Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, Time Machine.
Kicsit utananeztem a dolog technikai hatterenek, es eleg sok dolgot kenytelen vagyok visszavonni abbol, amit mondtam.
A dolog igazabol eleg egyszeru, nagyjabol annyit csinal, hogy eloszor lementi a komplett mentendo konyvtarat egy pl 2007-10-25_01-11 nevu konyvtarba, aztan a kovetkezo oraban/napon/heten/akarmi csinal egy 2007-10-25_02-11 nevut, vegigmassza a mentendo meg a legutobbi mentett konyvtarat, ami file nem valtozott, arra csak egy symlinket tesz (mondjuk azt nem tudom, hogy a symlinkeket hogy backupolja
), ami meg valtozott, abbol meg egy teljes uj peldanyt elment. GOTO 20.A dolog teljesen primko volta arra jo, hogy minden hokuszpokusz nelkul lehet igy hasznalni az elmentett cuccokat (akar pl Linux ala bemountolva), masreszt ez igy eleg sokat elvesz a dolog bajabol, a lenyegi reszet barmelyik masnapos linuxos rendszergazda fel ora alatt implementalja egy nem tul hosszu shell scriptben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ami meg valtozott, abbol meg egy teljes uj peldanyt elment. GOTO 20.