetére
Én most úgy néztem, hogy Galaxy Weareable progi --> Óra szoftverének frissítése --> Utolsó Frissítés és középtájon ott a link ami fix, csak a /doc.html előtti 3 betű változik a CSC-nek megfelelően.
Plusz ha már megtaláltam beteszem ide is:
BTA1 firmware XDA-ról ha valaki vissza akarná tenni a ROM-ot. Ez csontra ugyanaz a firmware ami nekem is most például fent van, tehát ha romolgat valaki de kéne a gyári akkor ezt mentse le azért.
Ja igen és CSC kódokhoz puska mi melyik ország.
-
hito
nagyúr
Ráment majdnem 1 napom, de kész van. Akinek MIUI 12-es rendszere van, az kösse fel a gatyát, mert nem egyszerű. Lehet, hogy csak az én romommal vacakolt ennyit (csájnísz), de életem egyik legnehezebb szülése volt ezen a téren. Még ezt is meg kellett csinálni:
- First, going to Battery Optimization settings and enabling "Autostart" for every Samsung Galaxy Watch related app (there are at least 2, the plugin and the Accesory Service).
- Then, disabling battery optimization for those same apps.
- And then (this is the one I was missing), go to Settings > System App Settings > Security > Boost speed > Lock apps > Select both Galaxy Watch Plugin + Samsung Accessory Service This last setting is the one that was messing with my watch when closing apps with the X on the task manager.De ez előtt is kismillió beállítás és engedély, meg sorrendre figyelnim stb. Rémálom volt, de működik.
-
Skynet258
veterán
Vannak azért időben eltérések a régiók között, ha megnézitek ugyanazt a frissítést és a dátumot mellette:
Ez a magyar régiós (XEH)
Ez a német régiós (DBT)
Ez a cseh régiós (XEZ) (nekem például ez van, Alzás vásárlás).Fentiek alapján a német régió a legpörgősebb ha valaki frisset akar érdemes lehet a német CSC-t használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- Temu
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR