- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
Szerintem én vissza szeretném rakni a 4.0.0.8-ra. A knox vagy bármi sérülhet, mivel még garanciális az órám, illetve hogyan tehetem meg?
Jelenlegi verzió:
Tizen 5.5.0.1
Szoftverzió: R820XXU1CTI4
Knox 2.5 -
S@c@
őstag
Sziasztok,
Feltettem a legújabb tizen 5.5-ös szoftvert. EKG és Vérnyomásmérés is megy teljesen jól, samsung health appba is besyncel. Viszont jó pár funkciót kivettek az órából
. A kávé fogyasztást, az edzés widgetek száma is csökkent és a testreszabás is kicsit átalakult. Aksiról pár nap múlva tudok beszélni, azért megnézem milyen lett. A 4.0.0.8 talán picit jobban a szívemhez nőtt, akinek megvan esetleg stock verzióban, az megoszthatná nekem honnan érdemes leszedni.
-
bbendre
őstag
válasz
kakuk.tamas #4095 üzenetére
Fel nap?
Ott valami nagyon nincsen rendben.
factory reset-el kezd el szerintem. -
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan aki 40mm-es GWA2-t használ (e-sim-es), vagy valaki a köreiben? A kérdésem az lenne, hogy mennyit bír az óra nála? Mert valami katasztrófa amit csinál... Oké, kisebb akksi van benne, mint az enyémbe, de nehogymár fél nap alatt lenullázza az akksit...
Köszike a válaszokat!
-
adamklark
senior tag
valaki írta hogy nem Samsung telefonon is megy,(nemtom hány ezredik volt már) bár inkább Samsungon működik
-
gyuri2008
veterán
Müködik már az EKG a Magyarországi XEH.watch2 órán?
-
Gregor14
lelkes újonc
Valakinek működnek az új frissítéssel ezek a funkciók?(GWA2)
"- Továbbfejlesztett értesítés : Amint az üzenetről értesítést kap, egy párbeszédablak jelenik meg, és megtekintheti a képeket is"
"- AR-emoji/Bitmoji : Küldjön AR emojikat és bitmojikat az óráról." -
S@c@
őstag
válasz
Lacielvtárs #4081 üzenetére
luneta alá?
-
kátú
őstag
Kis infó, ha valakit érdekelne, hogy az óra hogyan bírja a gyűrődést. Nálam elég sok srapát kap, nai szinten fűrészelek az órával a karomon, és teljesen jól bírja a rázkódást, nem bolondul meg a lépésszámláló, meg semmi más. Valamint a milánói szíj is nagyon jól tart, nem lazul meg
-
Badboys
őstag
Köszönöm nagyon rendes vagy, de nekem T s van és SGW 3 as Miután végig bohóckodtam így vagy 2 hetet úgy döntöttem, hogy a T nél veszem meg. Végül kaptam elég nagy kedvezményt és most még várom a Huawei wath 2 árnak vissza térítését ami szintén tőlük származott. Végül is így jól jöttem ki a dolgokból.
-
KKevin
tag
válasz
Badboys #4076 üzenetére
Magyarországon hivatalosan csak a Telekomtól tudsz vásárolni eSIM-es Galaxy Watch 2-t. Ezeken magyar (XEH) régió kód van. A Turbado, Alza meg társai nem magyar régió kódos órákat árulnak, hanem cseh, meg német. Pont ezért mondják azt, hogy csak a náluk vásároltaknál működik az eSIM aktiválás.
Ha te átállítod a német, cseh vagy bármilyen régiós órádat XEH-re, majd rárakod ugyanazt a Telekomos ROM-ot, mint ami a többi tulajdonosnak is van, akkor menni fog az eSIM regisztráció. Mert egyedül a CSC számít, imei vagy gyári számot nem ellenőriznek. -
Badboys
őstag
válasz
El Gringo #4071 üzenetére
Lehet, hogy neked az, de a valóság meg ez. A Turbadónál akartam venni a SGW 3 at amikor felhívtak telefonon és kérdezte az ügyintéző, hogy biztosan e simest akarok? Mondtam, hogy igen és akkor mondta, hogy a T nem fogja aktiválni. Elmentem személyesen a T hez és meg kérdeztem, hogy valóban így van e és akkor ott mondták, hogy nem aktiválják csak ami náluk lett vásárolva. Mondom a Samsung storból veszek, azt sem aktiválják. Amennyiben ők kamuztak akkor én is. Baromi egyszerű 1414 et fölhívod és meg kérdezed. Kíváncsian várom a választ. Köszi
-
adamklark
senior tag
Magyarországon tudtommal csak egy szolgáltatónál van e-sim.. ezért out question LTE egyenlőre nekem
-
NeeKee
tag
Sziasztok,
Hogyan lehet beállítani - ha egyáltalán lehetséges- , hogy az órán messenger üzenetre ha a mikrofon ikonnal válaszolnék, magyarul is értse, amit mondok neki? -
HSanyi
tag
válasz
kakuk.tamas #4065 üzenetére
Az SH és a Wearable akksi kontroll kikapcsolva és mást nem.
Értesítések jönnek, telefonálni tudok rajta.
Most amit eddig nem használtam, az üzenet küldés azt szeretném beüzemelni, de eddig nem használtam, lehet nem erőltetem. :-) -
HSanyi
tag
válasz
Diokhan #4063 üzenetére
Köszi, de mit telepítsek és min újra?
A telefonon?
A weart?
A messengert?
SMS kezelőt? (mert kipróbáltam, azzal sem ment)
Vagy az órán valamit?
Most próbálgattam, a napokban de egyszer sem ment át válasz, mintha beviteli eszköz probléma miatt nem venné át a telefon messengerre, SMS kezelő programja.
Még az írást nem próbáltam, nem a szabvány válaszokból választani, de akkor azt is kipróbálom majd. -
HSanyi
tag
Sziasztok!
GWA2 Xiaomi telefon van párban.
Alapvetően minden működik, de a napokban messenger válaszra nem akartam elővenni a telefont, az órán kiválasztottam az "igen"-t, majd elküldtem.
Az óra visszajelezte, hogy elküldve, de később láttam, hogy nem ment el.
Mi lehet a gond?
Köszi -
galbi1972
tag
válasz
tibcsitube #4059 üzenetére
Igen, ez alapján csináltam de nem sikerül. Most töröltem az ECG-t mert valahol azt írták, hogy előbb a BT és utána az ECG. De most már egyik sem települ az app Installnál a Tizen studiónál vagy 27-es vagy -1 -es hibakódot dobál
-
tibcsitube
csendes tag
válasz
galbi1972 #4057 üzenetére
Ezen leírás alapján meg kell csinálni a certifikációt a bp.tpk -ra és akkor jó lesz a BP is.
-
galbi1972
tag
válasz
Badboys #4032 üzenetére
Ezt a módszert követtem én is. Viszont a BT.tpk az Istennek sem akar felmenni az órára. Eddig a vérnyomás mérő ment az ECG nem most meg pont fordítva lett. GWA2 USA 5.5.0.1 Hol lehet a hiba? Volt egy ilyen hsz. "sdb uninstall com.samsung.health.samd.bp" hogy ezt kell futtatni és utána ugyan úgy kell telepíteni mint az ECG-t, de nem sikerült. Mondjuk a Tizen Studionál is az iunstall app-nál hibakódot írt ki, de valahogy még is működik, csak ez a vérnyomás mérő nem akr települni az órára. A telefon módosított apk-ja meg nem kompatibilisnek látja. Xiaomi MI9T.
-
testify
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #4055 üzenetére
Az a baj, hogy az aktiválásig el sem jutok. Bár most felcsillant a remény.
-
-
NeeKee
tag
válasz
Lacielvtárs #4051 üzenetére
Egy próbát megér, mert akkor tényleg kiderül vajon az e-sim megoldás miatt eszi-e ennyire az akksit.
(én még csak lightos felhasználója vagyok az órának amíg a szilikon szíj nem érkezik meg, de telefonálok rajta napi 3-4-et, egész nap rajtam van, pulzusmérés, automatiks wifi, BT, fényerő 4-esen, hang, és 2 napot bír ki. Éjszakára kikapcsolom) -
NeeKee
tag
válasz
Lacielvtárs #4046 üzenetére
Azt kipróbáltad, ha kikapcsolod az e-sim funkciót, és csak BT-vel kapcsolódsz mobilhoz, de csinálod ugyanazt a napi rutint, akkor hogy merül az óra?
-
nagyj74
senior tag
válasz
Ha már bringa.
Reggel mikor felébredtem, azt vettem észre, hogy az óra már tobb, mint két órája kerékpáros edzést tart...
Nem tudom, mi indithatta el.
Tegnap délután is volt rá példa.. akkor sem bicilizt... -
adamklark
senior tag
válasz
szerintem meg a 7es fényerő és always on display szív elég erőteljesen. az edzés az olyan 10%/óra GPS-szel bekapcsolva, Spotify az olyan 5% (bár lehet offline letolteni)
-
Lacielvtárs
nagyúr
reggel 20-25 perc bringa GPS nyomkövetés, LTE zene hallgatás spotyfyvel.
majd egész nap szerettem volna hogy legyen mindig aktív kijelző, ekkora már a nyolc órás munka után nem bír ki egy munka utáni 40-60 perc bringa, GPS követés, LTE zenehallgatást.
7-es fényerővel használom, folyamatos pulzus méréssel
ha nincs mindig aktív kijelző, akkor kibírja a napot ugyanezen használati módon de akkor mikor hazaérek, már 10% körüli akku van
de ha napközben munkaidőben menni kell valahova, bringával vagy gyalog, akkor újra ugyanez zenehallgatással, és akkor már így sem bírja ki estig.
szerintem a mobilnet a ludas benne -
kátú
őstag
válasz
Lacielvtárs #4044 üzenetére
Miket csinálsz te szegénnyel?
-
kátú
őstag
válasz
Lacielvtárs #4042 üzenetére
Te valami nagyon extrém felhasználó lehetsz 😂😂😂
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SpongyaBob #4038 üzenetére
Én reggel ötkor veszem le es délután háromkor 10% van
-
nagyj74
senior tag
válasz
SpongyaBob #4038 üzenetére
Akkor jó.
Azt hittem valami szívja az akksit. -
baani59
aktív tag
válasz
Gubu0101 #4029 üzenetére
Nem tudom egy linkbe sűríteni.
Az alapmű: SM-R825F CSC change tutorial ezt kell követni a 13b. lépésig, majd ezzel folytatni.
Amire szükség van és le kell tölteni: Netodin, az un. Combination Firmware a R825F-hez (ezeknek a linkje benne van az "alapműben") és ZTO régiós stock firmware.
A Samsung Helth Monitor Caravana féle módosított appot (167mod5) simán fel kell másolni a telefonra és telepíteni. (Talán van frissebb is.)
Ha megy a Netodin használata, akkor oda/vissza mentéssel kb. 2 óra alatt megvagy. -
nagyj74
senior tag
Tegnap este nyolckor vettem le a töltőről az órát.
Most van 63%-on. Nem sovány ez egy kicsit? -
kozma1986
tag
Szia!
Az óra nem e-sim-es.
Korábban ment 2 napot is, nem tudom mi lehet vele -
baani59
aktív tag
Bocs, az lemaradt, hogy R825F-ről van szó.
-
baani59
aktív tag
válasz
Gubu0101 #3803 üzenetére
Sikerült!
A telepítés szinte gyerekjáték volt.
Rászántam magam, az xds-as leírások alapján az óra régió kódját brazilra (ZTO) állítottam. Kétszer frissült, most Tizen 5.5 van rajta, a Samsung Pay, az ECG és a BP is automatikusan települt. A Samsung Health Monitor egy módosított verzióját kellett letölteni és telepíteni.
Az ECG-t szinkronizálja, a BP-t nem az SHealth.
Az ECG nagyon érzékeny, arra hogy milyen nedves a bőröm, hogy tartom az ujjam. -
nagyj74
senior tag
válasz
Parallaxis #4023 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Megmondom őszintén, hogy nem hiányzik a lünetta. Volt anno gear3, utána Galaxy watch, szép volt, jó volt, de ez a watch active 2 így jó, igy szép.
A régi számlapok is másképp mutatnak lünetta nélkül. :)
Jó. De tényleg. :) -
Csocsesz75
őstag
válasz
Parallaxis #4023 üzenetére
Iránytű ?
-
kozma1986
tag
Üdv Uraim!
Az órámat szervízbe adtam akku miatt, mert még 12 órát sem bírt ki. Most visszakaptam, cseréltek akkut, panelt, hátlapot... Csak a szíj és a kijelző a régi. És így is rossz az üzemidő. Már a telefonomat (S20+) is reseteltem. Van valami ötletetek? -
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Mai nappal csatlakozom Hozzátok.
Remélem nem bánom meg, hogy beruháztam erre az órára. :) -
coolinggg
tag
Megmagyaráztátok magatoknak hogy személyre szóló kalibrálás aztán ennyi. Na ér az időnkénti teljesen fals pulzusszám, amit szintén jeleztek már itt is?
Nehogy azt higgyétek hogy okostojás kötekedő vagyok! Végül is mindenki abban hisz amiben akar. Az viszont biztos, hogy egyszer eljön az az idő, amikor egy szívbeteg ember (esetleg tényleg személyre szóló) karórája nemhogy az orvosának, de a mentőknek is jelezni fog.
Ez nem az az idő! -
kátú
őstag
válasz
Lacielvtárs #4007 üzenetére
Ne gondolj már ilyet, ez egy óra, nem aktivitásmérő
-
kátú
őstag
válasz
bbendre #4005 üzenetére
Ez igazából könnyen tesztelhető, egy állandó terhelésnél, ha nem emelkedik megfelelően egy hagyományos mérővel egyetemben az eredmény, akkor van ezzel probléma, de ameddig egy adott kalibrációval tud lenni az értk 100/60 és 150/120 is akár, addig nincs probléma szerintem
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
adsnewads #3992 üzenetére
No ebben amúgy igazad van. Olyan mintha a Samsung órai csak opcionális lenne a sport.
Huawei nagyon részletes adatokat ad az edzésrol, kültéri edzéssel pontos nyomkovetes hasonlók.
A Samsungnal ez olyan mintha jelezne hogy Jah, tényleg volt edzés is, ennyi meg ennyiMost két kezem egyszerre tesztelem az edzeseim
-
Schuler888
senior tag
válasz
bbendre #4005 üzenetére
Az a problema gyokere hogy o a hagyomanyos mukodesi elvu univerzalis vernyomasmerohoz hasonlitotta, ami hiba.
Egyebkent en pont jatszottam ilyet, mert imadom a szoftverek hatarait es hibatureset feszegetni(soft teszteloi beidegzodes), a 3 meresnel 2nagyon szelso kozt megadtam egy minimalisat.. hat meg is lett a minimum 10hgmm tevedes mind2 allapotban
-
bbendre
őstag
Én értem az aggodalmat. Ha bekalibralod a saját kezedre és valaki más kezdi használni elvárnád, hogy fals értékek jelenjenek meg ne az általad megadott értékeket jelezze ki.
Amúgy érdemes lenne kipróbálni ha a kalibralas során konstans +10%ot adsz meg milyen eredmények születnek -
polonic
félisten
Szerintem meg ez így nem jó.
Most ha az én értékemre van kalibrálva, akkor ha mondjuk 160 lenne a vérnyomásom, akkor ez alapján azt sem tudná megmutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest