Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
juliabrilke
üzenetére
viszont laptopnál nem hinném, hogy volna integrált graf is készenlétben (ld #16)
#27-hez még: ez is mutatja, hogy kódolás ide vagy oda, igazából csak a jelerősség maradt mint védelem. Egy 32stream-procival szerelt noti (8600GT) manapság már nem komoly költség, a hozzáértők már ma fel tudnak vele törni bármit, és SzVSz nem kell sok idő hozzá, hogy megjelenjenek a neten kis bruteforce törőprogik, VGA-ra alapozva.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
cikket én is tervezek.. szeretnék összehasonlítani egy CUDA-s, egy HLSL4-es, illetve egy mezei procis hash-számolást.. amúgy itt egy idézet, amit a buhera.blog.hu-ról szedtem:
A megjelent hírek szerint tamsky hat ilyen egységet vont be a számításba, és úgy optimalizálta az algoritmust, hogy 50 órajel alatt végezzen el egy MD5 iterációt - ez 1,4 milliárd iteráció másodpercenként. Ilyen iterációból 64 kell egy hash kiszámításához.
ez egy PS3-ra írt MD5 hash generátor teljn esítménye... namost a kis vertex shader-es cuccom ha egy frame alatt számolja 2^20-on darab 64 byte-os adat hash-ét, akkor nagyjából 90 FPS-t produkál.. ez a Playstation-ös megoldás 4-szerese.. és ez csak egy fx570m 32 stream procival.. ezért mondom, hogy ígéretes.. bár ugye a hash generálás még messze van a töréstől..
// mod: elírtam az egyik számot..
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
miért is khm nélkül? pont kapart a virtuális torkom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sghc_toma
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
CUDA-t még nem, de most már hamarosan nekiállok kísérletezni vele.. ez volt az egyik ok, amiért FX570m-mel szerelt notit vettem

Shaderekkel viszont próbálkozom.. Jelszót még nem törtem, csak MD5 hash-eket generáltam, és elég ígéretesnek tűnik a dolog.. A DX10/HLSL4 ugye már tud bitwise operátorokat a shaderekben, így marha egyszerű leprogramozni az MD5 algoritmust.. -
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
én is türelmes vagyok
vajon miért van az az érzésem, hogy a sorozat végére eléggé összeáll ahhoz a képem, hogy...
khm, ethicalhack-eljek 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÚJ+Hiányos Trust Gaming GXT 980 Redex Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- ÚJ Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse (Storm Grey) Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:12.00 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)