Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
sghc_toma #23 üzenetére
Az oroszok már a spájzban vannak
Hm, ez a CUDA nélküli megoldás vajon ATI chipekkel is működik? elvben az ATI-nál több a szál
Másik kérdés: én eddig úgy tudtam, hogy csak "parkolópályán" lévő karival műxik (pl SLI-nél a másodikkal, az egyik karit megjelenítésre használja a gép. Lehet GPU-n belül is osztani, h mondjuk hagyjon 4 streamprocit és 16MB VRAM-ot megjelenítésre (office-hoz, stb bőven elég), a maradékkal meg számoljon keményen?
#26: hozzátennék még egy fontosat, ami talán a leghatékonyabb: csak olyan teljesítménnyel sugározzunk, amennyivel muszáj. Ergo ha csak 2 szomszédos szobában használnánk ki a WLAN-t (WC-be, konyhába minek...), akkor ne nyomassuk lakihegyi teljesítménnyel szerencsétlen routert, hanem vegyük vissza 20-25%-ra.
Még így is kiváló lesz a jelminőség, de pl a szomszéd falán már nem megy át, azaz egyrészt nem zavarja az ő wifijét, másrészt, ha fel akarja törni az enyémet, akkor jókora antennát kell beszereznie
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest