- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jack982
senior tag
Véroxigént hol látom active2-n?
-
nagyj74
senior tag
Amúgy ki mit vár az EKG, RR-től?
Pitvarfibrillació az esetek túlnyomó részében ismert betegség.
Az óra nem is jelzi, nekünk kell indítani a mérést.
Akinek van PF-je, úgy is érzi, hogy gond van, és orvoshoz megy
RR-mérés.
Hagyjuk. Nem az óra miatt fogok Tensiomint kapkodni befele 12.5 mg.-ként, ha magasabbat mér. -
Bella80_
tag
Sziasztok! Segítség kellene, ma letöltöttem a frissítést a samsung watch active 2 telomra, hogyan kell a vérnyomást kalibrálni mit kell tennem? illetve EKG funkció hogyan működik ahhoz külön kell letölteni valamit?
-
Schuler888
senior tag
válasz
worxland #5891 üzenetére
Nem. Azt akarom mondani, hogy tobbvaltozos az egyenlet, lehet hogy nem volt megfeleloen a karodon, lehet hogy a szenzorszekcio nem volt megfeleloen tiszta, es fokepp, lehet hogy a kalibracio nem volt megfelelo, meg ha latszolag kovettel is minden instrukciot, pont itt feletted a kep [link] , mas is, en is tettunk mar be ilyen kepeket amin vernyomasmerovel kontrollmertuk az orat es megfelelt, nalam is fordult elo mar hibas kalibracios fazis, tobb mint feleve hasznalom mar napi szinten tobbszor, es kb 2 naponta felkarossal is merem, mert sajnos hypertonias vagyok, tehat mar kitapasztaltam a hasznalhatosagat(szinten sajnos..)
-
worxland
addikt
válasz
Schuler888 #5883 üzenetére
Szia!
Azt akarod mondani, hogy egy mérésnél a mérés tárgya a hibás és nem a mérőeszköz? Öööööööööööö... esetleg "rosszul tartom" by Apple?
DIS-DIA: igazad van, nem figyeltem eléggé. -
atomka78
aktív tag
válasz
baani59 #5868 üzenetére
Szóval az elején szenvedtem a zte,brazil felrakással,de felment. Akkor használtam egy firmwaret ami mindig visszatette az eredeti firmware-t. Gyári állapot jött vissza. 4.0.07 és ahogy felraktam frissült is. Mióta sikerült feltenni a brazilt azóta most felraktam azt amit előtte használtam és a Samsung pay nem tűnik el ott marad és azt írja hogy Svédországgal tudok regisztrálni. Ez előtte nem volt,és nem is frissít semmit. Marad a 4.0.0.7. [kép] [kép] [kép] .
-
djalmasi
tag
Végül a régió zár mentes apk val életre kelt (köszi szalai)
Bár nem tudom így hogy fog frissülni esetlegesen az app.
-
Badboys
őstag
A samu szarik bele, hogy a vevő mit érez. Példa rá watchface app az alap 0 forint, de kell hozzá a prémium ami 2800 ft. Na gondolod teheted föl a számlapokat csakhogy a samu beletett egy csavart így nem működik. Azt mondta vegyél tőle is egy ehhez szükséges appot 900 forintér. Nos ez még nem is lenne gond. A gond az, hogy így sem működik az egész hóbelevánc. Nem tudsz egyetlen számlapot sem letölteni. Ezt a fölhasználók sérelmezték és elkezdték a samut bombázni, hogy ez így sem működik pedig kidobtak x forintot , dollárt. Ez 2019. 6. hótól nem lett javítva a mai napig. Minden csak a lehúzásról szól. Tehát ne ringasd abban magad, hogy ez változni fog. Sajnos ilyen gusztustalan világot élünk. Erről nem a gyártó tehet csak kihasználja az adott lehetőséget az extra profitra. Leginkább a fölhasználói réteg a hibás mert mindent megvesz. Ebben a nyomortanyában nézd meg hányan nem sajnálnak 500 ezer ft ot kiadni egy telefonér. Lehet másnap a család a küszöböt rágja.
-
HSanyi
tag
Az rendben lenne egy jó Samuval küzdésig, hogy a telefonon nem jelenik meg az extra funkció. (Egyébként több dolog így sem működött nem samu telefonnal
)
Az viszont nincs rendben, hogy az óra menüjében sem jelenik meg új funkció, hogy legalább magában használhassam, ha akarnám.....
Szóval valami nem kerek..... -
adamklark
senior tag
nekem olyan +-5 az eltérés vérnyomásmérőhöz képest, az még elmegy
-
worxland
addikt
Hát ahogy várható volt, a vérnyomásmérő egy kalap szamócát ér. SYS-nél 15, DIS-nél 10 Hgmm eltéréssel mért egy nappal a kalibráció után.
-
ngabika92
tag
Mégsem -
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
A készülék dobozán tudom ellenőrizni valahol a régiót? Fel van tüntetve rajta? -
guifater54
csendes tag
Mint már korábban is írtam, semmi különöset nem csináltam.
1.A telefonon megnyitottam a Galaxy Wearable alkalmazást
2.Rámentem az óra szoftverének frissitése lehetőségre
3.Letöltés,telepítés bekezdésre. A telefon megkereste, hogy van e frissítés, majd talált és elkezdte azt letölteni. Utána átküldte az órára, majd telepítette.
4. Miután a telepítés megtörtént ( közben az óra töbször ujraindult ) megkerestem az órán lévő alkalmazások között a Samsung Galaxy Monitort,
5. Rákkantintva közölte , hogy a telefonra töltsem le ugyanazt a Samsung Play-ből.
6. Ezt követően kérte, - mind ezt magyar nyelven - hogy csináljam meg a kalibrálást a felkaros vérnyomásmérő segítségével.
7. Ez után már megmérhettem a vérnyomásomat (17.05- kor 123/72 80 bmp)
8 Elrendeztem a widgetek közt, hogy mi és hogyan jelenjen meg az órán.Mértem egy EKG-t is ( sinus ritmus) Az eszköz használatra kész ( magyar nyelven )!
Öröm és Bodogság -
Plebi
senior tag
Sziasztok,
Most érkeztek meg a Samsung members akció keretében a 44 és 40 mm active 2. A kérdésem az lenne, hogy régebben az S3 frontier órán használtam az alábbi számlatopot, kerestem, de nem találom, nekem nagyon tetszett. Esetleg valaki nem tudja melyik lehet ez? A frontier csak kipróbálásból volt nálam, mentést nem csináltam róla.
-
wizy07
újonc
Én Gear 2-t használok most egy Xiaomi telefonnal (GWA2 éppen úton van a német Amazontól) és vicces módon az előbb frissült Samsung Health app-ban megjelent ez a reklám:
https://shealth.samsung.com/s/Yl2LpzC9
Itt még apró betűvel sem szerepel, hogy csak Samsung telóval megy majd a reklámozott funkció, szóval aki ez alapján rendel GWA2-t vagy GW3-at, az eléggé átverve érezheti magát ha nem Samsung telefonja van... -
kisNero
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy esetleg más is járt-e így? Kb. 1 órával ezelőtt frissítettem a Health appot telón és órán is, azóta minden ehhez kapcsolódó funkció halott. Se pulzus, se lépésszámláló, se aktivitásmérő, semmi nem működik. Az óra hátulján azóta nem világít az a zöld fény. Újraindítottam már mindent, uninstalláltam a telefonon a Health appot, újratelepítettem, de semmi változás. Tegnap már így is tökre nagyot csalódtam, miután megtudtam, hogy az EKG és vérnyomásmérés kizárólag Samsung telefonnal együtt működik, de most még ez is.... Köszi előre is, ha bárkinek van báááármilyen javaslata!
-
laciba77
tag
Az órához gyárilag adott szíjnál kicsit hosszabb szíjat tud valaki ajánlani?
-
baani59
aktív tag
válasz
atomka78 #5851 üzenetére
Ezt a szöveget- R825FXXU1CTK3_Tizen_4File_CSC (OXA).zip - keresd. Az androidfilehost.com-ról le lehet tölteni. OXA - multi CSC-és firmware, így az XEH-t is be lehet állítani. Mindenképpen szerezz még valami infót (Tizen xxx? róla mielőtt flashelnéd! Mit tettél rá konkrétan(és hogyan), ami nem frissül?
-
atike
nagyúr
válasz
guifater54 #5831 üzenetére
Leírhatnád, hogy mit és hogyan csináltál... Közkincs lesz.
-
szerzol
senior tag
válasz
Schuler888 #5858 üzenetére
Az itthoni digitális vérnyomásmérő nem orvosi, a rendelőben pedig nem fognak ezzel foglalkozni mostanában, erre értettem.
-
TODI1111
veterán
válasz
Schuler888 #5858 üzenetére
Kalibrálás nélkül nem is lehet használni.
-
szerzol
senior tag
Nálam tökéletesen megy, samsung note 10+.
A pontosságát csak orvosi vérnyomásmérővel lehetne ellenőrizni. -
válasz
Janesz1981 #5848 üzenetére
Gyárilag csa Samsung telefonnal működik.
-
VIBO
őstag
Nálam is faján megy
-
atomka78
aktív tag
-
baani59
aktív tag
válasz
atomka78 #5837 üzenetére
Az LTE verziókhoz jóval kevesebb firmware szivárog ki sajnos.
R825FXXU1CTK3
Itt van valami friss cucc.
Nem tudok róla semmit, nézz utána, ha flashelni akarod. -
Janesz1981
tag
Nekem is frissült tkom 44mm lte. P20pro-ra felraktam shm xxx.187et amit fentebb linkeltek. A bajom nincs Ecg meg BP az órán az shm meg azt írja nem talál kompatibilis eszközt. Shm-el van a baj? Úgy értem alapjáraton nem látszik az órán ecg+BP vagy azért nem jó az egész mert az órán nem frissült még valami ?
-
Joci??
senior tag
válasz
guifater54 #5838 üzenetére
En meg el sem jutottam odaig hogy mokolva legyen, illetve hogy angol.
-
szlaci888
aktív tag
Nekem sem működik az EKG és a vérnyomás mérés. Hogy sikerült megoldani?
Nekem a Play áruházból a Monitort sem
tölti le.... -
guifater54
csendes tag
válasz
djalmasi #5832 üzenetére
Nem kellett csinálnom semmit.Az óra magyar nyelvű volt. Letöltöttem az újként jelölt XEH szoftvert. Ebben már magyar nyelvű volt a vérnyomás és az EKG. A később a telefonra letöltött Samsung Healt Monitor SHM 1.1.0.183 is magyarul adta az utasításokat a kalibrálásnál. Korábban a mokolt vérnyomás és ekg nem "emberi nyelven", angolul tudatta a dolgokat,
de ki lehetett következtetni. Most már ez is jó
Joci??#5833ÚjVálasz2021-02-22 18:22:34 Te valamit elrontottál. azért angol. -
atomka78
aktív tag
Sziasztok. Tud valaki európai firmwaret R825 re ami tízen 5ös? Felraktam a spanyol firmware-t a pay miatt és most nem tudok visszamenni a sajátomra. Visszaraktam azt ami eddig egyből frissült 5.1re ,de most nem talál semmi frissítést,és 4.0.0.7 nél áll. A Samsung pay sem tünt el hanem Svédországgal be is tudom aktiválni. Szóval ha valakinek van valami ötlete azt köszönöm
-
Joci??
senior tag
created certificate manager-ben amikor a samsung fiókba kellene bejelentkeznem csak egy üres ablakot dob fel így nem tudok bejelentkezni, aki rakott már fel ilyen mokolást órára nem futott bele ilyen hibába?
-
Joci??
senior tag
válasz
guifater54 #5831 üzenetére
A mokolt verzióba mi nem volt magyar maga az ekg és a vérnyomás, vagy az egész óra?
vagy a telon a healt monitor? -
guifater54
csendes tag
Szasztok Mindenki!!
Örömmel jelenthetem, hogy nekem is sikeresen lejött majd települt az új szoftver az órámra (SM R825F). Települt a vérnyomás és az EKG is.Ami az érdekesség, hogy a korábbi mokolt verzióhoz képest teljesen magyar nyelvű. Még kérte, hogy telepítsem a telefonra a Samsung Healt Monitort, majd kalibrálni kellett, és láss csudát tökéletesen müködik mind a kettő.Az EKG a korábbi mókolthoz képest tökéletesen és azonnal érzékeli a jobb felső billenytyűhöz való ujj érintést. Egyenlőre ennyi. Öröm és bodogság! -
Luser2000
addikt
Köszi szépen mindenkinek a HandWash tanácsokat, felteszem, bár biztos tök fölösleges, de a próba kedvéért. Köszi még1x!
-
jack982
senior tag
ez a health monitor app nem jelenik meg nekem a telefonon, galaxy store-ban.
Látom, hogy fentebb másoknak meg nem akar működni. Most akkor mégsem ma élesítették a funkciókat?? -
verser233
senior tag
Sziasztok! Nekem is jött az órára is frissítés meg a Samsung health is frissült, csak majd otthon tudom lefrissíteni az órát.
Akkor jelenleg úgy áll a helyzet, hogy csak akkor lesznek még az új funkciók ha Samsung telefonom van?
-
hito
nagyúr
Na, ettől féltem, nekem is visít, hogy itt a frissítés
Azoktól kérdezem, akik felhackelték mikor még nem volt hivatalos és nem Samsung telefonjuk van: lehet frissíteni, nem bántja a dolgot? Működni fog utána is?
-
-
adamklark
senior tag
Na nagy nehezen előjött 2test, úgy tűnik hogy hibás a szenzor (L-O 5-ös).. erről ennyit
-
subset
senior tag
https://prohardver.hu/tema/re_galaxy_watch_active_2_lathatatlan_gyuru/hsz_3963-3963.html
Ennek igaznak kellene lennie az 5.5.0.2 verzióhoz is. -
Luser2000
addikt
válasz
Parallaxis #5802 üzenetére
Mit kell telepítsek a store-ból?
Van Kézmosás app?
Tudsz pontosabbat mondani? Vagy mi a túró ez a funkció valójában? Köszi, üdv. -
válasz
Parallaxis #5798 üzenetére
Köszönöm, így már tökéletesen megy minden.
-
hito
nagyúr
válasz
Parallaxis #5802 üzenetére
Akkor is megdicsér, ha 25mp-ig folyatom a vizet egy kézmosáshoz? Egyébként az nagyon nem lenne hülyeség ( a funkcióval ellentétben), ha erre is figyelmeztetne az óra => mármint, hogy ne használjon el az ember egy tetves kézmosáshoz egy afrikai falu éves vízkészletét.
-
válasz
Luser2000 #5794 üzenetére
A valóságban egy csomó hivatalos Samsung forgalmazó forgalmaz szürkeimportos készülékeket is. Nem tudom amúgy mi az a JPÉ, meg nem is vagyok forgalmazó, de ha ezt nem tehetnék meg, már rég lépett volna a Samsung, mert ez évek óta folyik.
Tudtommal csak 3 üzlethálózat van, ahol biztos lehetsz benne, hogy a Samsung termék XEH régiós, ha ott vásárolsz: ses.hu, sestore.hu és mediamarkt.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló