Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Feature highlights of the AMD Catalyst™ 12.2 driver:
AMD Eyefinity 2.1 technology enhancements
Additional resolution support: Users can now choose from a larger set of resolutions when running AMD Eyefinity
Dynamic Configuration Changes: Design to switch between different display configurations automatically when physically plugging/un-plugging displays
HydraVision™ enhancements: The Windows® Task bar can now be moved and resized based on users preference
Profile Manager improvements: Increased support for Display Groups (including 5x1) and Extended configurations within the Profile ManagerOh Yeah!

-
Male
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Áh, még a 11.8 van fent.
Nekem úgy sikerült ez, hogy:
- DP -> proji (1)
- alsó DVI -> másodlagos monitor (2)
- felső DVI -> fő monitor (3)
A zárójelben a számok, hogy a win hányasnak jelölte. Az 1-es volt alapból az elsődleges. Átkattintottam, hogy a 3-as legyen... erre a 2-es lett az. Megint a 3-asra akartam tenni... na akkor áttette a 3-asra az ikonokat, a programok is ott indultak, de a tálca maradt a 2-esen. Oda vissza váltogattam a 2-es és 3-as között, hogy melyik legyen az elsődleges, de a tálca fixen maradt a 2-esen. Mintha a 3-asra nem lehetne áttenni. Végül megcseréltem a két DVI-n a monitorokat, és így most a 2-es számot rakta a fő monitorhoz... így már működik. (mintha a win képtelen lenne a 3-as számúra tenni a tálcát
)Ma reggel indult szépen, bár dobott egy hibaüzenetet, hogy nem tudta beállítani a kívánt felbontást és frissítést valami link hiba miatt a DP-n. Ehhez képest van kép, és a megfelelő felbontás / frissítés van belőve.
Nem merek hozzányúlni
-
szab.tam
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
akkor szereti, ha az egyik kijelzőről átlövöd a másikra a win elsődleges-t.
tálca átugrik, az ikonoik laggolnak....
sok ikonom van. szép rendben. jó ideje rutinosan az asztalra nyomok egy print scren-t, hogy ha borul az asztal, akkor legyen egy etalon kép, ami alapján azt a 90-100 ikont gyorsan a helyére tudjam rakni....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)