Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Porelszívás: [kép]
Bár a hatékonyságában én eléggé kételkedek, de az ilyenek miatt érdemes feltenni elsőre minden gyári drivert és appot, aztán majd letörlöd a felesleget.Win8:
Azzal én is várok, de a kisebb-rövidebb próbák alatt azt állapítottam, hogy nem csak optimalizálás, hanem a funkciókiegészítések miatt is legalább megvárni a 8.1-et. -
Faterkam
addikt
Gyerekek, én most megnéztem a bekapcsoló gomb benyomásától, hogy mindent betöltsön, (jelszó beírás, stb) nálam kb 1p 30mp. Van 1db Win alkalmazás, (cpu, ram meter) Ccleaner, AVG. Wifi. Ez így érzésre lassúcska, szerintem a Seagate a gyenge láncszem.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Természetesen igazatok van, ezen agyalok én is, hogy szólóba 1db 250gb-os vagy 120gb-os + caddybe a hdd.
Amikor megvettem:
Ma:
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
x_o_n
veterán
válasz Faterkam #1513 üzenetére
igazából felesleges,mert minden probléma megszünik,pld most ha letöltesz és közben csinálsz még egy pár dolgot akkor belassul mint a csiga...ssd vel ez nincs,negyedére csökkenek a játék vagy program betöltés,müvelet stb idők,pld sw-tor hdd-röl belefért egy kv szünet most meg felrakni sincs idő
-
csaba17
senior tag
hülye kérdés de itt a sok bt-s kérdés után engem érdekelne valami:
ugye van olyan g580 amiben nincs bt?
most az enyémnek per pill nemtom mi a pontosabb száma de elvileg nincs benne, dobozon sem írták hogy lenne illetve az eszközkezelőben sincs semmi ismeretlen eszköz. -
stvnppp
senior tag
Akik kicserélték az ODD-t HDD caddyre, azok tudnának pár sort írni: hol vette? hol érdemes venni? mire érdemes odafigyelni? hőfok a caddyben, mennyit változott az eszköz hőmérséklete a caddy előtt/után? mit reggelizett? mi a PIN kódja? stb.
Előre is köszönöm!
-
Faterkam
addikt
válasz stvnppp #1525 üzenetére
Szerintem többen itt az aprón vették, de majd ír valaki hitelesen
-
dave0825
őstag
Valaki nem tudja, hogy ami a Lenovo oldalán van G580-hoz BIOS-frissítés az win7-re is jó? Mert oda win8-at írtak...Fontos lenne frissítenem, de nem nagyon merem, így, hogy nem vagyok benne teljesen biztos, hogy jó-e win7-hez is..Valaki segítene, aki biztosra tudja?
kösziHuawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
King Unique
titán
Elmondanátok mi fér bele hardver cserébe - cpu, hdd, vga - csere garivesztéssel jár, ha nyári melegedés miatt esetleg leveszem alján a lapot és kifújom a part, v újrapasztázom az még belefér, v mképp ezeket hivatalos Lenivo szervízben kell csináltatni
Vmint írta itt vki, h wifi gyenge, enyémnél is jelerősség nem igazi, az gyári Atheros kártya miat van, mással jobb lenne vsz, de az már garivesztés lenne gondolom. -
gyemipapa
senior tag
válasz dave0825 #1530 üzenetére
Biztos csak a halál. A G580-nak is több altipusa van. BIOS csere kockázatait pedig taglaltuk, ha garis, könnyelműség, ha nem sikerül, ugrik a gari, és lesz egy asztali díszed.
És miért "fontos" a frissítés? Ha valamilyen hardvert nem lát, az a vásárlás után 3 napon belül kiderül (én egy új gépet 2 napig éjjel-nappal gyötrök, hogy kijöjjön, ha valami nem jó, hogy visszavihessem a boltba).
Lekopogom, ez az ötödik laposom, még egyikkel sem volt gondom.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
válasz King Unique #1531 üzenetére
A hátlap nekem le sem volt matricázva, tehát gyárilag engedik a megbontást.
A kifújást mindenképpen, az ki sem derül.
A hozzá adott kezelésiben pedig még azt is leírják, hogy kell memóriát vagy HDD-t bővíteni, illetve cserélni.De ami gari-matricás volt, simán írtam a szervíznek egy mailt. kértem megbontási engedélyt RAM és HDD bővítésre gyári szám alapján. Szervíz visszaigazolta, és engedélyezte.
Ezt a mailt kellett megőriznem, ha gond lenne később a géppel. De nem volt.
Persze az alapszabályokat belenyúláskor be kell tartani.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz gyemipapa #1532 üzenetére
Használtan vettem egy jövő májusig garanciás gépet (ugyan ilyet, ami a képeken van: B960 proci, gt630m 2gb, 500gb vinyó, 4gb ram), tavaly szeptember végén vette az eladó akitől én vettem, és kérdeztem tőle, hogy bluetooth van-e benne, azt mondta nem tudja, ő nem használta, de elvileg igen, mert mondták neki a boltban, és a telepítő cd-n is van hozzá driver...Viszont semmilyen program nem találja..Se eszközkezelőben, se aida64-ben nem találtam, és telepíteni sem engedi a driver-t, mert kiírja, hogy nincs bluetooth a gépben..Egyébként a boltban kapott számlán rajt van a gép konfigja, és ott is ott van a bluetooth a felsoroltak között..Olvastam itt valakinek a hozzászólását, hogy ő frissítette (igaz, hogy win8 alatt), és sikerült neki, mert utána megtalálta a gép az elveszettnek hitt bluetooth-t.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
King Unique
titán
válasz gyemipapa #1533 üzenetére
Nekem se, leírást én is olvastam, csak megerősítésképpen kérdeztem
Jó ez a mail ügintézés (hol is van, mi is pontosan?).
Ha esetleg felhívnám zöld számot és kérek portalanítást, újrapasztázást azt ingyen megcsinálják ilyenkor (+hardver cseréket annak árát leszámítva), v célszerűbb elvinni vmi számtechboltba? -
gyemipapa
senior tag
válasz dave0825 #1534 üzenetére
Hogy mit ír a dobozon a konfig, semmit nem jelent, a bluetooth opcionális. Azért nem látja a géped, mert nincs benne, különben az eszközkezelő látná felkiáltójelesen, hogy csak a driver nem stimmel.
Az enyémben sincs. Amúgy leszeded a hátulját, és ha megtalálod a BT kártyát, akkor ott a pont, de kétlem.
Amúgy a BZ egy laptopnál nem olyan nagy szám, nekem kicsit sem hiányzik.Ha mégis kellene 1,5-2 ezerért már lehet kapni USB-s BT-t icipicit, csak fél centit lóg ki.
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz King Unique #1535 üzenetére
Gondolom a garilevélen van a szervíznek (magyarnak, akik elvileg kiküldenék külföldre javíttatni) elérhetősége, mail címe, oda kell írni.
Telefonon max egyeztetni érdemes, mail címet pontosítani, mert ugyebár a szó elszáll....
fél év múlva ha garis problémád akad, nem hivatkozhatsz egy telefonbeszélgetésre......Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
dave0825
őstag
válasz gyemipapa #1536 üzenetére
De a boltban is mondták annak akitől én vettem, hogy van benne..Az előző gépemben volt, és naponta többször is használtam, sokszor hiányzik. Gondoltam rá, hogy veszek egy olyan kicsit, de akkor meg egyel kevesebb usb-m lesz szabad, ha mindig bedugva hagyom, ha meg kiveszem, biztos hogy elhagyom valahol
Egyébként ha leveszem a hátulját, hol kéne lennie?Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
gyemipapa
senior tag
válasz dave0825 #1538 üzenetére
Ha a boltban mondták, hogy van benne, de nem látja a gép,visszavittem volna, hogy nem látja a gép, mutassák meg! Nem tudom, hol van a helye, nem kerestem, én tudomásul vettem, hogy nincs, nem is hiányzott. Ezért most nem nyitom ki a gépet, hogy megkeressem a helyét, de jól látható ha üres egy kártya helye, ott a csatlakozó sín.
-
Beladon
aktív tag
"Amúgy leszeded a hátulját, és ha megtalálod a BT kártyát, akkor ott a pont, de kétlem."
Csak annyival egészítem ki, hogy az enyémben nincs külön BT kártya hanem integrálva van a wifi adapterbe amin nincs feltüntetve ránézésre viszont típusszám alapján ha rákeresek rögtön kiderül.
Nekem ez a típus van: bcm-bcm94313hmgb[ Szerkesztve ]
-
vazee00
tag
Nem igaz az, hogy ha nem látja az eszközkezelő, se programok, akkor nincs benne.
Ezt a saját tapasztalatomból levonva merem állítani!FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
gyemipapa
senior tag
-
vazee00
tag
válasz gyemipapa #1544 üzenetére
Ácsi, nem problémázok, csupán annyit mondta, hogy amit írtál, az nem volt teljesen helyén való. Van akinek hasznos a BT, és ha nem akarja gariba vinni, bajlódni vele, miért ne tudhatna egyéb lehetőségről? A kockázatokat meg már megvitattuk.
Én nem vitázni akarok, csupán saját tapasztalatomon keresztül próbálok segíteni olyannak, aki hasonló cipőben jár.
FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
dave0825
őstag
Nekem pl. azért fontos, mert telefonomra naponta többször küldök ezt-azt (képet/programot/játékot/zenét...), kábelt nem mindig találom meg, meg macerásabb, ahogy a microSD kártya kivétel-másolás-betétel-telefonbekapcsolás is.....és nem mellesleg vonaton, vagy barátnőmnél se kábel, se microSD kártya adapter...
-
dave0825
őstag
egyébként mondtam, hogy nem én vettem újan a gépet, hanem akitől én vettem, szóval én semmiképp nem tudtam visszavinni 3 napon belül...akitől megvettem, meg nem foglalkozott vele, szóval ezért kérdeztem, hogy milyen lehetőség van még a BT felismertetésére, HA van benne..
-
dave0825
őstag
igen, tudom, van is ilyen programom és használom is, csak gyors-, illetve személyvonaton kevés wifi van Magyarországon meg pl. ha nem az én telefonomra akarok küldeni valamit, akkor csak a BT marad (pl. édesanyám telefonjára, neki is többször volt hogy küldenem kellett (volna)).
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest