Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
pedig biztosan számít.
csak avval hogy megemeltem a gép hátsó részét 1cm-igy döntve van-gyakorlatilag egy könyv sarka a támaszték 6-10c hűvösebb,hiszen most el tud távozni alóla a forró levegő.
ugy néztem vagy 3 kicsi vagy 2 közepes vagy egy nagy vantit alkalmaznak,és fujva-nem szivásra állitva.igy alá támasztva több óra játék alatt 75/65 cpu/gpu a hőmérséklet
[ Szerkesztve ]
-
resi92
csendes tag
Az AH verzió milyen MHZ-ig kezeli a ram-ot mert bővíteni akarok azt látok 1600 is
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Van ennek egy U-s drágább verziója is, még azt szokták ajánlani a mi típusunkhoz. Én nagyon olcsón vettem enyémet itt a prohardveren
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
penge111
addikt
hőfokot nem mértem, de nekem a Terában megoldotta az Fps dropjaimat, majd megmérem. Nagyon halk ventilátor. Semmi titok nincs benne, itt vettem használtan a hardveraprón 2500 ft-ért, és 2 hónapot se ment a cucc, mert a gazdája Pc-re váltott, tényleg patyolat, pormentes állapotban kaptam
Ja, amúgy a hűtőnek vannak kis kihajtható lábacskái, amivel még jobb lesz a szellőzés, mivel maga a ventilátor se közvetlenül maga alá tolja így a meleg levegőt
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Hűtős topic, én ezt böngésztem végig, itt tudnak neked segíteni ebben, de neked is a két fenti típust fogják ajánlani, olcsó típusúakkal az a gond, hamar tönkre megy, hangos, ciripel, nem nyújt megfelelő hűtést stb..., de majd az ottani guruk megmondják neked a frankót.
-
Beladon
aktív tag
válasz penge111 #1262 üzenetére
Valóban drágább, de szabályozható a fordulat valamint nem csak középen hűt hanem szabadon választom meg, hogy hová teszem a 3 ventit. Ha valahol van akcióban akkor szerintem jobban megéri. És ha egyszer mégis megállnának a ventik akkor kb.: 10 $ + posta hozzá a gyári vadiúj 3db. szabályzóval.
-
csaba17
senior tag
na én csináltam egykis házi tesztet a hőmérsékletre:
kiültem a kertbe, árnyékban csupán 36fokot mutatott a hőmérő
hőmérséklet kijelzésre a speedfan nevű programot használtam.
be nem kapcsolt hűtővel, de a noti alatt volt(így alapból jobban szellőzik mint ha csak le lenne téve): gpu: 84, cpu 82, hdd 51, valamint volt egy temp1 ami 74 fokos volt, ezt nem tudom micsoda, alaplapi chipset talán vagy nemtom.
bekapcsolt hűtővel: gpu: 79, cpu 80, hdd 53, temp1 80. utóbbi kettő gondolom azért lett melegebb mert azokat nemigazán hűti a rendszer.
végül meg bejöttem a hűvös, csak 25,5 fokos szobába ahol ezeket mértem:
gpu 71, cpu 69, hdd 48, temp 71, itt a hdd és a temp megint csalóka mert nem kapcsoltam ki a gépet, behoztam és egyből indítottam a world of tanks nevű játékot és hűtés nélkül gondolom idejük sem volt jobban visszahűlni.
az értékeket csata után vagy miután kilőttek akkor "mértem", alt+tab-al egyből letettem az asztalra és nyomtam egy printscreent szal lehetséges hogy 1-2 fok eltérés van illetve tuti mert kint hűtővel vagy anélkül sztem jött 1-2 fps drop mert ilyen 40-45fpsről leesett 18-20fps-re de csak kb 1-2 másodpercre utána meg vissza, ez olyan 0,5-1 percenként jött elő, szal gondolom hogy a gpu picit melegebb is volt azért vett vissza a teljesítményből.
bent a házban viszont hűtővel vagy hűtő nélkül sem vesz vissza a teljesítményből illetve el sem éri a 75-80 fok környékét még akkor se nagyon ha csak alatta a hűtő de nincs bedugva usb-be.
ja és egy coller master notepal l1 hűtő van alatta. -
KorMil
csendes tag
Na most már igencsak úgy saccolom, hogy a GPU túlmelegése lesz a problémám. A laptop hűtő segít ezen, vagy az csak CPU-ra jó?
-
celka5
tag
-
Borote
addikt
-
adolfka00
tag
Sziasztok ! Jól gondolom,hogy a 20150-es modellbe nincs Bluetooth ? Mert nagyon nem akar működni bár kicsit rossz,hogy nekem az i5-ös verzió van 160.000 jó magyar forintot tettem le érte és nem voltak képesek belerakni ?
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
Borote
addikt
válasz adolfka00 #1282 üzenetére
Egyes modellekben konkrétan nincs bluetooth, de ezt rendszerint írják az adatlapon (vagy ha nem, akkor pont az a lényeg).
Ha benne van, akkor AIDA-val ki tudod deríteni.(#1283) celka5: miért van mindenkinél ez a veszett nagy RAM fétis? Mint ha ez lenne a legfontosabb dolog a világon... pedig nem sok minden múlik rajta. (IGP-n kívül).
Ha a turbo valamiért nem menne, nézd meg Throttle Stop-pal is.[ Szerkesztve ]
-
adolfka00
tag
Illetve van egy ismeretlen eszköz felkiáltós. Szerintem ő az mert az egyéb eszközökbe van.
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
Borote
addikt
A mostani gépeknél a DC sem jelent hatalmas különbséget, de most a memória órajelére gondoltam. Érdekes amúgy, hogy az időzítés elő sem került.
"Throttle Stop alatt mit értessz?" - nem tart sokáig összeguglizni.
(#1287) adolfka00: főképp az eszközök között érdemes nézelődni, hogy van-e ismeretlen eszköz, illetve összehasonlítani egy másik tulajjal, akinek van kékfoga.
(#1288) x_o_n: - aida-val is ezt lehet csinálni, de valamiért nekem szimpatikusabb
(#1292) adolfka00: akkor annak kellene, hogy legyen valami azonosítója is, amin el tudsz indulni.
-
Borote
addikt
Milyen energiagazdálkodási profilon van?
Részletes energiabeállítások között nincs visszavéve a CPU teljesítmény 100% alá?Illetve próbálkozz még a Throttle Stop-pal, minden opciót nézz végig, mert volt már olyan ember, akinek ezt javasoltam, és bejött.
Nem azt mondtam, hogy 100Ft különbség megéri-e vagy nem, félreértesz. Csak érthetetlenül sokat pörögnek rajta az emberek - meg most már mi is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest