Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Ja igen már látom...pedig végigolvastam a hsz.-eket, a öregkori hülyülés számláljára írom...

Bár elvileg ha valaki csatlakozik a hálóra vmi idegen ipről a logból csak ki lehet szűrni. (Hacsak le nem nullázza a router logot mert azt a jelszót is feltöri
)Valamelyik nap próbált mindenféle csomagokat küldeni valami gép aminek fura ipje volt. Tracerttel lekövettem az ip-t és valami kínai területre érkeztem a végére. Kíváncsiságból megpróbáltam egy tavoli asztali kapcsolatot, erre valami kínai nyelvű win 2003 server op rendszer felhasznlónév/jelszókérő ablak fogadott. Vagy vmi kínai zombigép lehetet vagy valaki proxyval netezett és kopogtatott hozzánk.
-
válasz
t72killer
üzenetére
Minden eszköz megjelenik a wireless clients oldalon, meg kell jelennie, mert ez gyakorlatilag azokat a klienseket listázza, amik szerepelnek a forgalomirnyító tábájában.
Loggolás.

Igen, itt jön az, hogy azokat soha senki nem nézegeti, főleg nem az otthoni userek. (Pedig milyen értékeket rejthet, és mekkora meglepetést lehet vele okozni.
) -
válasz
t72killer
üzenetére
Igazad van, de akkor már tedd hozzá az antennák irányítotságát is. Nem biztos hogy 180°-ban bekk sugározni, lehet elég csak 90°hogy le legyen fedve az adott terület.
Mivel a cikk a szoftware-es technikákról szól, így nem éreztem fontosnak a hardware-es védelmi lehetőségek megemlítését.
Viszont még egy ötltet a cikkel kapcsoaltban.
Ha már megtörtént a baj vagy épp folyamatban van, miről lehet észrevenni:
- kapcsolat akadozás
- forgalom lassulás
- gyakori kapcsolódási kísérletek
- ismeretlen kliensek az AP kaplcsolati listájában
- IP, MAC cím ütközés hibaüzenet
- ismeretlen internetes forgalom. -
sghc_toma
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Hm, ez a CUDA nélküli megoldás vajon ATI chipekkel is működik?
Természetesen.. Gyakorlatilag bármilyen programozható pipeline-ú kártyára meg lehetne írni (dx8-tól fölfelé), viszont a DirectX10/HLSL4 tud a shaderekben integer típust, és velük bitwise műveleteket, ezért sokkal egyszerűbb megírni az MD5 algoritmust dx10-ben...
Igen, ha SLI módban megy két kártya, akkor csak az egyiket lehet CUDA-ra használni; vizsont ha ki van kapcsolva az SLI mód, akkor mindkét kártyával lehet számoltatni. GPU-n belül nem hinném, hogy lehet osztani, de az office, böngésző, ilyesmik simán mennek számolás közben..
-
juliabrilke
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Nem működik... Sajnos (
) nvidia fejlesztés és csak adott gpuk támogatják.Úgy biztosan lehet használni, hogy az integrált kártyáról kapod a monitorod jeleit és a videókártyáddal meg számoltatsz. A megosztás, amit írtál sajnos nem működik.
(a cimmírótól meg kapok a fejemre, hogy felhoztam ezt a témát
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
)
) nvidia fejlesztés és csak adott gpuk támogatják.
)